توضیحات
پیشنهاد کافه اکسسوری برای شما
قهوه پرو G1 بهطور معمول قهوهای است با اسیدیته ملایم، همراه با بادیای سبک؛ اما پر عطر
قهوه پرو بهعنوان پایهای خوب برای تهیه ترکیب های گوناگون شناخته میشود.
این قهوه همچنین به صورت گسترده در ترکیبهایی با رست تیره و همچنین قهوههای طعمدار استفاده میشود
قهوه پرو G1 با حس زبانی سبک و نرم، همراه با طعم وانیل و میوههای خشکشده، به عنوان قهوه ای تخصصیای شناخته می شود
کشت قهوه در پرو
یک کشاورز معمولی در پرو معمولا بر روی مزرعهای دو سه هکتاری و کیلومترها دورتر از امکانات رفاهی کار و زندگی میکند.
برداشت محصول در پرو از آوریل تا نوامبر جریان دارد. بعد از دستچین کردن میوههای رسیده قهوه، کشاورزان این میوهها را تا کارگاههای سنتی فرآوری خیس (Wet Processed) حمل میکنند.
خوبی این کارگاههای سنتی این است که آب کمتری مصرف میکنند و در نتیجه منابع آب و رودخانههای پرو کمتر دچار آلودگیهای ناشی از فرآوری قهوه به روشهای صنعتی هستند.
بعد از جداسازی گوشت میوه قهوه از دانه، کشاورزان قهوههایشان را به دوش گرفته و یا با کمک چهارپایان به نزدیکترین شهر میبرند تا بتوانند از فروش آن پول اندکی بهدست بیاورد
بازار قهوه در پرو
سفری که ممکن است یک تا هشت ساعت به طول بیانجامد.
میادین این شهرها روزهای یکشنبه به بازاری پر هیاهو تبدیل میشود.
کشاورزان قهوه، قهوه تولیدی خود را به خریداران میسپارند و مایحتاج خود و خانواده را خریداری کرده به روستاهای خود باز میگردند.
اتفاق معمول و ناخوشایندی که ممکن است بیافتد این است که تنها یک خریدار قهوه به میدان شهر پا بگذارد.
در این حالت، خریدار، قهوه تولیدی این کشاورزان را به قیمت بسیار پایینی میخرد.
کشاورزان خردهپا هم که مکان مناسبی برای انبار کردن قهوه تولیدی خود ندارند و از آن گذشته بازگرداندن قهوه به روستا و مزرعهشان کار بسیار دشواری است، مجبورند قهوه خود را به قیمت پایین بفروشند.
این خریداران قهوه نیز به نوبه خود با همین شرایط قهوه خریداریشده از این کشاورزان را در شهرهای بزرگتر میفروشند.
قهوهای که مخلوطیست از دانههای قهوه تمام کشاورزان خردهپایی که شرح حالشان گفته شد.
صادرات قهوه پرو
هرچه مزارع کشت دورتر از بندرهای صادرات قهوه باشند، این مخلوط شدن قهوه یک مزرعه با قهوه مزارع دیگر بیشتر اتفاق خواهد افتاد.
انجمن قهوه تخصصی پرو (JNC) در سال ۱۹۹۳ تشکیل شد و از آن زمان تاکنون تمام تلاش خود را وقف بهبود شرایط کشت قهوه، فرآوری آن و همچنین ارتقاء سطح زندگی کشاورزان قهوه پرو کرده است.
از زمان تاسیس انجمن قهوه پرو تعداد زیادی از ۱۱۰۰۰۰ کشاورز خردهپای پرو به تعاونیهای تجارت منصفانه پیوستهاند که این امر توانسته کمک شایانی به بهبود شرایط زندگی آنها و سوددهی بیشتر مزارعشان بکند.
مسؤولان تعاونیهای تجارت منصفانه و JNC همچنین توانستهاند کشاورزان زیادی را به کشت قهوههای تخصصی (اسپشالتی) و ارگانیک ترغیب کنند و از این طریق سهم پرو در بازار این قهوه را بیشتر کنند.
بهگونهای که پرو هماکنون یکی از چند کشور پیشتاز دنیا در زمینه کشت قهوههای ارگانیک است.
آرش –
گرون تر از جی ١ پرو بود ولى همونقدر هم خوشمزه تر
پرنيان شريفي –
من این قهوه را امتحان کردم و قهوه های ترکیبی رو بیشتر دوست داشتم