کافه اکسسوری – قهوه گیشا Geisha که هیچ ارتباطی با میزبان سنتی ژاپنی ندارد، نام شهری در اتیوپی است که در آن، این نوع قهوه بهطور گستردهای رشد میکند.
اگرچه در کشورهای دیگر نیز کشت میشد، اما معرفی گیشا به پاناما در دهه ۱۹۶۰ بود که سفر واقعی خود را بهعنوان قهوهای ویژه آغاز کرد. این گیاه زیبا با برگ بلند؛ کم بازده است و برای درخشش واقعی به شرایط مناسب نیاز دارد.
مشخصات فنجان اغلب با قهوه عالی اتیوپیایی قابل مقایسه است تا تعداد زیاد قهوههای آمریکایی.
یک گیشا عالی بسیار معطر است، دارای لایههایی از نتهای گل و اسیدیته شیرین آبدار و متعادل است.
گیاهان گیشا در کشورهای دیگر با موفقیتهای مختلفی رشد داده شدهاند.
برترین قهوههای گیشا با قیمتی عالی به فروش میرسند و بارها و بارها بیشتر از سایر انواع قهوههای دنیا به فروش میرسند.
پیرامون موفقیت Geisha اختلاف نظر وجود دارد، با این احساس که یک قهوه نباید موردتوجه واقع شود و برای درک کیفیت، زمینه لازم است.
در این واقعیت وجود دارد، اما من هرگز موفق نمیشوم که توسط یک گیشا برتر دمآوری کنم.
آنها برخی از جادوییترین فنجانهای قهوهای هستند که من نوشیدهام و با چشایی کورکورانه، وقتی یک گیشا روی میز است، کلمات «واو، این یکی باورنکردنی است» اغلب روی لبها میآید.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Geisha
No relation to the traditional Japanese hostess, the Geisha variety is actually named after a town in Ethiopia around which the variety is widely grown.
Although cultivated in other countries, it was the introduction of Geisha to Panama in the 1960s that began its real journey to the top of the tree.
This elegant, long-leafed plant is low-yielding and needs the right conditions to really shine.
The cup profile is often more comparable to great Ethiopian coffee than to American lots.
A great Geisha is immensely aromatic, with layers of floral notes and balanced juicy sweet acidity.
Geishas have been grown in other countries with varying success.
The top Geisha lots come at a premium price and repeatedly sell for more than any other coffee variety in the world.
There is some contention around the success of Geisha, with the feeling that one coffee should not get so much of the limelight and that context is required for the quality to be understood.
There is some truth in this, but I never fail to be blown away by a top Geisha.
They are some of the most magical cups of coffee I have had, and at a blind tasting, when a Geisha is on the table, the words “Wow, that one is incredible” will often come to the lips.
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.