کافه اکسسوری – درجه بریکس Brix نشاندهنده ۱ گرم شکر در ۱۰۰ گرم محلول آبی است. درواقع ، مقیاس بریکس میزان اندازهگیری چربی مایع را نشان میدهد. قرائتهای بریکس برای ارزیابی قند موجود در انگور و همچنین در گلهای دیگر سبزیجات و میوهها استفاده میشود. حال این چه ارتباطی با قهوه دارد؟ کشاورزان قهوه که روی کیفیت متمرکز شدهاند به دنبال این هستند تا از روشهای ارزیابی و بهبود کیفیت نهایت استفاده کنند. قرائتهای بریکس در ارزیابی میزان رسیدن گیلاس قهوه بر اساس میزان قند آن، روزبهروز محبوبتر میشود. از یک رفسنجومتر، تقریباً شبیه به اندازهگیری قدرت قهوه ، برای ارزیابی بریکس استفاده میشود. درواقع ، تنها تفاوت این دو ، تفسیر خواندن است.
با توجه به تعریف فوق، دقیقترین روش در تعیین درجه بریکس یک محلول عبارت است از وزن کردن حجم معینی از محلول (ماده) بخصوص در اینجا اندازه گیری قهوه می باشد. در این روش می بایست دقت کرد که اندازهگیری که اندازهگیری حجم و وزن درست و دقیق و در دمای آزمایشگاه صورت گیرد.
دو روش دیگر اندازهگیری درجه بریکس، روشهای هیدرومتری و رفرکتومتری است.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Brix
A degree Brix (1°Bx) represents 1g of sugar per 100g of aqueous solution. In effect, the Brix scale is a measurement of how sugary a liquid is. Brix readings are used to assess the sugar in grapes for wine making as well as in a plethora of other vegetables and fruits. What does this have to do with coffee? Coffee farmers focusing on quality are looking outwards to utilize methods of assessing and improving quality. Brix readings are becoming more and more popular in assessing the ripeness of the coffee cherries based on the sugar content. A refractometer, much like that used to measure the strength of coffee, is used to assess Brix. Indeed, the only difference between the two is the interpretation of the reading
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.