250 گرم
نمایش 81–96 از 101 نتیجه
-
قهوه عربیکا کلمبیا نارینو (colombia narino) لنون
From: 118,000 تومان Quick View -
قهوه عربیکا اوگاندا (Uganda) لنون
From: 89,500 تومان Quick View -
قهوه عربیکا تانزانیا (Tanzania) لنون
From: 100,000 تومان Quick View -
قهوه عربی ۱۰۰ درصد عربیکا موریس arabic coffee
From: 78,000 تومانقهوه عربی arabic coffee که در رسوم و میهمان نوازی ریشه دوانده است، در جشنها و مهمانیهای عربی جایگاه برجستهای دارد. قهوه عربی در واقع به یک روش دم کردن قهوه اشاره میکند که خیلی شبیه به قهوه ترک ست.
برای تهیه این قهوه از وسیلهای بهنام دله (Dallah یا قهوه جوش عربی) استفاده میشود که عرب ها از دله در مراسم های رسمی، غیر رسمی و جشن ها استفاده می کنند. هنوز توی اهواز، خوزستان و قسمت های عرب زبان ایران هم این ابزار دم آوری قهوه جایگاهش را حفظ کرده است. -
قهوه یونانی موریس greece coffee
From: 76,000 تومانقهوه یونانی greece coffee همانند قهوه ترک درون جذوه یا ایبریک درست می شود. با این تفاوت که این نوع قهوه در فنجان اسپرسو که کوچکتر از فنجان قهوه ترک است سرو می شود. یونانی ها برای افزودن مقادیر شکر به قهوه، نام های مختلفی را معین کرده اند. و استفاده از شیر به جای آب در دم آوری قهوه مورد استفاده قرار می گیرد.
برای تهیه قهوه شما به مقداری پودر قهوه آسیاب شده (ریزترین نوع آسیاب با درجه ای میان سابه قهوه اسپرسو و ترک) نیاز دارید. به همراه یک عدد جذوه یا ایبریک و مقداری شکر که آن هم به صورت اختیاری می توانید به قهوه بیافزایید! -
قهوه ی ترک
From: 64,000 تومانقهوه ترک turkish coffee بهعنوان یکی از قدیمیترین انواع قهوه در جهان همواره با روشهای دمآوری قهوه به صورت سنتی میشود.
ریختن قهوه آسیاب شده در ظروف فلزی که جذوه یا ایبریک نامیده میشود بر روی حرارت قرار میگیرد و این درجه حرارت در پروسه دم کردن افزایش مییابد.
این روش دم کردن قهوه ترک را از دیگر روشهای دمآوری قهوه که حرارت در آنها ثابت است – همچون دم کردن اسپرسو- و یا کاهش تدریجی حرارت – همچون فرنچ پرس و پور آور (Pour-over)- جدا میکند.
-
قهوه ترکیبی سالوا موریس salva coffee
From: 70,000 تومانقهوه salva coffee یکی از قهوه های ترکیبی قهوه موریس است که برای اسپرسو و قهوه های بر پایه اسپرسو بسیار مناسب است. این قهوه از ترکیب 30 درصد دانه عربیکای آفریقایی و همچنین 70 درصد دانه روبوستای آفریقایی و آسیایی تشکیل شده است.
پروفایل طعمی قهوه Salva
کافئین 1/28 – 1/22
طعم و عطر گیاهان افریقایی و شکلات تلخ
عطر و بوی بسیار قوی -
قهوه ترکیبی آدلانته موریس adelante coffee
From: 70,000 تومانقهوه adelante coffee یکی از قهوه های ترکیبی قهوه موریس است که برای اسپرسو و قهوه های بر پایه اسپرسو بسیار مناسب است
این قهوه از ترکیب 55 درصد دانه عربیکای آمریکایی و آفریقایی و همچنین 45 درصد دانه روبوستای آفریقایی
و آسیایی تشکیل شده است
این قهوه از اسیدیته متوسط، ترشی کم، تلخی بالا و همچنین کافئین بالایی برخوردار است
طعم غالب در این قهوه آجیلی سوخته و کاراملی سوخته است
پروفایل طعمی قهوه Adelante
کافئین 1/27 – 1/21
طعم و عطر فندقی، رگه ضعیفی از میوه های استوایی
شکلاتی تلخ بسیار بالا
عطر و بوی قوی -
قهوه ترکیبی آمارگا موریس amarga coffee
From: 71,000 تومانقهوه Amarga یکی از قهوه های ترکیبی قهوه موریس است که برای اسپرسو و قهوه های بر پایه اسپرسو بسیار مناسب است
این قهوه از ترکیب 60 درصد دانه عربیکای آمریکایی و آفریقایی و همچنین 40 درصد دانه روبوستای آمریکایی و آسیایی تشکیل شده است
این قهوه دارای اسیدیته بالا، ترشی متوسط رو به پایین، تلخی بالا و همچنین کافئین بالاست
پروفایل طعمی قهوه Amarga
کافئین 1/26 – 1/20
طعم و عطر شکلات تلخ، کاراملی نرمال، فندقی
و میوه های استوایی
عطر و بوی بسیار قوی -
قهوه ترکیبی ریکو موریس rico coffee
From: 70,000 تومانقهوه Rico یکی از قهوه های ترکیبی قهوه موریس است که برای اسپرسو و قهوه های بر پایه اسپرسو بسیار مناسب است
این قهوه از ترکیب 60 درصد دانه عربیکای آمریکایی و آسیایی و همچنین 40 درصد دانه روبوستای آفریقایی و آسیایی تشکیل شده است
این قهوه دارای ترشی متوسط، تلخی رو به بالا، اسیدیته نرمال رو به بالا، طعم کارامل تلخ نیمه سوخته، چوبی و گل های محلی است و طعم نیمه غالب قهوه برزیلی را با خود دارد
پروفایل طعمی قهوه Rico
کافئین 1/25 – 1/19
طعم و عطر شکلات تلخ، میوه های استوایی و کاراملی ضعیف
عطر و بوی بسیار قوی
عطر و بوی قوی -
قهوه ترکیبی لیما lima coffee
From: 86,000 تومانقهوه lima coffee یکی از قهوه های ترکیبی قهوه موریس است که برای اسپرسو و قهوه های بر پایه اسپرسو بسیار مناسب است
این قهوه از ترکیب 70درصد دانه عربیکای آمریکایی و آفریقایی و 30 درصد روبوستای آفریقایی تشکیل شده است
قهوه لیما دارای اسیدیته ملایم و کافئین زیادی است و از عطر و بو و طعم زیادی برخوردار است
بادی و تلخی زیاد از ویژگی های منحصر به فرد قهوه لیما به شمار می رود
پروفایل طعمی قهوه Lima
کافئین 1/24 – 1/18
طعم و عطر میوه های استوایی، شکلات تلخ و فندقی
عطر و بوی قوی -
قهوه ترکیبی سیمون موریس simon coffee
From: 83,000 تومانقهوه simon coffee یکی از قهوه های ترکیبی قهوه موریس است که برای اسپرسو و قهوه های بر پایه اسپرسو بسیار مناسب است
این قهوه از ترکیب 90 درصد دانه عربیکای آمریکایی و همچنین 10 درصد دانه روبوستای آفریقایی تشکیل شده است
این قهوه دارای ترشی غالب، تلخی نرمال، طعم کارامل سوخته و پوست اجیل سوخته و همچنین دارای کافئین بالا و اسیدیته متوسط رو به بالا است
پروفایل طعمی قهوه Simon
کافئین 1/23 – 1/17
طعم و عطر شکلات تلخ و کراملی-آجیلی
عطر و بوی قوی -
قهوه ترکیبی ماکیا موریس makia coffee
From: 82,000 تومانقهوه makia coffee یکی از قهوه های ترکیبی قهوه موریس است که برای آیس کافی و قهوه های دمی بسیار مناسب است. این قهوه از 80 درصد دانه قهوه عربیکا قاره افریقا و 20 درصد قهوه روبوستا قاره آفریقا تشکیل شده است
قهوه ماکیا دارای اسیدیته زیاد و کافئینی متعادل است و از عطر و بوی قوی و همچنین طعم ملایم و میوه ای برخوردار است
بادی این قهوه ترکیبی ، متوسط و تلخی آن کم است و این ویژگی یکی از شاخصه های منحصر به فرد این نوع قهوه است
پروفایل طعمی قهوه Makia
کافئین 1/22 – 1/16
طعم و عطر میوه های استوایی و فندقی
عطر و بوی نرمال -
قهوه ترکیبی پاندورا موریس pandora coffee
From: 78,000 تومانقهوه pandora coffee یکی از قهوه های ترکیبی قهوه موریس است که برای اسپرسو و قهوه های بر پایه اسپرسو بسیار مناسب است
این قهوه از ترکیب 80 درصد عربیکای قاره های آمریکا و افریقا و 20 درصد روبوستای قاره آسیا تشکیل شده است
پاندورا دارای اسیدیته متوسط و کافئین نسبتا بالایی است و عطر و بو و همچنین طعم قوی برخوردار است
بادی زیاد و تلخی نسبتا زیاد از ویژگی های منحصر به فرد قهوه پاندورا به شمار می رود
پروفایل طعمی قهوه Pandora
کافئین 1/21 – 1/15
طعم و عطر میوه های محلی افریقایی، فندق برشته شده
شکلات نیمه تلخ
عطر و بوی قوی -
قهوه ترکیبی دولورس dolores coffee
From: 96,000 تومانقهوه Dolores یکی از قهوه های ترکیبی قهوه موریس است که برای اسپرسو و قهوه های بر پایه اسپرسو بسیار مناسب است
این قهوه از ترکیب 100 درصد دانه عربیکای آمریکایی و آفریقایی تشکیل شده است
این قهوه دارای ترشی غالب، تلخی کم، همراه با طعم کارامل رو به شیرین است و از اسیدیته متوسط و کافئین متوسط رو به بالایی برخوردار است
پروفایل طعمی قهوه Dolores
کافئین 1/19 – 1/13
طعم و عطر فندقی، شکلاتی
عطر و بوی نرمال -
قهوه ترکیبی لیندی موریس lindi coffee
From: 92,000 تومانقهوه ترکیبی لیندی lindi coffee یکی از قهوه های ترکیبی قهوه موریس است که برای اسپرسو و قهوه های بر پایه اسپرسو بسیار مناسب است
این قهوه از ترکیب 100 درصد دانه عربیکای قاره آفریقا و آمریکا تشکیل شده است
قهوه لیندی دارای اسیدیته زیاد و کافئین متوسط است و از عطر و بو و همچنین طعم قوی ای برخوردار است
بادی زیاد و تلخی کم از ویژگی های منحصر به فرد قهوه لیندی به شمار می رود
پروفایل طعمی قهوه lindi
کافئین 1/18 – 1/12
طعم و عطر میوه های استوایی، میوه های محلی آفریقای شرقی
و شکلات تلخ
عطر و بوی بسیار قوی