کافه اکسسوری – «قهوه سبز Green چند ساله است؟» و «چقدر هزینه قهوه سبز پرداخت کردید؟» چند نمونه در صنعت قهوه هستند که در آنها ممکن است با اصطلاح «قهوه سبز» روبرو شوید.
عمدتاً، این اصطلاحی است که در صنعت برای قهوه آسیاب و رُست نشده استفاده میشود و این همان نحوه تجارت قهوه در جهان است، هرچند که ما آن را نمینوشیم.
وقتی قهوه برداشت شد و گیلاس و پوست آن برداشته شد، لوبیای قهوه باقی میماند و این لوبیاها بهطورمعمول دارای رنگ سبز مایل به سبز هستند و بر همین اساس نامگذاری شده است.
نوع قهوه و بهخصوص فرآوری آن میتواند رنگ دقیق لوبیا را تغییر دهد و بسیاری از آنها به رنگ زردتر ظاهر میشوند.
آنچه جالب است این است که ما اغلب در مورد کیفیت قهوه سبز در مقابل کیفیت کباب بحث میکنیم.
به عنوانمثال، میتوانید قهوه سبز عالی بخورید و یا یک قهوه سبز دودی که خیلی خوب بوداده باشد. مدتی طول میکشد تا در چشیدن این تفاوتها مهارت پیدا کنید.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Green
“How old is the green?” and “How much did you pay for the green?” are a couple of industry examples of where you may come across the term “green coffee”.
Mainly, it is a term used in the industry for unroasted coffee, which is how the world trades coffee, though not how we drink it.
When coffee is harvested and the cherry and parchment have been removed, we are left with the raw bean.
These beans typically have a greenish colour, hence the name.
The type of coffee, and especially the processing, can alter the exact hue of the bean, with many appearing more yellowish. What is fascinating is that we often discuss the quality of the green coffee versus the quality of the roast.
You could, for example, have great green coffee that is badly roasted or a dodgy green that is very well roasted.
It takes a little while to become adept at tasting for these differences
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.