کافه اکسسوری – جنبههای بسیاری از عطروطعم قهوه وجود دارد که نسبی هستند. آیا شما یک قهوه شکلاتی آنتیکویا کلمبیایی را به یک قهوه میوهای هولیا کلمبیا ترجیح میدهید؟ صرفنظر از اولویتها شما میتوانید نسخه بهتری از این دو نوع قهوه را با نقص Defects کمتر انتخاب و تجربه کنید. نقصها عمدتاً به دلیل مشکل در رشد گیلاس قهوه بر روی درخت و یا هنگام برداشت و پردازش به وجود میآیند. علل عمده نقص در قهوه شامل آسیب حشرات و ایجاد قارچ در گیاه قهوه است.
بیشتر نقایص را میتوان با چشم کارشناسی دید و یا با استفاده از فناوریهای هوشمندانه مانند چراغهای UV و ماشینهای مرتبسازی LED تشخیص داد؛ اما حتی فناوریهای مدرن نیز نمیتوانند تمامی نواقص را بهخوبی نشان دهند.
بهطور مثال، نقص سیبزمینی در قهوه روآندا و بوروندی بسیار شایع است و تا زمانی که قهوه را دم نکردهاید ظاهر نمیشود و نمیتوان متوجه آن شد. علت نقص سیبزمینی همچنان در بین کارشناسان موردبحث است، اما بهطور گستردهای موردتوجه است و نوعی عطر بد بو را در قهوه ایجاد میکند.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Defects
There are many aspects of coffee flavour that are relative: do you prefer a chocolaty, round Antioquia Colombian to a fruity Huila Colombian bean? Regardless of preference, however, we can safely correlate better versions of both of these coffees with their having fewer defects.
Defects are mainly caused by problems with the cherries’ growth on the tree or arise during the harvesting and processing.
Typical causes of defects include insect damage and fungal buildup. Most defects can be detected either an astute, educated eye or by the use of clever technology such as UV lights and LED sorting machines. But even modern technology cannot currently catch everything.
“Potato defect”, for example, is very prevalent in Rwandan and Burundian coffee and almost impossible to spot until you make the coffee: when ground, it gives off an unmistakable waft of raw potato. The cause of potato defect is a contentious one, but it is widely considered that a kind of stinkbug is behind it
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.