کافه اکسسوری – قهوه کلمبیا Colombia با توجه به پروفایلهای خوشطعم و مرغوب یکی از متفاوتترین کشورهای تولیدکننده قهوه است. در بخشهایی مانند آنتیوویا، قهوههای شکلاتی و پر جنبوجوش یافت میشود، درحالیکه در بخش هویلا که خوشنامی آن به دلیل بازار فروش قهوههای تخصصی است، میتوانید قهوههای فوقالعادهای پیدا کنید، قهوههایی با طعمهای میوهای و آبدار که پروفایلهای طعم آن با قهوههای کنیا رقابت میکند.
وجود میکرولاتهای متعدد در کنیا بدان معنی است که کلمبیا میتواند محصول زیادی را در بیشتر سال با استفاده از هر دو محصول اصلی خود و محصولات کوچکتر تولید کند.
کلمبیا بهعنوان یکی از بزرگترین کشورهای تولیدکننده قهوه در جهان، از زیرساختهای قهوه بسیار توسعهیافته و مترقی برخوردار است.
بخشهایی مانند فدراسیون ملی تولیدکنندگان قهوه کلمبیا و Cenicafé، یک مرکز تحقیقات قهوه مشهور به دلیل توسعه انواع قهوه مقاوم در برابر بیماریها مانند قهوه کاستیلو، نمونههای خوبی از توجه کلمبیا به صنعت قهوه و تولیدات بهروز و مقاوم قهوه به شمار میروند.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Colombia
Colombia is one of the most diverse coffee-producing countries in terms of its quality flavour profiles. In departments such as Antioquia, chocolaty, full-bodied cups are found, while in Huila Department (the darling of the speciality market), one can find incredibly ripe, fruity, and juicy coffees whose flavour profiles are closely comparable to those of Kenyan coffees.
Multiple microclimates also mean that Colombia can produce a lot of fresh crop coffee throughout most of the year, by using both main crops and smaller “fly” crops. As well as being one of the world’s largest coffee-producing countries, Colombia has a highly developed and progressive coffee infrastructure.
Bodies such as the nonprofit Federación Nacional de Cafeteros de Colombia (National Federation of Coffee Growers of Colombia – Fedecafé, for short) and Cenicafé, a coffee research centre renowned for its development of more disease-resistant varieties such as Castillo, are good examples
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.