250 گرم

نمایش 33–48 از 101 نتیجه

  • قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی

    قهوه گواتمالا جی ۲

    From: 138,000 تومان

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) با کیفیت بالا است که دارای اسیدیته نسبتاً کمی اما تا حدودی تیز است.

    فنجان دم شده با این قهوه دارای بادی متعادل (احساس دهانی) و طعم‌های شرابی و تند قابل‌توجه است که غالباً با رنگ و بوی گل متمایز می‌شود.

    پروفایل طعمی قهوه اتیوپی سیدامو گوجی AA
    کافئین 1.8 – 1.12
    طعم: میوه ها و گل های بومی
    بالاتر از سطح دریا: 2000 – 2500
    عطر و بوی بسیار قوی
    جنس قهوه: نیمه خشک

    Quick View
  • قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی

    قهوه لایوس جی ۲

    From: 138,000 تومان

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) با کیفیت بالا است که دارای اسیدیته نسبتاً کمی اما تا حدودی تیز است.

    فنجان دم شده با این قهوه دارای بادی متعادل (احساس دهانی) و طعم‌های شرابی و تند قابل‌توجه است که غالباً با رنگ و بوی گل متمایز می‌شود.

    پروفایل طعمی قهوه اتیوپی سیدامو گوجی AA
    کافئین 1.8 – 1.12
    طعم: میوه ها و گل های بومی
    بالاتر از سطح دریا: 2000 – 2500
    عطر و بوی بسیار قوی
    جنس قهوه: نیمه خشک

    Quick View
  • قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی

    قهوه اسپشیالتی یمن صنعا

    From: 138,000 تومان

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) با کیفیت بالا است که دارای اسیدیته نسبتاً کمی اما تا حدودی تیز است.

    فنجان دم شده با این قهوه دارای بادی متعادل (احساس دهانی) و طعم‌های شرابی و تند قابل‌توجه است که غالباً با رنگ و بوی گل متمایز می‌شود.

    پروفایل طعمی قهوه اتیوپی سیدامو گوجی AA
    کافئین 1.8 – 1.12
    طعم: میوه ها و گل های بومی
    بالاتر از سطح دریا: 2000 – 2500
    عطر و بوی بسیار قوی
    جنس قهوه: نیمه خشک

    Quick View
  • قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی

    قهوه اسپشیالتی گشا پاناما

    From: 138,000 تومان

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) با کیفیت بالا است که دارای اسیدیته نسبتاً کمی اما تا حدودی تیز است.

    فنجان دم شده با این قهوه دارای بادی متعادل (احساس دهانی) و طعم‌های شرابی و تند قابل‌توجه است که غالباً با رنگ و بوی گل متمایز می‌شود.

    پروفایل طعمی قهوه اتیوپی سیدامو گوجی AA
    کافئین 1.8 – 1.12
    طعم: میوه ها و گل های بومی
    بالاتر از سطح دریا: 2000 – 2500
    عطر و بوی بسیار قوی
    جنس قهوه: نیمه خشک

    Quick View
  • قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی

    قهوه اسپشیالتی کلمبیا تولیما

    From: 138,000 تومان

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) با کیفیت بالا است که دارای اسیدیته نسبتاً کمی اما تا حدودی تیز است.

    فنجان دم شده با این قهوه دارای بادی متعادل (احساس دهانی) و طعم‌های شرابی و تند قابل‌توجه است که غالباً با رنگ و بوی گل متمایز می‌شود.

    پروفایل طعمی قهوه اتیوپی سیدامو گوجی AA
    کافئین 1.8 – 1.12
    طعم: میوه ها و گل های بومی
    بالاتر از سطح دریا: 2000 – 2500
    عطر و بوی بسیار قوی
    جنس قهوه: نیمه خشک

    Quick View
  • قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی

    قهوه اسپشیالتی کلمبیا هویلا

    From: 138,000 تومان

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) با کیفیت بالا است که دارای اسیدیته نسبتاً کمی اما تا حدودی تیز است.

    فنجان دم شده با این قهوه دارای بادی متعادل (احساس دهانی) و طعم‌های شرابی و تند قابل‌توجه است که غالباً با رنگ و بوی گل متمایز می‌شود.

    پروفایل طعمی قهوه اتیوپی سیدامو گوجی AA
    کافئین 1.8 – 1.12
    طعم: میوه ها و گل های بومی
    بالاتر از سطح دریا: 2000 – 2500
    عطر و بوی بسیار قوی
    جنس قهوه: نیمه خشک

    Quick View
  • قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی

    قهوه روبستا برزیل

    From: 138,000 تومان

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) با کیفیت بالا است که دارای اسیدیته نسبتاً کمی اما تا حدودی تیز است.

    فنجان دم شده با این قهوه دارای بادی متعادل (احساس دهانی) و طعم‌های شرابی و تند قابل‌توجه است که غالباً با رنگ و بوی گل متمایز می‌شود.

    پروفایل طعمی قهوه اتیوپی سیدامو گوجی AA
    کافئین 1.8 – 1.12
    طعم: میوه ها و گل های بومی
    بالاتر از سطح دریا: 2000 – 2500
    عطر و بوی بسیار قوی
    جنس قهوه: نیمه خشک

    Quick View
  • قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی

    قهوه روبستا اوگاندا

    From: 138,000 تومان

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) با کیفیت بالا است که دارای اسیدیته نسبتاً کمی اما تا حدودی تیز است.

    فنجان دم شده با این قهوه دارای بادی متعادل (احساس دهانی) و طعم‌های شرابی و تند قابل‌توجه است که غالباً با رنگ و بوی گل متمایز می‌شود.

    پروفایل طعمی قهوه اتیوپی سیدامو گوجی AA
    کافئین 1.8 – 1.12
    طعم: میوه ها و گل های بومی
    بالاتر از سطح دریا: 2000 – 2500
    عطر و بوی بسیار قوی
    جنس قهوه: نیمه خشک

    Quick View
  • قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی

    قهوه روبستا اندونزی EK

    From: 138,000 تومان

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) با کیفیت بالا است که دارای اسیدیته نسبتاً کمی اما تا حدودی تیز است.

    فنجان دم شده با این قهوه دارای بادی متعادل (احساس دهانی) و طعم‌های شرابی و تند قابل‌توجه است که غالباً با رنگ و بوی گل متمایز می‌شود.

    پروفایل طعمی قهوه اتیوپی سیدامو گوجی AA
    کافئین 1.8 – 1.12
    طعم: میوه ها و گل های بومی
    بالاتر از سطح دریا: 2000 – 2500
    عطر و بوی بسیار قوی
    جنس قهوه: نیمه خشک

    Quick View
  • قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی

    قهوه روبستا جاوه اندونزی

    From: 138,000 تومان

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) با کیفیت بالا است که دارای اسیدیته نسبتاً کمی اما تا حدودی تیز است.

    فنجان دم شده با این قهوه دارای بادی متعادل (احساس دهانی) و طعم‌های شرابی و تند قابل‌توجه است که غالباً با رنگ و بوی گل متمایز می‌شود.

    پروفایل طعمی قهوه اتیوپی سیدامو گوجی AA
    کافئین 1.8 – 1.12
    طعم: میوه ها و گل های بومی
    بالاتر از سطح دریا: 2000 – 2500
    عطر و بوی بسیار قوی
    جنس قهوه: نیمه خشک

    Quick View
  • قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی

    قهوه روبستا تانزانیا

    From: 138,000 تومان

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) با کیفیت بالا است که دارای اسیدیته نسبتاً کمی اما تا حدودی تیز است.

    فنجان دم شده با این قهوه دارای بادی متعادل (احساس دهانی) و طعم‌های شرابی و تند قابل‌توجه است که غالباً با رنگ و بوی گل متمایز می‌شود.

    پروفایل طعمی قهوه اتیوپی سیدامو گوجی AA
    کافئین 1.8 – 1.12
    طعم: میوه ها و گل های بومی
    بالاتر از سطح دریا: 2000 – 2500
    عطر و بوی بسیار قوی
    جنس قهوه: نیمه خشک

    Quick View
  • قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی

    قهوه روبستا کنگو

    From: 138,000 تومان

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) با کیفیت بالا است که دارای اسیدیته نسبتاً کمی اما تا حدودی تیز است.

    فنجان دم شده با این قهوه دارای بادی متعادل (احساس دهانی) و طعم‌های شرابی و تند قابل‌توجه است که غالباً با رنگ و بوی گل متمایز می‌شود.

    پروفایل طعمی قهوه اتیوپی سیدامو گوجی AA
    کافئین 1.8 – 1.12
    طعم: میوه ها و گل های بومی
    بالاتر از سطح دریا: 2000 – 2500
    عطر و بوی بسیار قوی
    جنس قهوه: نیمه خشک

    Quick View
  • قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی

    قهوه روبستا گواتمالا

    From: 138,000 تومان

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) با کیفیت بالا است که دارای اسیدیته نسبتاً کمی اما تا حدودی تیز است.

    فنجان دم شده با این قهوه دارای بادی متعادل (احساس دهانی) و طعم‌های شرابی و تند قابل‌توجه است که غالباً با رنگ و بوی گل متمایز می‌شود.

    پروفایل طعمی قهوه اتیوپی سیدامو گوجی AA
    کافئین 1.8 – 1.12
    طعم: میوه ها و گل های بومی
    بالاتر از سطح دریا: 2000 – 2500
    عطر و بوی بسیار قوی
    جنس قهوه: نیمه خشک

    Quick View
  • قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی

    قهوه جاماییکا بلو مانتین

    From: 138,000 تومان

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) با کیفیت بالا است که دارای اسیدیته نسبتاً کمی اما تا حدودی تیز است.

    فنجان دم شده با این قهوه دارای بادی متعادل (احساس دهانی) و طعم‌های شرابی و تند قابل‌توجه است که غالباً با رنگ و بوی گل متمایز می‌شود.

    پروفایل طعمی قهوه اتیوپی سیدامو گوجی AA
    کافئین 1.8 – 1.12
    طعم: میوه ها و گل های بومی
    بالاتر از سطح دریا: 2000 – 2500
    عطر و بوی بسیار قوی
    جنس قهوه: نیمه خشک

    Quick View
  • قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس

    From: 138,000 تومان

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس

    قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) با کیفیت بالا است که دارای اسیدیته نسبتاً کمی اما تا حدودی تیز است.

    فنجان دم شده با این قهوه دارای بادی متعادل (احساس دهانی) و طعم‌های شرابی و تند قابل‌توجه است که غالباً با رنگ و بوی گل متمایز می‌شود.

    پروفایل طعمی قهوه اتیوپی سیدامو گوجی AA
    کافئین 1.8 – 1.12
    طعم: میوه ها و گل های بومی
    بالاتر از سطح دریا: 2000 – 2500
    عطر و بوی بسیار قوی
    جنس قهوه: نیمه خشک

    Quick View
  • قهوه ترک

    قهوه ترک ۱۰۰٪ عربیکاموریس turkish coffee

    From: 75,000 تومان

    قهوه ترک turkish coffee به‌عنوان یکی از قدیمی‌ترین انواع قهوه در جهان همواره با روش‌های دم‌آوری قهوه به صورت سنتی می‌شود.

    ریختن قهوه آسیاب شده در ظروف فلزی که جذوه یا ایبریک نامیده می‌شود بر روی حرارت قرار می‌گیرد و این درجه حرارت در پروسه دم کردن افزایش می‌یابد.

    این روش دم کردن قهوه ترک را از دیگر روش‌های دم‌آوری قهوه که حرارت در آن‌ها ثابت است – همچون دم کردن اسپرسو- و یا کاهش تدریجی حرارت – همچون فرنچ پرس و پور آور (Pour-over)- جدا می‌کند.

    Quick View