کافه اکسسوری – فرنچ پرس French press که بهعنوان یک وسیله دمآوری قهوه یا پیستون نیز شناخته میشود، یک دستگاه دمآوری کلاسیک و پرکاربرد است. در اصل، در این روش شما قبل از فشار دادن یک فیلتر فلزی که قسمت زیادی از پوسته و رسوبات را قبل از لکهدار کردن فشار میدهد، قهوه را درون آب غوطه ور میکنید. فیلتر کش بسیار درشت است و این بدان معنی است که قهوه حاصل اغلب حاوی مقدار کمی رسوب است، بنابراین یک فنجان جسورانه و پر طعم تولید میشود. اگر به رسوب کمتری علاقهمند هستید راهحل این است که پوستهها را از سطح قهوه درست قبل از ریختن قهوه در فنجان جدا کنید. نکته دیگری که باید از آن آگاهی داشت قهوه است که در اوایل دمآوری حل میشود، بنابراین اجازه نمیدهد آب به تمام آن دسترسی پیدا کند. نگران نباشید، در وسط دمآوری آن را هم بزنید تا از این کار جلوگیری کنید. اگرچه من همیشه پوسته را از بین میبرم، اما به دلیل سادگی و سهولت در تهیه یک فنجان عالی، طرفدار فرنچ پرس هستم.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
French press
The French press, also known as a cafetière or plunger, is a classic and widely used brewer. In essence, the method is a jug in which you steep the coffee in the water before pressing down a metal-mesh filter that pushes much of the crust and sediment to the bottom of the jug before decanting. The mesh filter is pretty coarse and this means that the resulting coffee often contains a fair amount of sediment, so a bold, full-flavoured cup is produced. A hot tip if you are less keen on sediment is to scoop the crust off the surface of the coffee just before you plunge. Another thing to be aware of is the coffee settling early in the brew, therefore not allowing the water to access it all. Simply give the solution a stir midway through the brew to avoid this. Though I always scoop off the crust, I am a big fan of the French press for its simplicity and the ease with which a great cup can be brewed
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.