کافه اکسسوری – دانههای قهوه پس از آسیاب شدن حتی در صورت نگهداری در بهترین شرایط هم عطروطعم خود را نسبتاً سریع و طی چند روز به میزان قابلتوجهی از دست میدهد. برای دست یافتن به بهترین عطروطعم، پیشنهاد میکنیم با داشتن یک آسیاب کوچک خانگی تنها لحظاتی قبل از دم کردن قهوه اقدام به آسیاب دانههای قهوه کنید تا حداکثر لذت را از نوشیدن قهوه تازه تجربه کنید. ۷ درجه میزان آسیاب دانه قهوه برای انواع روشهای دم کردن قهوه از فرنچ پرس تا اسپرسو و … را در این یادداشت معرفی میکنیم.
در ابتدا در مورد میزان درجه آسیاب قهوه برای انواع روشهای دم کردن قهوه باید به این نکته ضروری توجه کرد که درجه آسیاب را متناسب با روش دم کردن انتخاب کنید. این مورد مهم را هم فراموش نکنید که اگر برای هر کدام از روشهای دم کردن قهوه اندازه ایدهآل و متعادل را انتخاب کنید در نهایت یک قهوه خوشطعم و خوش عطر خواهید داشت. در برخی موارد آسیاب درشت دانه قهوه سبب کمرمق شدن غلظت و طعم قهوه شما میشود و در برخی از روشهای دیگر اگر دانه قهوه خیلی ریز آسیاب شده باشد طعم قهوه به خاطر غلظت زیاد آن تلخ میشود. پس برای هر روش دمآوری میزان آسیاب دانه قهوه را با دقت در نظر بگیرید و رعایت کنید.
درجه آسیاب برای انواع دمآوری
در جه آسیاب برای انواع دم آوری قهوه را در زیر با هم مرور می کنیم
روش دمآوری فرنچ پرس: درشت (Coarse)
روش دمآوری کمکس. قهوه ساز برقی خانگی با فیلتر مخروطی شکل: متوسط به سمت درشت (Medium Coarse)
روش دمآوری قهوه ساز برقی خانگی با فیلتر تخت: متوسط (Medium)
روش دمآوری اروپرس، V60 و stovetop espresso: متوسط به سمت ریز (Medium fine)
روش دمآوری دستگاه اسپرسو ساز خانگی: ریز (Fine)
روش دمآوری در جذوه.Ibrik برای دم کردن قهوه به روش ترکی یا ارمنی: بسیار ریز (Ultra Fine)
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.