قهوه اسپشیالتی گشا پاناما

From: 138,000 تومان

قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس

قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی (Guji Sidamo AA) موریس یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) با کیفیت بالا است که دارای اسیدیته نسبتاً کمی اما تا حدودی تیز است.

فنجان دم شده با این قهوه دارای بادی متعادل (احساس دهانی) و طعم‌های شرابی و تند قابل‌توجه است که غالباً با رنگ و بوی گل متمایز می‌شود.

پروفایل طعمی قهوه اتیوپی سیدامو گوجی AA
کافئین 1.8 – 1.12
طعم: میوه ها و گل های بومی
بالاتر از سطح دریا: 2000 – 2500
عطر و بوی بسیار قوی
جنس قهوه: نیمه خشک

صاف
مقایسه

پیشنهاد کافه اکسسوری برای شما

دانستنی های قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی

سیدامو منطقه بزرگ در ارتفاعات حاصلخیز در دره ریفت است که به‌عنوان یکی از سه منطقه قهوه تجاری در اتیوپی – به همراه هارار و یورگاچف- شناخته می‌شود.

ارتفاع این منطقه از سطح دریا از ۱.۵۵۰ تا ۲۲۰۰ است و بارندگی فراوان، دمای مطلوب و خاک حاصلخیزی دارد.

در حدود ۶۰٪ قهوه تولیدشده اتیوپی در این منطقه فرآوری می‌شود.

قهوه عربیکا اتیوپی سیدامو گوجی

قهوه‌های سیدامو به دلیل داشتن بافت غنی، بادی کامل، اسیدیته ای شاداب گونه و پر جنب‌وجوش و نت‌های گل و مرکبات معروف هستند.

سیدامو در جنوب اتیوپی قرار دارد و چندین منطقه دیگر را شامل می‌شود (منطقه‌ای که به آن woredas می‌گویند). این کشور قبلاً بخشی از ایالت منطقه‌ای ملل جنوبی، ملیت‌ها و مردم (SNNP) بود، اما پس از همه‌پرسی، به شکلی فعلی خود تجزیه و یک کشور منطقه‌ای شد.

اما چه چیزی باعث می‌شود سیدامو به دلیل قهوه خود بسیار مشهور شود؟ این منطقه در ارتفاعات حاصلخیز جنوب دریاچه آواسا در دره ریفت قرار دارد. ارتفاع این منطقه از ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ متر از سطح دریا متغیر است، به این معنی که قهوه در دماهای خنک به‌آرامی رسیده و در حال ایجاد طعم‌های شیرین‌تر و اسیدی‌تر است. خاک حاصلخیز این منطقه و بارندگی سالانه ۱۲۰۰ تا ۲۰۰۰ میلی‌متر، شرایط را برای رشد قهوه ایدئال کرده است.

کافه اکسسوری

وزن

,

درجه آسیاب

, , , ,

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “قهوه اسپشیالتی گشا پاناما”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما محصولات زیر را مشاهده کردید ... نمایش همه

X