توضیحات
پیشنهاد کافه اکسسوری برای شما
قهوه یورگاچف G2 قهوه ای با طعمی متمایز و رایحه انواع گل هاست و پیچیدگی زیاد دارد
رایحه این قهوه عطری مرکباتی همچون نارنگی و عطر و بوی نارگیلی دارد
اسیدیته ی این قهوه بسیار بالاست و طعم های زیادی را از خود نشان می دهد
پروفایل طعمی
کافئین ۱/۱۰ – ۱/۱۴
طعم میوه ای و گل های بومی
رطوبت ۱۱/۶
ارتفاع از سطح دریا ۲۲۰۰- ۲۷۰۰
عطر و بوی قوی
جنس قهوه: خشک
قهوه یورگاچف G2 که در اصطلاح قهوه اتیوپی یرگاچف نیز خوانده می شود؛ جزو یکی از بهترین قهوه های دنیا محسوب و در کشور اتیوپی نیز قهوه اتیوپی به عنوان بهترین شناخته می شود.
قهوه یورگاچف G2 یکی از بهترین دانه های قهوه عربیکاست که طرفداران بسیاری را در سطح جهان به خود اختصاص داده است.
شهر یورگاچف شهری در ایالت Sidamo در منطقه Gedeo است که در جنوب این کشور واقع شده است و بسیاری این منطقه را زادگاه قهوه می دانند.
این قهوه به خاطر طعمهای درخشان و میوهای آن شناخته شده است.
این قهوه به طور معمول دارای اسیدیته بالا، بدنه سبک و متوسط و خصیصه های عطر و طعمی پیچیده است.
دانه های قهوه اتیوپی یورگاچف یا یرگاچف شسته شده یا به طور طبیعی فرآوری میشوند. روش فرآوری استفاده شده تأثیر زیادی بر طعم نهایی قهوه دارد.
هنگامی که قهوه مرطوب، یا همان شسته شده فرآوری میشود، میوه فوراً به صورت مکانیکی جدا میشود.
این دانه ها با شفافیت عطر و طعمشان، نوتهای روشن و پیچیده را از خود نشان میدهند. قهوه نهایی مزه بسیار تمیز و بی عیب و نقصی دارد.
قهوه ای که به طور طبیعی فرآوری شده است به همراه میوه آن خشک میشود. پالپ میوه تا قبل از صادرات جدا نمیشود.
این دانه های قهوه به شدت از رایحه ی نوتهای میوهای مانند زغال اخته سرشارند و حاوی طعم شکلاتی عمیق با غلظتی شهددار هستند.
آرش –
عطرش از خاطرم نمیره میشه بگین فرقش با جی ١ چیه