Congo

واژه نامه قهوه: کنگو Congo

کافه اکسسوری – جمهوری دموکراتیک کنگو Congo دومین کشور بزرگ آفریقا است و در مناطق شرقی این کشور شرایط ایدئال برای رشد قهوه وجود دارد. منطقه اطراف دریاچه کیوو با منطقه مشهور در حال رشد Kivu در روآندا هم‌مرز است. اخیراً برخی از قهوه‌های باکیفیت عالی از کنگو سرچشمه می‌گیرند.

این کشور دچار آشفتگی‌های زیادی است و این امر تجارت قهوه را به‌طور مستقیم تحت تأثر قرار داده است. امروزه رستری‌های مختلف، شرکت‌های تأمین‌کننده و گواهینامه‌ها در این کشور برای بهبود تولید و کمک به تحقق پتانسیل تولید قهوه در این کشور فعالیت می‌کنند. بهترین فنجان‌های قهوه کنگو دارای ویژگی‌های پیچیده و پر از عطروطعم میوه مرکبات با اسیدیته فوق‌العاده و نت‌های گرد شکلاتی هستند. بااین‌حال، امروزه، محصول گونه عربیکا این کشور از محصولات زراعی گونه روبوستا فراتر رفته است و بر اساس گزارش های بخش قهوه در این کشور پیش‌بینی می‌شود که در آینده نزدیک قهوه کنگو جایگاه ویژه‌ای را در صنعت قهوه افریقا از آن خود کند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Democratic Republic of Congo

The Democratic Republic of Congo is the second largest country in Africa, and the conditions in eastern parts of this country produce ideal growing conditions for coffee. The area around Lake Kivu borders on the well-known Kivu growing region in Rwanda. We are only just starting to see some great coffees come out of Congo on a regular basis. The country has endured much turmoil and the coffee trade has been directly affected by this. Different roasters, sourcing companies, and certifications are operating in the country to improve production and help realize the country’s coffee-production potential. The best cups are complex and full of citrus fruit flavours with wonderful acidity and round chocolaty notes. At this point in time, however, the country’s Arabica production is far outstripped by Robusta crops

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X