کافه اکسسوری – کاسکارا Cascara نام گیلاس خشکشده قهوه است که از آن دانههای قهوه به دست میآید. این نام از زبان اسپانیایی به معنی «پوسته» گرفتهشده است.
بهطور سنتی، کاسکارا یک محصول فرعی از تولید قهوه است که کمتر شناختهشده یا مورداستفاده قرارگرفته است. بااینحال، در بولیوی، استفاده از کاسکارا برای تهیه چای کاسکارا بسیار متداول است و از آن بهعنوان «قهوه انسان فقیر» یاد میشود.
بهتازگی کاسکارا، طغیان زیادی در دنیای قهوه به وجود آورده است. کاسکارا در بسیاری از مسابقات قهرمانی جهانی باریستا حضورداشته و بعضاً برندهشده است. البته این راه بسیار خوبی برای مخلوط کردن همان گیلاس قهوه با قهوه است.
اکنون از کاسکارا به روشهای مختلفی استفاده میشود که بسیاری از نوشیدنیهای کاسکارا در حال شروع به کار و ابداع هستند. استفاده عالی از کاسکارا یک آبشار سرد است که با چای ارل گری مخلوط شده و قبل از نوشیدن اسپرسو بهعنوان پاککننده کام استفاده میشود.
کاسکارا بسته به استحکام قهوه خود، میتواند دارای ویژگیهای مختلف طعمی باشد. یک محصول دارای طعم و مزه رایج برای کاسکارا این است که گوشهای ازآنچه هست را نشان میدهد یعنی یک میوه خشک و بیشتر اوقات دارای نتهایی از کشمش، شراب و گیاه است.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Cascara
Cascara is the name of the dried coffee cherry from which we take the coffee beans. The name is derived from the Spanish for “husk”.
Traditionally, cascara has been a by-product of coffee production that was little recognized or used. In Bolivia, however, using slightly toasted cascara to make “cascara tea” is quite common, and is referred to as the “poor man’s coffee”. Recently, there has been a huge upsurge of interest in cascara.
Cascara has made its way into many winning World Barista Championship routines for the signature drink round. It is, of course, a great narrative to mix the very same cherry the coffee was grown in with the coffee itself. is now used in a variety of ways, with many bottled cascara drinks beginning to turn up.
My favourite use of cascara so far is a cold cascara infused with Earl Grey tea used as a palate cleanser before drinking espresso. I first had this in the Kaffeine coffee shop in London.
Cascara can have varying flavour characteristics depending on the provenance of the coffee itself. An overarching flavour profile for in is that it displays notes of what it is – a dried fruit. It most often has notes of raisin, sherry, and botanicals
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.