کافه اکسسوری – انجمن تخصصی قهوه (SCA) اعلام کرده است که از محققان دانشگاه اورگان در اوژن را برای هدایت یک پروژه چهارساله در مورد استخراج اسپرسو دعوت کرده است.
با حمایت مالی از شرکت تجهیزات اسپرسو مستقر در ایتالیا، گروه Simonelli Group، این پروژه تحقیقاتی در اکتبر گذشته بهعنوان ابتکار SCA و بنیاد علمی قهوه (CSF) اعلام شد.
این گروهها میگویند که این تحقیق تحت عنوان «بهسوی درک عمیقتر استخراج اسپرسو» برای ایجاد دستورالعملهای رسمی برای پارامترهای استخراج و ایجاد اولین نمودار کنترل دم آوری اسپرسو مورداستفاده قرار خواهد گرفت. SCA در حال حاضر یک نمودار کنترل دم برای قهوه فیلتری را حفظ میکند، اگرچه که آن نیز در مرحله تجدیدنظر از طریق تحقیقات علمی قرار دارد.
هدایت تیم دانشگاه اورگان در تحقیق اسپرسو، شیمیدان کریستوفر هندون خواهد بود. با توجه به کارهای تأثیرگذار هندون درگذشته شامل قهوه و آب و بهبود ثبات اندازه ذرات قهوه آسیاب شده از طریق خنک کردن، این نام ممکن است برای متخصصان قهوه آشنا باشد. هندون اخیراً بخشی از تیم محققانی بود که دستورالعملهای سنتی در استخراج اسپرسو را به چالش کشید.
همچنین استاد تحقیق دانشگاه ایالتی اورگان مایکل سی کیان و الیزابت توماسینو خواهند بود. محققان دانشگاه پورتسموث (انگلستان) نیز بر اساس اعلامیه SCA در این تحقیقات شرکت خواهند کرد.
SCA گفت تیم تحقیقاتی متشکل از دانشمندان حسی، شیمیدانان و ریاضیدانان است که نحوه تأثیر پارامترهای دمش اسپرسو بر روی خواص شیمیایی، حسی و لذت شناختی را بررسی خواهند کرد.
SCA انتظار دارد نتیجه کار «مجموعهای از ابزارهای جدید باشد که نویدبخش تغییر روش اندازهگیری اسپرسو است، ازجمله ایجاد دستگاهی برای ارزیابی سریع شیمی و طعم قهوه.»
منبع: daily coffee news
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.