250 گرم

نمایش 10–18 از 65 نتیجه

  • قهوه اوگاندا تمام شده

    قهوه اوگاندا یکی از محبوب ترین قهوه های جهان محسوب می شود. اوگاندا از تولیدکنندگان بزرگ قهوه در آفریقای مرکزی است. تولید قهوه از جنبه های مهم اقتصاد اوگاندا محسوب می شود و قهوه از بزرگترین محصولات صادراتی این کشور به شمار می آید. این قهوه دارای اسیدیته ملایم است و اسیدیته ی قهوه کشورهای آفریقای شرقی را به ذهن متبادر می کند و اسیدیته ی قهوه تانزانیا را در ذهن یادآور می شود
    قهوه پیچیدگی کمی دارد
    طعم شکلاتی شیرین و بافت غنی این قهوه طعم آن را منحصر به فرد می کند
    پروفایل طعمی
    کافئین 1/18 – 1/16
    طعم فندقی، نارنج، میوه های استوایی
    رطوبت 11/6
    ارتفاع از سطح دریا 1300- 2200
    عطر و بوی بسیار قوی
    جنس قهوه: نیمه چرب

    قهوه 100 درصد عربیکا

    قهوه اوگاندا G1 موریس Uganda coffee G1

    From: 92,000 تومان
    Quick View
  • قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی تمام شده

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) با کیفیت بالا است که دارای اسیدیته نسبتاً کمی اما تا حدودی تیز است.

    فنجان دم شده با این قهوه دارای بادی متعادل (احساس دهانی) و طعم‌های شرابی و تند قابل‌توجه است که غالباً با رنگ و بوی گل متمایز می‌شود.

    پروفایل طعمی قهوه اتیوپی سیدامو گوجی AA
    کافئین 1.8 – 1.12
    طعم: میوه ها و گل های بومی
    بالاتر از سطح دریا: 2000 – 2500
    عطر و بوی بسیار قوی
    جنس قهوه: نیمه خشک

    قهوه سینگل اورجین

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس

    From: 138,000 تومان
    نمره 0 از 5
    Quick View
  • قهوه ترک تمام شده

    قهوه ترک turkish coffee به‌عنوان یکی از قدیمی‌ترین انواع قهوه در جهان همواره با روش‌های دم‌آوری قهوه به صورت سنتی می‌شود.

    ریختن قهوه آسیاب شده در ظروف فلزی که جذوه یا ایبریک نامیده می‌شود بر روی حرارت قرار می‌گیرد و این درجه حرارت در پروسه دم کردن افزایش می‌یابد.

    این روش دم کردن قهوه ترک را از دیگر روش‌های دم‌آوری قهوه که حرارت در آن‌ها ثابت است – همچون دم کردن اسپرسو- و یا کاهش تدریجی حرارت – همچون فرنچ پرس و پور آور (Pour-over)- جدا می‌کند.

    قهوه ترک

    قهوه ترک عربیکا موریس turkish coffee

    From: 75,000 تومان
    نمره 0 از 5
    Quick View
  • قهوه عربیکا کنیا تمام شده

    قهوه عربیکا کنیا یکی از بهترین قهوه‌های دنیاست که به لحاظ طعم، رایحه و بو و کیفیت بی‌نظیر آن از شهرت بالایی برخوردار است.

    پرورش قهوه در این کشور نخستین بار در سال 1896 توسط کشیش‌های کلیسا و مبلغان مذهبی آغاز شد. در حقیقت قهوه بعد از گردشگری، چای و باغداری چهارمین صنعت پرفروش کنیاست.

    دانه قهوه عربیکا کنیا به خاطر عطروطعم و رایحه خوشبو و اسیدیته قدرتمندش ازجمله متعادل‌ترین و درعین‌حال پیچیده‌ترین قهوه‌های اسپشالیتی در دنیاست.

    پروفایل طعمی قهوه عربیکا کنیا
    کافئین 1/08 – 1/12
    طعم میوه ای و گل های بومی
    رطوبت 11/6
    ارتفاع از سطح دریا 1600- 1800
    عطر و بوی بسیار قوی
    جنس قهوه: نیمه خشک

    قهوه 100 درصد عربیکا

    قهوه عربیکا کنیا (kenya coffee) لنون

    From: 118,000 تومان
    نمره 0 از 5
    Quick View
  • قهوه اوگاندا 2 تمام شده

    قهوه اوگاندا یکی از محبوب ترین قهوه های جهان محسوب می شود. اوگاندا از تولیدکنندگان بزرگ قهوه در آفریقای مرکزی است. تولید قهوه از جنبه های مهم اقتصاد اوگاندا محسوب می شود و قهوه از بزرگترین محصولات صادراتی این کشور به شمار می آید. این قهوه دارای اسیدیته ملایم است و اسیدیته ی قهوه کشورهای آفریقای شرقی را به ذهن متبادر می کند و اسیدیته ی قهوه تانزانیا را در ذهن یادآور می شود
    طعم شکلاتی تلخ و بافت غنی این قهوه طعم آن را منحصر به فرد می کند
    پروفایل طعمی قهوه اوگاندا 2
    کافئین 1/22 – 1/18
    طعم آجیلی و شکلاتی تلخ
    عطر و بوی بسیار قوی
    جنس قهوه: نیمه چرب

    قهوه سینگل اورجین

    قهوه اوگاندا ۲ (Uganda coffee 2) لنون

    From: 78,000 تومان
    نمره 0 از 5
    Quick View
  • قهوه تانزانیا 2 تمام شده

    قهوه تانزانیا 2 لنون یکی از محبوب‌ترین قهوه‌های جهان محسوب می‌شود. تانزانیا یکی از تولیدکندگان بزرگ قهوه در آفریقا است و یک درصد قهوه عربیکای جهان را تأمین می‌کند.

    مشخصات طعمی قهوه تانزانیا 2 لنون

    کافئین: 1.18 – 1.22

    طعم: آجیل و مرکبات

    رطوبت: 11.8

    ارتفاع از سطح دریا: 800 – 1200

    عطر: خیلی زیاد

    جنس: نیمه خشک

    قهوه 100 درصد عربیکا

    قهوه تانزانیا ۲ (Tanzania coffee 2) لنون

    From: 75,500 تومان
    نمره 0 از 5
    Quick View
  • قهوه عربیکا اتیوپی لیمو تمام شده

    قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) لنون

    قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) لنون یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) با کیفیت بالا است که دارای اسیدیته نسبتاً کمی اما تا حدودی تیز است.

    فنجان دم شده با این قهوه دارای بادی متعادل (احساس دهانی) و طعم‌های شرابی و تند قابل‌توجه است که غالباً با رنگ و بوی گل متمایز می‌شود.

    ارزیابی قهوه لیمو:

    ظریف، بسیار غنی همراه با رایحه گل یاس، چوب صندل، کاکائو برشته، پوست پرتقال است.

    اسیدیته ترش شیرین و احساس دهانی صاف و ابریشمی از ویژگی‌های این قهوه است.

    پروفایل طعمی قهوه عربیکا اتیوپی لیمو
    کافئین 1/08 – 1/12
    رایحه گل یاس، چوب صندل، کاکائو برشته و پوست پرتقال
    ارتفاع از سطح دریا 1100 تا 1900
    عطر و بوی بسیار قوی
    جنس قهوه: نیمه خشک

    قهوه 100 درصد عربیکا

    قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) لنون

    From: 128,000 تومان
    نمره 0 از 5
    Quick View
  • قهوه عربیکا اتیوپی لیمو تمام شده

    قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) موریس

    قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) موریس یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) با کیفیت بالا است که دارای اسیدیته نسبتاً کمی اما تا حدودی تیز است.

    فنجان دم شده با این قهوه دارای بادی متعادل (احساس دهانی) و طعم‌های شرابی و تند قابل‌توجه است که غالباً با رنگ و بوی گل متمایز می‌شود.

    ارزیابی قهوه لیمو:

    ظریف، بسیار غنی همراه با رایحه گل یاس، چوب صندل، کاکائو برشته، پوست پرتقال است.

    اسیدیته ترش شیرین و احساس دهانی صاف و ابریشمی از ویژگی‌های این قهوه است.

    پروفایل طعمی قهوه عربیکا اتیوپی لیمو
    کافئین 1/08 – 1/12
    رایحه گل یاس، چوب صندل، کاکائو برشته و پوست پرتقال
    ارتفاع از سطح دریا 1100 تا 1900
    عطر و بوی بسیار قوی
    جنس قهوه: نیمه خشک

    قهوه سینگل اورجین

    قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu)

    From: 128,000 تومان
    نمره 0 از 5
    Quick View
  • قهوه کرما گوستوسو لاوازا

    Espresso Barista Gran Crema Coffee Lavazza

    مجموعه Lavazza’s Espresso در تورین ، شهری که اسپرسو در آن متولد شده است ، به لطف DNA واقعاً ایتالیایی Lavazza و تخصص صد ساله آن در انتخاب و پخت بهترین دانه های قهوه ، واقعی ترین تجربه اسپرسو است. برای کسانی که به دنبال تجربه کامل حرفه ای هستند با قهوه اسپرسو باریستا گرن کرما لاوازا می توانند در راحتی خانه خود مانند یک باریستا قهوه بنوشند.

    طبل بو داده ، اسپرسو خرد شده و طعم شدید اسپرسوی ایتالیایی اصلی.

    آماده شدن با اسپرسو یا دستگاه کاملاً اتوماتیک.

    قهوه اسپرسو باریستا گرن کرما لاوازا بسیار شدید و با بادی کامل است ، دارای نت هایی از کاکائو و چوب و یک طعم ماندگار شدید است.

    ترکیبی از دانه های عربیکا و روبوستا

    Quick View
X