کافه اکسسوری – اصطلاح توسعه Development در قهوه تقریباً منحصراً هنگام بحث در مورد تکنیکهای برشته کردن قهوه استفاده میشود. این میتواند ازیکطرف به دوره بسیار خاصی در طی فرآیند برشته شدن و از سوی دیگر به مفهوم کلی در مورد چگونگی رُست قهوه اشاره کند. هنگامیکه یک قهوه بوداده شد، بسیاری از فرآیندها و واکنشهای شیمیایی در آن رخ میدهد؛ اگر نتوانیم به اندازه کافی این ویژگیها و واکنشهای شیمیایی را در لوبیای قهوه پرورش دهیم، بنابراین قهوه میتواند طعمی علفی، ترش و به اندازه کافی پیچیده باشد. از طرف دیگر، ما میتوانیم با بو دادن زیاد قهوه فرآیندهای ناخواستهای ایجاد کنیم. پس از مزه کردن یک قهوه، ممکن است قهوه آزما بتواند تأثیر روند برشته شدن را انتخاب کند و میتواند بیان کند که قهوه «کم» یا «بیش از حد» توسعه یافته است. «زمان توسعه» بهطور خاص به مقدار کل زمان برشته شدن پس از «اولین ترک» اشاره دارد. بااینحال، قهوهای که در اوایل رُست شدن حرارت کافی دریافت نکرده است، ممکن است باوجود زمان توسعه طولانی، بهخوبی توسعه نیابد.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Development
The term “development” in coffee is used almost exclusively when discussing roasting technique. It can refer, on the one hand, to a very particular period during the roasting process and, on the other, to an overall concept of how well cooked the coffee is. When a coffee is roasted, many processes and chemical reactions occur. If we are not able to develop enough of these in the bean, then the coffee can taste grassy, sour, and insufficiently complex. Alternatively, we can develop unwanted processes by roasting the coffee too far. Upon tasting a coffee, the drinker may be able to pick up on the impact of the roasting process and could state that the coffee was “under-” or “over-” developed. “Development” time refers specifically to the amount of the overall roasting time that took place after “first crack”. It is wise to discuss this in terms of a percentage. Just to confuse things, however, a coffee that has not received adequate heat early on in the roast may still not be “well” developed, even if the development time is long
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.