ماه: آذر ۱۳۹۹

Congo

واژه نامه قهوه: کنگو Congo

کافه اکسسوری – جمهوری دموکراتیک کنگو Congo دومین کشور بزرگ آفریقا است و در مناطق شرقی این کشور شرایط ایدئال برای رشد قهوه وجود دارد. منطقه اطراف دریاچه کیوو با منطقه مشهور در حال رشد Kivu در روآندا هم‌مرز است. اخیراً برخی از قهوه‌های باکیفیت عالی از کنگو سرچشمه می‌گیرند. این کشور دچار آشفتگی‌های زیادی …

واژه نامه قهوه: کنگو Congo ادامه »

دم‌آوری قهوه سبز

دم‌آوری قهوه سبز و روش های دم کردن

کافه اکسسوری – قهوه سبز (Green coffee) عنوانی است که برای دانه‌های قهوه کال یا رست نشده اطلاق می‌شود و در این یادداشت سعی داریم تا روش‌های مختلف دم‌آوری قهوه سبز را با هم مرور کنیم. در قهوه سبز به خاطر حرارت ندیدن، میزان کافئین و بخصوص پولیفنول‌ها، اسید کلروژنیک، کافئیک و کینیک آن بیشتر …

دم‌آوری قهوه سبز و روش های دم کردن ادامه »

هندوراس و نیکاراگوئه

خسارات های طوفان به قهوه هندوراس و نیکاراگوئه

کافه اکسسوری – برآوردهای اولیه رسمی دولت حاکی از آن است که بیش از ۱۰ هزار هکتار (حدود ۲۵۰۰۰ هکتار) زمین کشاورزی قهوه فقط در هندوراس و نیکاراگوئه به دلیل طوفان‌های اخیر اتا و یوتا آسیب‌دیده است. طوفان‌های آتلانتیک که دو هفته در اوایل ماه گذشته آغاز شده بودند، به‌عنوان طوفان‌های دسته ۴ شناخته می‌شوند، …

خسارات های طوفان به قهوه هندوراس و نیکاراگوئه ادامه »

قهوه دومینیکن

قهوه دومینیکن قهوه منطقه کارائیب

کافه اکسسوری – قهوه دومینیکن اغلب به اسم قدیمی این کشور و اسم پایتخت آن، قهوه‌ی سانتو دومینگو نامیده می‌شود. صنعت قهوه جمهوری دومینیکن صنعتی است شکوفا و پویا و همه‌ی شرایط ایده‌آل کشت گونه عربیکا در این جزیره‌ی استوایی که در شرق هائیتی و غرب پورتوریکو قرارگرفته است، مهیاست. ارتفاع مناسب (۸۰۰ تا ۱۲۰۰ …

قهوه دومینیکن قهوه منطقه کارائیب ادامه »

Defects

واژه نامه قهوه: نقص Defects

کافه اکسسوری – جنبه‌های بسیاری از عطروطعم قهوه وجود دارد که نسبی هستند. آیا شما یک قهوه شکلاتی آنتیکویا کلمبیایی را به یک قهوه میوه‌ای هولیا کلمبیا ترجیح می‌دهید؟ صرف‌نظر از اولویت‌ها شما می‌توانید نسخه بهتری از این دو نوع قهوه را با نقص Defects کمتر انتخاب و تجربه کنید. نقص‌ها عمدتاً به دلیل مشکل …

واژه نامه قهوه: نقص Defects ادامه »

سایفون

انواع دستگاه سایفون و وجوه تمایز آن

کافه اکسسوری – سایفون (Siphon) که با نام وکیوم (Vacuum) نیز شناخته می‌شود، یکی از تماشایی‌ترین روش‌های دم‌آوری قهوه به شمار می‌آید. نکته جالب این است که دستگاه سایفون قدمتی بالاتر از دستگاه اسپرسو و فرنچ پرس دارد. سایفون در سال ۱۸۳۰ توسط یک آلمانی بنام لوئف (Loeff) طراحی و اختراع شد. تقسیم‌بندی بر اساس فیلتر سایفون در بازار …

انواع دستگاه سایفون و وجوه تمایز آن ادامه »

بسته‌بندی

همکاری SCA و CSF در خصوص بسته‌بندی

کافه اکسسوری – انجمن تخصصی قهوه (SCA) و بنیاد علمی قهوه (CSF) از همکاری دوساله با شرکت بسته‌بندی، طراحی و چاپ قهوه مستقر در هاوایی برای بررسی تأثیرات بسته‌بندی بر درک خاص قهوه خبر دادند. «پیتر جولیانو، مدیر ارشد تحقیقات SCA» و مدیر اجرایی بنیاد غیرانتفاعی علوم قهوه، در اعلامیه شروع تحقیقات را رسانه‌ای کردند. …

همکاری SCA و CSF در خصوص بسته‌بندی ادامه »

فیلتر قهوه

نقش فیلتر قهوه در دم آوری

کافه اکسسوری – امروزه فیلتر قهوه ؛ کاغذی و یا پارچه‌ای یکی از بخش‌های اصلی و لازم در ابزارهای دم‌آوری به روش چکه‌ای (pour over) محسوب می‌شود. استفاده از فیلترهای پارچه‌ای به مدت‌ها قبل از قرن بیستم برمی‌گردد؛ اما فیلترهای کاغذی از قرن بیستم به این‌سو، مورداستفاده قرار گرفت. ملیتا بنتز (melitta bentz) یک خانم …

نقش فیلتر قهوه در دم آوری ادامه »

Decaf

واژه نامه قهوه: قهوه دیکاف Decaf

کافه اکسسوری – تمام فرآیندهای کافئین زدایی Decaf هنگامی‌که قهوه در وضعیت سبز خود قرار دارد، قبل از آنکه بوداده شود صورت می‌گیرد. روش‌های مختلفی وجود دارد، دو مورد قابل‌توجه آب سوئیسی (SWP) و روش CO2 است. در SWP، یک دسته از دانه‌های قهوه سبز در آب داغ خیس می‌شود که درنتیجه با ترکیبات کافئین …

واژه نامه قهوه: قهوه دیکاف Decaf ادامه »

زمان دم‌آوری قهوه

زمان دم‌آوری قهوه چه ساعتی است؟

کافه اکسسوری – برای رسیدن به خوشایندترین طعم قهوه، به میزان مناسبی از عصاره‌گیری و دقت در زمان دم‌آوری قهوه نیاز است. درک این موضوع می‌تواند به شما اجازه دهد تا مشکل قهوه‌ای که طعم موردنظر را ندارد، تشخیص دهید و نسبت به رفع نواقص قهوه خود اقدام کنید. دم‌آوری طولانی، زمان بیشتری جهت عصاره‌گیری …

زمان دم‌آوری قهوه چه ساعتی است؟ ادامه »

X