زمان دم‌آوری قهوه

زمان دم‌آوری قهوه چه ساعتی است؟

کافه اکسسوری – برای رسیدن به خوشایندترین طعم قهوه، به میزان مناسبی از عصاره‌گیری و دقت در زمان دم‌آوری قهوه نیاز است. درک این موضوع می‌تواند به شما اجازه دهد تا مشکل قهوه‌ای که طعم موردنظر را ندارد، تشخیص دهید و نسبت به رفع نواقص قهوه خود اقدام کنید.

دم‌آوری طولانی، زمان بیشتری جهت عصاره‌گیری را طلب می‌کند. به‌طورکلی دم‌آوری کوتاه، اسیدیته تر و دم‌آوری طولانی، تلخ‌تر است و بر همین اساس روش‌های مختلف دم‌آوری قهوه به وجود آمدند.

اسپرسو معمولاً زمان دم بسیار کوتاهی دارد و از فشار نیروی آب جهت عبور از توده قهوه استفاده می‌کند. برای این روش به قهوه با درجه آسیاب ریز نیاز است تا در این زمان کوتاه، سطح بیشتری را عصاره‌گیری کند.
فرنچ پرس زمان دم‌آوری طولانی‌تری دارد، لذا جهت اجتناب از تلخی زیاد و تنظیم درصد عصاره‌گیری، از درجه آسیاب درشت استفاده می‌شود.

اما هر دو روش قوانین کلی هستند که می‌توانید بر اساس ذائقه خود آن‌ها را تا حدودی تغییر دهید. شما می‌توانید زمان دم اسپرسو را چند ثانیه تغییر دهید که منجر به تغییر میزان عصاره می‌شود. همچنین می‌توانید زمان دم را برای جبران تغییر دهید. در برخی موارد از درجه آسیاب متوسط جهت دم‌آوری به روش فرنچ پرس توصیه می‌شود.
در روش دم‌آوری کمکس زمان هم‌جواری قهوه با آب بیشتر است و به همین خاطر توصیه می‌شود تا از درجه آسیاب بزرگ‌تری نسبت به دو روش قبل استفاده شود.

درروش سایفون که دم آوری به روش غوطه‌وری در آب است و در دسته دم‌آوری غوطه‌ور همچون فرنچ پرس محسوب می‌شود، هم‌جواری قهوه و آب بیشتر است و به همین خاطر درجه آسیاب قهوه درشت‌تر از نوع اسپرسو انتخاب می‌شود.

بسته به نوع روش دم‌آوری قهوه باید به مدت‌زمان هم‌جواری آب و قهوه و همچنین درجه آسیاب دقت کرد تا عصاره گری به شکل مطلوبی انجام شود.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X