واژه نامه قهوه: قهوه دیکاف Decaf

Decaf

کافه اکسسوری – تمام فرآیندهای کافئین زدایی Decaf هنگامی‌که قهوه در وضعیت سبز خود قرار دارد، قبل از آنکه بوداده شود صورت می‌گیرد. روش‌های مختلفی وجود دارد، دو مورد قابل‌توجه آب سوئیسی (SWP) و روش CO2 است. در SWP، یک دسته از دانه‌های قهوه سبز در آب داغ خیس می‌شود که درنتیجه با ترکیبات کافئین و طعم اشباع می‌شوند. لوبیاهای بدون کافئین و بدون طعم در حالی رهاشده‌اند که دسته جدید لوبیا به محلول اضافه می‌شود. این بار کافئین برداشته می‌شود اما مقدار زیادی از ترکیبات طعمی باقی می‌مانند، زیرا آب در این مرحله سرشار از طعم‌های قهوه است. روش CO2 شامل تحمیل دی‌اکسید کربن به دانه‌های قهوه است با فشاری در حدود ۱۰۰۰ پوند در اینچ مربع که کافئین را از دانه‌های قهوه خارج می‌کند. قهوه دیکاف Decaf اغلب از قهوه سبز قدیمی تهیه می‌شود که خوب فروخته نشده است، بنابراین بهترین شروع را نداشته است. اگرچه تاکنون قهوه دیکاف بدون تأثیر بر طعم غیرممکن بوده است، اما با یک قهوه تازه و با دقت رُست شده، کافئین را می‌توان بسیار دلپذیرتر از آن چیزی دانست که اغلب تصور می‌کنند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Decaf

All decaffeination processes take place when the coffee is in its green state, before it is roasted. Various methods exist, the two most notable being the patented Swiss Water Process (SWP) and the CO۲ Method. In SWP, a batch of green coffee beans is soaked in hot water, which as a consequence becomes saturated with caffeine and flavour compounds. The now caffeine-free and flavourless beans are discarded and a new batch of beans added to the solution. This time the caffeine is removed but a large amount of the flavour compounds remain, as the water is already full of them. The CO۲ Method involves forcing carbon dioxide into coffee beans at pressures of around 1,000 pounds per square inch to draw the caffeine out of the coffee into a water solution. Decaf coffee is often made from older green coffee that has not sold very well, so has not had the best start in life. Although it has so far proved impossible to remove caffeine without affecting flavour, with a fresh, carefully roasted coffee, decaf can be made much more pleasant than it often is

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

زمان دم‌آوری قهوه چه ساعتی است؟

زمان دم‌آوری قهوه

کافه اکسسوری – برای رسیدن به خوشایندترین طعم قهوه، به میزان مناسبی از عصاره‌گیری و دقت در زمان دم‌آوری قهوه نیاز است. درک این موضوع می‌تواند به شما اجازه دهد تا مشکل قهوه‌ای که طعم موردنظر را ندارد، تشخیص دهید و نسبت به رفع نواقص قهوه خود اقدام کنید.

دم‌آوری طولانی، زمان بیشتری جهت عصاره‌گیری را طلب می‌کند. به‌طورکلی دم‌آوری کوتاه، اسیدیته تر و دم‌آوری طولانی، تلخ‌تر است و بر همین اساس روش‌های مختلف دم‌آوری قهوه به وجود آمدند.

اسپرسو معمولاً زمان دم بسیار کوتاهی دارد و از فشار نیروی آب جهت عبور از توده قهوه استفاده می‌کند. برای این روش به قهوه با درجه آسیاب ریز نیاز است تا در این زمان کوتاه، سطح بیشتری را عصاره‌گیری کند.
فرنچ پرس زمان دم‌آوری طولانی‌تری دارد، لذا جهت اجتناب از تلخی زیاد و تنظیم درصد عصاره‌گیری، از درجه آسیاب درشت استفاده می‌شود.

اما هر دو روش قوانین کلی هستند که می‌توانید بر اساس ذائقه خود آن‌ها را تا حدودی تغییر دهید. شما می‌توانید زمان دم اسپرسو را چند ثانیه تغییر دهید که منجر به تغییر میزان عصاره می‌شود. همچنین می‌توانید زمان دم را برای جبران تغییر دهید. در برخی موارد از درجه آسیاب متوسط جهت دم‌آوری به روش فرنچ پرس توصیه می‌شود.
در روش دم‌آوری کمکس زمان هم‌جواری قهوه با آب بیشتر است و به همین خاطر توصیه می‌شود تا از درجه آسیاب بزرگ‌تری نسبت به دو روش قبل استفاده شود.

درروش سایفون که دم آوری به روش غوطه‌وری در آب است و در دسته دم‌آوری غوطه‌ور همچون فرنچ پرس محسوب می‌شود، هم‌جواری قهوه و آب بیشتر است و به همین خاطر درجه آسیاب قهوه درشت‌تر از نوع اسپرسو انتخاب می‌شود.

بسته به نوع روش دم‌آوری قهوه باید به مدت‌زمان هم‌جواری آب و قهوه و همچنین درجه آسیاب دقت کرد تا عصاره گری به شکل مطلوبی انجام شود.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.