کافه اکسسوری – تبدیل قهوه از یک بذر سبز به یک دانه قهوهای با طعمهای پیچیده، به عمل بو دادن متکی است. سنتیترین و همچنان رایجترین روش رُست قهوه درون درام دستگاه رُست Drum roaster است. اگرچه دستگاههای مختلفی در بازار وجود دارد، اما آنها معمولاً یک اصل نسبتاً ساده را به اشتراک میگذارند: یک درام بزرگ در حال چرخش فلزی که دارای گرما در خارج است که غالباً از زیر و با جریان هوا از طریق درام دودهای ناخواسته فرایند رُست را خارج میکند. بسته به سیستم، اپراتور میتواند بسیاری از عناصر فرآیند مانند سرعت هوا، کاربرد گرما و سرعت درام را تنظیم کند. قهوه بوداده از چند صد ترکیب طعم دار تشکیل شده است و حیرتانگیز است که حتی تغییرات کوچک در فرآیند بو دادن میتوانند روی طعم قهوه تأثیر بگذارند. یکی دیگر از روشهای برشته کاری یا رُست قهوه، بو دادن هوای سیال است که در آن قهوه در بستر هوای گرم معلق و برشته میشود.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Drum roaster
Turning coffee from a green seed into a complex flavoursome brown seed relies on the act of roasting. The most traditional – and still the most prevalent – way to roast coffee is on a drum roaster. Although there are various machines on the market, they usually share a rather simple principle: a big rotating metal drum that has heat applied to the outside, often from below, much like a spit roast, and with air flowing through the drum to remove unwanted roasting fumes. Depending on the system, the operator can vary many elements of the process. Air speed, heat application, and drum speed can all be adjusted. Roasted coffee consists of several hundred flavour compounds and it is astonishing how even small changes in the roasting process can affect the flavour of the coffee. The other prevalently used roasting process is fluid air roasting, in which the coffee is suspended and roasted on a bed of hot air
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.