کافه اکسسوری – میز تراکم Density table همچنین بهعنوان میز الیور شناخته میشود. این روشی برای مرتبسازی قهوه است و از روش لرزش استفاده میکند. این میز با زاویهای کج شده است، بنابراین لوبیا متراکم بهطرف بالا حرکت میکند و کمتر به سمت پایین متراکم میشود. بین کیفیت و تراکم لوبیای قهوه همبستگی وجود دارد. لوبیا کمتر متراکم غالباً نشاندهنده یک بذر کمتر رشد یافته است.
قطعات فناوری مانند میز تراکم میتوانند تأثیر زیادی در بهبود کیفیت جام داشته باشند. مرتبسازی با دست و چشم میتواند راه طولانی و زمان زیادی را به دنبال داشته باشد، اما برخی از فناوریهای خاص آنچه ما نمیتوانیم با چشم ببینیم را ارزیابی میکنند، بنابراین میتواند ارزشمند باشد.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Density table
Also known as the Oliver table, this is a method of sorting coffee that uses vibration. The table is tilted at an angle so the dense beans move to the top side and the less dense to the bottom side. There is a correlation between the quality and the density of the beans: less dense beans often represent a less well-developed seed. Pieces of technology like this can have a huge impact on improving cup quality in lots. Hand and eye sorting can get you a long way, but certain pieces of technology assess what we cannot, so can be invaluable
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.