کافه اکسسوری – معمولاً طعم قهوه تازه بهتر تلقی میشود، اگرچه دقیقاً زمانی که یک قهوه «محصول گذشته» Past crop میشود بهوضوح مشخص نمیشود و در بازار قهوه نیز برخی از قهوههای با قدمت عمدی وجود دارد مانند، Monsoon Malabar و Old Brown Java نمونههای خوبی هستند.
جالب اینجاست که یک قهوه تازه برداشتشده میتواند کمی طعم چمن، سفت و سبز داشته باشد، بنابراین، گرچه این یک قاعده در قهوه تازه است، اما عطروطعم مطلوب اغلب به استراحت نیز احتیاج دارد (همین مورد در مورد قهوه تازه بو داده نیز صدق میکند).
قهوه از ریشههایی که با خشک شدن دستوپنجه نرم میکنند، زودتر محو و طعم محصول قبلی را میگیرند.
پذیرش گسترده GrainPro Cocoons – کیسههای پلاستیکی ذخیرهسازی قهوه سبز – عمر و کیفیت قهوه را فراتر از آنچه درگذشته ممکن بود، طولانی کرده است.
حتی محیطی که قهوه سبز در آن ذخیره میشود، تأثیر زیادی در سرعت پیری دارد. گرما و رطوبت متغیر یک مشکل است.
صرفنظر از اینکه یک رستر در کافیشاپ چقدر جذاب و زیبا باشد، اغلب مکان مناسبی برای نگهداری قهوه سبز نیست.
محیطهای کنترلشده دما و رطوبت اکنون بهعنوان ابزاری برای افزایش عمر قهوه سبز، شیوع بیشتری پیدا کردهاند.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Past crop
It is usually considered that fresh-crop coffee tastes better, though exactly when a coffee becomes “past crop” is not clearly defined, and a market does exist for some purposely aged coffees – Monsoon Malabar and Old Brown Java are good examples.
Interestingly, a freshly harvested coffee can taste a little grassy, tight, and green, and so, while fresh is the rule, optimal flavour often requires some resting as well (much the same applies to freshly roasted coffee).
Coffee from origins that struggle with drying will fade and taste like past crop more quickly.
The widespread adoption of GrainPro Cocoons – plastic storage bags for green coffee – has prolonged the life and quality of coffee beyond what used to be possible.
Even so, once imported, the environment in which green coffee is stored has a big impact on the speed of ageing.
Heat and variable humidity are a problem.
Regardless of how engaging and beautiful it is to have a roaster in the coffee shop, it is often not a great place to store green coffee.
Temperature- and humidity-controlled environments are now becoming more prevalent as a means to extend the life of green coffee.
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.