واژه نامه قهوه: چرخ غلتکی Roller grinder

کافه اکسسوری – رایج‌ترین راه برای خرد کردن قهوه که در مغازه‌ها و خانه‌های سراسر جهان مشاهده خواهید کرد، آسیاب کردن است. بااین‌حال، چندین روش برای خرد کردن قهوه وجود دارد. آسیاب‌های تیغه‌ای حداقل مطلوبت را در این میان دارد. آن‌ها قهوه را هک می‌کنند و یک اندازه بسیار ناهموار ایجاد می‌کنند. چرخ آسیاب غلتکی در شرکت‌های تجاری قهوه محبوب هستند. تصور کنید دو سنجد غلتکی با سطوح سنبله دار که روی‌هم قرار گرفته‌اند. قهوه از بین آن‌ها رد می‌شود و در طی فرآیند پخته می‌شود. چرخ آسیاب غلتکی Roller grinder می‌تواند چندین سری غلتک داشته باشد و قادر به تولید قهوه کاملاً آسیاب شده و همچنین آسیاب‌هایی است که کروی شکل‌ترند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Roller grinder

The most common way to grind coffee that you will see in shops and homes around the world is burr grinding. However, there are multiple ways to grind coffee. Blade grinders are the least desirable; they hack at the coffee and create a very uneven spread of sizes. Roller grinders are popular with commercial coffee companies. Imagine two rolling pins with spiked surfaces that sit atop one another. The coffee passes between them and gets ground down in the process. Roller grinders can have several series of rollers and are capable of producing very evenly ground coffee as well as grinds that are more spherically shaped.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *