کافه اکسسوری – انجمن تخصصی قهوه و انجمن قهوه سازان قهوه که اخیراً اجلاس حسی خود را برای نخستین بار برای شرکتکنندگان در آمریکای شمالی به دلیل همهگیری COVID-19 آنلاین برگزار کردند، این رویداد را برای مهمانان آنلاین در اروپا و آفریقا نیز برگزار خواهند کرد.
اجلاس حسی اروپا و آفریقا ۲۰۲۱ با حضور چندین سمینار آنلاین از رهبران جهانی درزمینهٔ علوم حسی، بهویژه در مورد دم کردن قهوه، بازاریابی قهوه، بهبود و کنترل کیفیت قهوه در ۱۸ فوریه ۲۰۲۱ برگزار میکنند.
با توجه به شرایط حملونقل مربوط به کیت حسی مربوط به این رویداد که به مهمانان اجازه میدهد بهطور کامل از خانه شرکت کنند، اجلاس حسی در حال حاضر برای ثبتنام کنندگان در ۴۹ کشور اروپا و ۱۸ کشور آفریقا در دسترس است. هزینه برای اعضای فعلی SCA، ۱۷۰ یورو و برای غیر عضوها ۲۰۰ یورو است.
«هنگامیکه ۲۰۲۱ آغاز میشود، ما بهروزترین اطلاعات لجستیک را بررسی خواهیم کرد و سپس ثبتنام برای شرکتکنندگان را در کشورهای مختلف بر اساس منطقه حملونقل انجام خواهیم داد.»
سخنرانان و موضوعات فعلی رزرو شده برای اجلاس حسی دو روزه عبارتاند از:
نوربرت ویلسون – پروفسور – دانشگاه دوک: اقتصاد ویژگیهای قهوه: چگونه ویژگیهای حسی قیمت قهوه را تحریک میکنند
Quian Janice Wang – استادیار – دانشگاه ارهوس: نه فقط یک انتخاب: تجدید تجربه قهوه برای ارتقا تفکر انعطافپذیر
Olivia Auell – Sensory Scientist II – Synergy Flavors: پنلهایی در عمل: چگونه شرکتهای قهوه میتوانند از تحلیل توصیفی حسی استفاده کنند
ماریو فرناندز – مدیر فنی – انجمن تخصصی قهوه: خلوص و فرآیند: طعم قهوه «خالص» چگونه است؟
بیل ریستن پارت – استاد دانشگاه کالیفرنیا، دیویس: استفاده از علم برای تغییر روش تهیه قهوه
فابیانا کاروالیو – محقق فوق دکترا – دانشگاه کامپیناس: گسترش بخش «قهوه آهسته» با استفاده از علوم اعصاب
Ilja Croijmans – محقق فوق دکترا – دانشگاه اوترخت: صحبت کردن در مورد طعمهای آنلاین: توصیف قهوه
نانسی قرطوبا – دکتری نامزد – Universidad de La Sabana: حجامت توصیفی: روش و کاربردها
Samo Smrke – همیار علمی – مرکز تعالی قهوه در دانشگاه زوریخ
علوم کاربردی (ZHAW) زوریخ: علم طراوت قهوه
Sara Marquart – همیار علمی – مرکز تعالی قهوه در دانشگاه علمی کاربردی زوریخ (ZHAW): تلخی در قهوه – همیشه یک فنجان تلخ؟
منبع: daily coffee news
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.