کافه اکسسوری – هاوایی Hawaii کونا نامی است که مدتهاست در دنیای قهوه مورداحترام است. بااینوجود بعید است که آن را در دنیای قهوههای ویژه مشاهده کنید. هاوایی بهندرت یک کشور برتر تولیدکننده قهوه در جهان است. این بدان معنی است که قهوه برای همان کیفیت قهوهای که در جای دیگر تولید میشود، نسبتاً گران است، به دلیل بالاتر بودن هزینههای کار و تولید. این هزینهها بدان معنی است که هاوایی از نظر معرفی فناوری خودکار باید پیشگام باشد و حتی کشاورز مشهور Daterra Estate برزیل نیز بهمنظور مشاهده عملیات و دور انداختن اطلاعات جدید، به هاوایی سفر کرده است. هاوایی برای پرورش قهوه ارتفاعات نسبتاً کمی دارد و پروفیلهای فنجانی گرد، صاف و پیچیده تولید میکند.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Hawaii
Hawaiian Kona is a long-revered name in the world of coffee. You are, however, unlikely to see it in the world of speciality coffee. Hawaii is rare in being a first-world coffee-producing country. This means that the coffee is relatively expensive for the same quality of coffee grown elsewhere, due to significantly higher labour and production costs. These costs mean that Hawaii has had to be pioneering in terms of introducing automated technology, and even the agronomist at Brazil’s famous Daterra Estate has made trips to Hawaii in order to observe operations and take away fresh insights. Hawaii offers relatively low altitudes for coffee growing and produces cup profiles that are round, smooth, and complex.
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.