کنفرانس قهوه با موضوع چگالی بالا

چگالی بالا

کافه اکسسوری – لیگ باریستا پس از تجدید تغییر در رقابت بارستیک در پاسخ به بیماری همه‌گیر COVID-19، با راه‌اندازی موضوع چگالی بالا با سرعت کامل وارد فضای کنفرانس قهوه شد که به‌عنوان یک کنفرانس آنلاین قهوه برای همه مردم برگزار می‌شود.

این گروه روز گذشته لیست خیره‌کننده‌ای از ده‌ها سخنران ویژه قهوه، مربیان، متفکران، محققان و رویاپردازان را برای موضوع چگالی بالا که سه‌شنبه ۹ مارس برگزار می‌شود را اعلام کرد.

مجله Roast حامی رسانه‌ای کنفرانس چگالی بالا اعلام کرد که ثبت‌نام عمومی برای همه مهمانان رایگان است. چندین تجربه تعاملی با هدایت متخصصان قهوه با زمینه‌های مختلف هر جلسه ۷ دلار هزینه دارد و این اسلات به‌سرعت در حال فروش هستند. سازمان دهندگان همچنین در حال جمع‌آوری کمک‌های مالی برای سازمان غیرانتفاعی Grounds for Health هستند که منجر به غربالگری سرطان دهانه رحم در جوامع خاصی می‌شود که در آن قهوه تولید می‌شود.

برنامه چگالی بالا طیف متنوعی از مباحث صنعت جهانی قهوه را ارائه می‌دهد که موضوعاتی ازجمله عدم رعایت سیاست‌ها، نحوه ویروسی شدن در رسانه‌های اجتماعی و ایجاد کوکتل قهوه را با موضوعات مختلف ازجمله مشارکت جامعه، قهوه و استعمار، باریستا و مهارت‌های بو دادن، توسعه قهوه آزمایی، بازاریابی و موارد دیگر را شامل می‌شود.

گرچه ممکن است برنامه سفر ازنظر تراکم زیاد باشد، اما مانع کم ورود آن مطابق باروحیه طولانی‌مدت و انحصاری لیگ باریستا است. آنچه به‌عنوان یک مسابقه باریستا در سال ۲۰۱۵ آغاز شد، همچنان ادامه دارد و به شهرهای جدیدی گسترش می‌یابد – به‌استثنای ۱۲ ماه گذشته، به دلایل شیوع بیماری کرونا – درحالی‌که عنوان اصلی را برای «باریستاها» حمل می‌کرد.

علاوه بر استفاده آنلاین از مسابقات در سال ۲۰۲۰، لیگ باریستا در طول یک سال گذشته مشغول تهیه گزارش بینش بازار قهوه و همچنین یک کتاب و منابع مکمل برای برنامه‌ریزی حضوری و رویدادهای آنلاین به نام «راهنما»، برای برنامه‌ریزی رویدادهای آینده، بوده است.

منبع: daily coffee news

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

اندازه آسیاب و تأثیر آن بر عصاره‌گیری قهوه

اندازه آسیاب

کافه اکسسوری – بسیار از من سؤال می‌شود که بهترین چیز برای رسیدن به یک قهوه عالی و ایده‌آل چیست؟ جوابی که همیشه می‌دهم این است: «همه‌چیز مربوط به یک آسیاب مناسب است.» دستی یا برقی، واقعاً مهم نیست. مهم این است که تیغه‌های آسیاب خوب عمل کنند و ذرات یک دستی به شما بدهند. در ادامه به اهمیت اندازه آسیاب در عصاره‌گیری قهوه می پردازیم.

اندازه آسیاب و استخراج اصلی

اگر هرگز قهوه تازه آسیاب شده را با آب تازه امتحان نکرده‌اید، حتماً در اولین فرصت آن را بیازمایید، باور نخواهید کرد که این چه تأثیری بر کیفیت و تجربه شما از دم‌آوری قهوه خواهد گذاشت.

به همین دلیل، قهوه آسیاب شده تازه در صدر قرار دارد و باید آن را در اولویت برای بهبود تجهیزات دم‌آوری خود در خانه قرار دهید.

متغیرهای زیادی وجود دارد که بر نحوه طعم قهوه شما تأثیر می‌گذارد: زمان، دما، دستگاه دم کردن … اما قدرتمندترین ابزار در تهیه قهوه بهتر، با فرض اینکه شما دانه قهوه و تجهیزات مناسبی دارید، اندازه آسیاب آن است.

بدون تکنیک بیش‌ازحد فنی، استخراج به فرآیند انتقال ترکیبات عطروطعم از دانه‌های قهوه به داخل آب داغ اشاره دارد.

آب این ترکیبات را حل می‌کند و وقتی طعم قهوه تازه دم شده خود را می‌چشید، این طعم‌های محلول را مزه می‌کنید.

حال، با توجه به اینکه فقط حدود ۳۰٪ از کل قهوه در آب محلول است، لازم است که دانه قهوه را خرد کرده و قفل این ترکیبات طعم‌دهنده را باز و در دسترس قرار دهید.

تأثیر اندازه آسیاب در دم آوری

این امر با آسیاب کردن دانه‌های قهوه و قرار گرفتن بیشتر قسمت‌های دانه قهوه در معرض آب، صورت می‌گیرد؛ بنابراین به سادگی، هرچه قهوه خود را بیشتر آسیاب کنید، بیشتر طعم و عطر در آب استخراج می‌شود.

اما سؤال اینجاست که چرا ما تا حد امکان قهوه را ریز آسیاب نمی‌کنیم و تمام طعم‌دهنده‌هایی را که در قهوه وجود دارد استخراج نمی‌کنیم؟

متأسفانه همه ترکیبات عطروطعم یکسان نیستند و گرچه برخی از آن‌ها شیرینی و میوه‌های دلخواه خود را به نوشیدنی اضافه می‌کنند، برخی دیگر تلخی را به همراه دارند، که این امر می‌تواند به یک فنجان غیرقابل‌تحمل منجر شود؛ و هیچ‌کس یک نوشیدنی تلخ نمی‌خواهد.

در دم‌آوری و عصاره‌گیری قهوه، ترکیبات طعم‌دهنده، چه مثبت و چه منفی، با سرعت‌های مختلف استخراج می‌شوند؛ بنابراین، ما باید میزان استخراج را کنترل کنیم که زمان تماس بین قهوه و آب در جریان آن را نشان می‌دهد؛ و بهترین راه برای این کار، خرد کردن قهوه به اندازه ذرات صحیح برای روش دم‌آوری است که استفاده می‌کنیم.

چگونه اندازه صحیح آسیاب را تعیین می‌کنیم؟

متأسفانه این یک رویکرد یک اندازه نیست و چند فاکتور دیگر وجود دارد که بر اندازه آسیاب تأثیر می‌گذارد و این موارد را باید قبل از رسیدن به زمان عصاره‌گیری کامل و متعادل، در نظر گرفت:

۱. روش و زمان عصاره‌گیری

این دو غیرقابل تفکیک هستند. زمان دم‌آوری قهوه بستگی به روشی که شما انتخاب می‌کنید به مقدار زمانی که قهوه با آب در تماس است دارد.

به‌طور مثال در فرنچ پرس که نوعی دم‌آوری به روش غوطه‌وری است، دانه‌های آسیاب شده برای دم‌آوری طولانی معمولاً در حدود ۴ دقیقه در آب قرار می‌گیرند.

یک آسیاب درشت با کند کردن استخراج، خطر عصاره‌گیری زیاد نوشیدنی را خنثی می‌کند.

در دم‌آوری با پورآور از یک فیلتر استفاده می‌شود و زمان تولید آن بستگی به مدت‌زمان طولانی شدن ریختن آب بر روی دانه آسیاب دارد؛ بنابراین، ریز یا درشت بودن آسیاب تأثیر مستقیمی بر زمان عبور آب دارد.

به یک لیوان ماسه در مقابل یک لیوان سنگریزه فکر کنید: با ریختن همان مقدار آب در هر یک، می‌بینید که آب برای عبور از ذرات ریزتر ماسه طول می‌کشد.

در نتیجه دستگاه‌هایی که از فیلتر استفاده می‌کنند، مناسب‌تر برای درجه آسیاب‌های متوسط ​​هستند.

در دم‌آوری اسپرسو، مدت زمان دم‌آوری بسیار پایین است و به‌طورمعمول فقط ۲۰ تا ۳۰ ثانیه به طول می‌انجامد.

این امر باعث می‌شود تا از نظر اندازه ریزتر آسیاب بتوانید مانع بیشتری برای عبور آب از قهوه ایجاد کنید.

۲. سطح رُست

مقادیر مختلف رُست قهوه نیز در دم‌آوری قهوه تأثیر می‌گذارد.

به‌عنوان‌مثال، انتظار داشته باشید که استخراج در رست‌های تیره سریعتر باشد زیرا دانه قهوه محلول‌تر است.

اگر شما در حال خرید قهوه مخصوص هستید، این مسئله واقعاً مسئله‌ای نخواهد بود، زیرا بسیاری از رست‌های مخصوص، درجه سبک و متوسط ​​را انتخاب می‌کنند.

بااین‌حال، گفتنی است که کمی درشت‌تر شدن آسیاب برای رست‌های تیره و کمی ظریف‌تر برای رست‌های سبک‌تر مفید باشد.

۳. زمان تولید

همان‌طور که تمام محصولات تازه قابل فاسد شدن هستند، هرچه قهوه زودتر مصرف شود (پس از یک دوره استراحت اولیه)، چشیدن آن بهتر می‌شود.

توصیه می‌کنیم هر بار به مقدار مصرف روزانه یا هفتگی قهوه خریداری شود.

بااین‌حال، برای نوشیدن قهوه‌ای که ممکن است کمی بیشتر از حد انتظار در کمد بوده باشد، ممکن است بخواهید دستور تهیه دم‌آوری خود را تغییر دهید.

این امر به این دلیل است که طعم قهوه به مرور زمان محو می‌شود. در این حالت، بسیاری از تولیدکنندگان خانگی تمایل به ریزتر کردن دانه قهوه دارند و برخی دیگر برای جبران ترجیح می‌دهند دوز قهوه را زیادتر کنند و درشت آسیاب کنند.

گزینه اول استخراج را افزایش می‌دهد و گزینه دوم، شدت نوشیدنی را.

یک دست بودن

در ابتدا اشاره کردم که نوع دستگاه آسیاب اهمیتی ندارد و مهم یک دست بودن و یکنواخت بودن آسیاب است و این منوط به استفاده از تیغه‌های خوب در آسیاب می‌شود.

باید به خاطر داشته باشیم که دانه‌های قهوه یک محصول کشاورزی طبیعی است که هرگز به اندازه‌های مساوی تقسیم نمی‌شود.

قهوه آسیاب شده حاوی ترکیبی از ذرات آسیاب بزرگتر و کوچکتر است و این موجب عصاره‌گیری به میزان‌های مختلف می‌شود و این بستگی به کیفیت چرخ آسیابی دارد که استفاده می‌کنیم.

منبع: north star roast

توسط: جیمز فری‌واتر

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

واژه نامه قهوه: آراستن Grooming

Grooming

کافه اکسسوری – مفهوم آراستن، Grooming پخش قهوه در سراسر سبد است و امکان بستر توزیع‌شده یکنواخت‌تری وجود دارد که به‌نوبه خود باعث می‌شود آب به‌طور مساوی‌تری از تمام قهوه‌ها استخراج شود.

این اصطلاح به جابجایی آسیاب قهوه در سبد قبل از له شدن و دم کشیدن در پرتافیلتر گفته می‌شود.

تکنیک‌های مختلفی وجود دارد. سال‌ها به طول می‌کشید تا یک باریستای حرفه‌ای تسلط می‌یافت.

در این روش، شما به‌طور مؤثر از انگشت شست و انگشت خود برای چرخاندن و پخش دور قهوه استفاده می‌کنید. با روش “شمال، شرق، جنوب، غرب”، از انگشت اشاره برای حرکت مستقیم در بالای قهوه در هر جهت استفاده می‌کنید.

اکنون هر دو این موارد کمتر دیده می‌شود.

در دنیای شن و سیمان، ارتعاش مؤثرترین روش تسطیح است و صرفاً ضربه زدن به‌صورت افقی و عمودی بر روی سبد بسیار مؤثر است.

در این خصوص ابزارهای خاصی نیز ایجاد شده است. توزیع‌کننده قهوه Ona توسط قهرمان جهانی باریستا، Saša Šestić ایجادشده است: شما ابزاری را که شبیه دیسک با پایه پروانه است، در بالای فیلتر پرتافیلتر قرار می‌دهید و دستگاه را می‌چرخانید تا قهوه برای شما مناسب شود.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Grooming

This term refers to the moving around of the grounds in the basket before they are tamped and brewed in the portafilter.

The concept behind grooming is to spread the coffee throughout the basket, allowing for a more uniformly distributed bed, which in turn allows the water to more evenly extract from all the coffee.

There are varying techniques. For many years, the “stockfleth” was mastered by many a professional barista.

In this technique, you effectively use your forefinger and thumb to spin and spread the coffee round.

With the “north, east, south, west” method, you use the index finger to move straight atop the coffee in each direction.

Both these are less common now. In the world of laying sand and cement, vibration is the most effective levelling technique, and simply tapping the basket horizontally and vertically is very effective.

It also neatly avoids the busy barista having a constantly brown finger.

Specific tools have also been created. The Ona Coffee Distributor was created by World Barista champion Saša Šestić: you place the tool, which resembles a disc with a propeller-like base, atop the portafilter and spin the device to level the coffee for you

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

اشتباهات موثر بر کیفیت قهوه – ۲

موثر بر کیفیت قهوه

کافه اکسسوری – به‌عنوان یک صاحب کافی‌شاپ، مشتریان به شما اعتماد می‌کنند تا هر روز قهوه‌ای عالی برای آن‌ها سرو کنید. درحالی‌که خرید یک قهوه مناسب یک روش عالی برای شروع است، نحوه مراقبت از قهوه نیز به همان اندازه مهم است. عوامل بسیاری وجود دارد که بر طعم قهوه شما در هنگام دم‌آوری تأثیر می‌گذارند و به همین دلیل است که برای کنترل و به حداکثر رساندن کیفیت باید تلاش کنید. در اینجا چهار اشتباه موثر بر کیفیت قهوه شما تأثیر می‌گذارند و راه‌های جلوگیری از بروز آن‌ها را باهم مرور می‌کنیم. در ادامه دو خطای دیگر را نیز می خوانیم:

خطای شماره ۳ – نادیده گرفتن روش عملکرد دستگاه اسپرسو یکی از اشتباه موثر بر کیفیت قهوه

دانستن درجه حرارت آب دستگاه اسپرسو مهم است – اما بدون تجهیزات تخصصی، ممکن است نتوانید به‌طور دقیق را کنترل کنید. درحالی‌که برخی از ماشین‌ها به شما امکان می‌دهند درجه حرارت برای هر گروپ را تنظیم کنید، این تنظیمات می‌تواند به‌طور تصادفی تغییر کند یا ممکن است برای قهوه‌ای که تهیه می‌کنید بهینه نشده باشد. این امر روی کیفیت قهوه شما تأثیر می‌گذارد.

درجه حرارت آب باعث افزایش سرعت دم‌آوری قهوه و ایجاد تعداد بسیاری از ترکیبات طعم‌دهنده می‌شود. نوشیدنی‌ها یا قهوه‌های مختلف ممکن است برای استخراج بهینه نیاز به دماهای مختلف داشته باشند.

اگر ماشین‌آلات شما به شما اجازه نمی‌دهد درجه حرارت آب را به‌صورت دستی تنظیم کنید، اطمینان حاصل کنید که دیگ بخار آن درست کار می‌کند و عاری از مشکل است.

خطای شماره ۴ – کیفیت آب را امتحان نکنید

یک ترکیب طعم‌دهنده با آب تمیز و اکسیژن شروع می‌شود که در آن pH خنثی است. آب غالباً حاوی ذرات آلی، رسوبات و سایر مواد است که می‌تواند بر طعم قهوه شما تأثیر منفی بگذارد و یک اشتباه موثر بر کیفیت محسوب می شود و باید قبل از دم کردن فیلتر شود.

آب همچنین برای استخراج عطروطعم قهوه نیاز به مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم و بی‌کربنات دارد. بیش‌ازحد بودن بسیاری از این مواد معدنی باعث ایجاد سنگ‌آهک در دستگاه شما می‌شوند و ممکن است مشتریان را با قهوه خزدار یا کسل‌کننده مواجه کنند.

نصب فیلترهای تخصصی که از فیلتر کربن فیزیکی و فعال یا اسمز معکوس استفاده می‌کنند سودمند خواهد بود.

بااین‌حال، ازآنجاکه خصوصیات شیمیایی آب از منطقه به منطقه دیگر متفاوت است، شما باید آب مصرفی را نیز آزمایش کنید.

در آخر، اطمینان حاصل کنید که از سیستم صحیح فیلتراسیون استفاده می‌کنید و به‌درستی اقدام کرده‌اید.

اگر به‌طور مرتب فیلترهای خود را جایگزین نکرده یا سیستم خود را برای یادآوری مجدد آب خود تنظیم نکرده‌اید، کیفیت قهوه شما کاهش می‌یابد.

منبع: perfect daily grind

نویسنده: پاول گلدینگ

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

به روز رسانی قوانین مسابقات جهانی قهوه آتن

قوانین مسابقات جهانی

کافه اکسسوری – قوانین و مقررات به‌روز شده برای مسابقات جهانی قهوه آتن در سال ۲۰۲۱ منتشر شد. مسابقات قهرمانی جهانی باریستا، جام جهانی دم آوری، قهرمانی تست دهنده‌های جام جهانی و قهرمانی سزو / ایبریک می‌توانید قوانین موجود را بیابید که عمدتاً مربوط به اقدامات احتیاطی نسبت به بیماری همه‌گیر COVID-19 است که برای تسهیل تدارکات بهتر برای رقبا، مربیان، قضات و داوطلبان در این رویداد که در انجمن تخصصی قهوه جهان قهوه برگزار می‌شود، معرفی‌شده است که از ۲۳ تا ۲۶ ژوئن ۲۰۲۱ برگزار می‌شود.

در چهار مسابقه تعدادی تغییر برای تسهیل ارزیابی داور در مورد نوشیدنی‌ها ایجادشده است، درحالی‌که اطمینان حاصل می‌شود که دستورالعمل‌های فاصله اجتماعی حفظ می‌شوند. بعلاوه، قوانین موجودی که در مورد نهادهای رقابت (CB) اعمال می‌شوند، در بخشی جدید متمرکز و شفاف شده‌اند، که شامل تغییرات در قالب رقابت و روند تجدیدنظر در سطح CB است.

درنتیجه تغییرات مربوط به COVID در سلیقه قاضی رئیس در مسابقات جهانی باریستا، کمیته قوانین و مقررات تعدادی از قوانین موجود در مورد ارزیابی داور حسی را روشن کرده است تا روند امتیازدهی کنونی در مسابقات جهانی قهوه آتن را با دقت بیشتری محصور کند.

ما می‌فهمیم که این به‌روزرسانی قوانین در یک‌زمان نامعلوم برای رقبا در سراسر جهان راه‌اندازی می‌شود – ما هیچ تغییری ایجاد نکرده‌ایم که بر روی امتیازات یا وزن کلی برای هر قهرمانی تأثیر بگذارد تا ضمن ایجاد اقدامات احتیاطی بیشتر در رویداد WCC، تأثیر را برای رقبا به حداقل برسانیم.

منبع: world coffee events

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

اشتباهات موثر بر کیفیت قهوه – ۱

موثر بر کیفیت قهوه

کافه اکسسوری – در اینجا چهار اشتباه موثر بر کیفیت قهوه شما تأثیر می‌گذارند و راه‌های جلوگیری از بروز آن‌ها را باهم مرور می‌کنیم.

به ‌عنوان یک صاحب کافی‌شاپ، مشتریان به شما اعتماد می‌کنند تا هر روز قهوه‌ای عالی برای آن‌ها سرو کنید.

درحالی‌که خرید یک قهوه مناسب یک روش عالی برای شروع است، نحوه مراقبت از قهوه نیز به همان اندازه مهم است.

عوامل بسیاری وجود دارد که بر طعم قهوه شما در هنگام دم‌آوری تأثیر می‌گذارند و به همین دلیل است که برای کنترل و به حداکثر رساندن کیفیت باید تلاش کنید.

خطای شماره ۱ – قهوه خود را به‌طور مناسب ذخیره کنید

قهوه را باید در محلی تاریک، خشک و خنک نگهداری کنید که در آن اختلال ایجاد نشود و این یکی از اشتباه موثر بر کیفیت قهوه است.

بیلی توکاس صاحب اسپرسو بیلی در سیدنی است که کافی‌شاپش هر هفته ۱۵۰ کیلوگرم قهوه مصرف می‌کند قهوه خود را در کیسه‌های سوپاپ یک‌طرفه که در یک اتاق زیرزمینی با دمای پایدار نگهداری می‌شوند، ذخیره می‌کند.

بیلی می‌گوید: «ما هرگز کیسه‌هایی را که می‌توانند در معرض آفتاب یا گرما از وسایل آشپزخانه قرار بگیرند، نگاه نمی‌داریم. این هم‌جواری با گرما قهوه را بیش‌ازحد گرم می‌کند و منجر به روغنی شدن قهوه می‌شود و طعم‌های پخته را توسعه می‌دهد.»

نحوه ذخیره قهوه شما نیز ممکن است با توجه به هوا تغییر کند.

به‌عنوان‌مثال، در سیدنی نوسانات دمای قابل‌توجهی بین تابستان و زمستان وجود دارد که این امر بر نحوه ذخیره‌سازی قهوه تأثیر می‌گذارد؛ بنابراین مهم است که قهوه را از قرار گرفتن در معرض گرمای شدید، سرما، رطوبت و نور خورشید دور نگاه دارید.

خطای شماره ۲ – تعمیر و نگهداری روزانه تجهیزات یکی از اشتباه موثر بر کیفیت

دستگاه‌های اسپرسوساز کافی‌شاپ‌ها تجهیزات پیچیده‌ای هستند. به همین دلیل نگهداری منظم آن‌ها بسیار مهم است.

این امر نه‌تنها به شما کمک می‌کند تا از هزینه‌های گران‌قیمت از سوی تکنسین‌ها جلوگیری کنید، بلکه تجهیزات شما نیز طولانی‌تر کار می‌کنند.

پل مارتین مدیر فنی یونایتد در سیدنی است می‌گوید: «دلیل اصلی شکستن دستگاه‌های اسپرسو عدم نگهداری درست آن‌ها است.»

وی توصیه می‌کند مراقبت‌های تخصصی را با مراقبت روزانه کارکنان ترکیب کنید و جلوگیری از اشتباه موثر شامل موارد زیر است:

  • بعد از هر بار دم کردن، دو بار برافروختگی گروپ شود تا مواد باقیمانده از بین برود.
  • برای جلوگیری از پخت قهوه در دستگاه، سبد فیلتر را پس از استخراج از بیرون بزنید.
  • شستشوی سرهای گروپ با تمیزکننده و شستن روزانه پرتفیلترها.
  • بعد از هر بار استفاده از نازل بخار، آن را تمیز کنید
  • برای از بین بردن قهوه قدیمی، روزانه آسیاب را با جاروبرقی تمیز کنید.
  • پاک کردن و تمیز کردن صفحه‌های خروجی آب چندین بار در هفته.
  • برای جلوگیری از بروز آسیب، مایعات یا مواد غذایی را در بالای دستگاه ذخیره نکنید.
  • به‌طور منظم قهوه را مزه کنید تا در اسرع وقت بتوانید مسائل را برطرف کنید.

برخی از این کارها ممکن است چالش‌برانگیز باشد و برای عادت کردن وقت ببرد؛ اما یک ضرورت است.

منبع: perfect daily grind

نویسنده: پاول گلدینگ

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

واژه نامه قهوه: آسیاب کردن قهوه Grinding

Grinding

کافه اکسسوری – آسیاب قهوه Grinding هم‌زمان بسیار ساده و فوق‌العاده پیچیده است.

ازیک‌طرف، ما به‌راحتی قهوه را به قطعات کوچک‌تر خرد می‌کنیم.

از سوی دیگر، ما نیاز به ایجاد توزیع‌های مختلف در اندازه ذرات و قطعات مختلف قهوه در دماهای مختلف هستیم.

این یک مثال عالی برای یافتن یک دنیا با جزئیات است. آسیاب کاملاً یکنواخت قهوه غیرممکن است، بنابراین همه آسیاب‌ها مخلوطی از اندازه‌های مختلف هستند.

با استفاده از تجهیزات پیشرفته به نام آنالیزور ذرات، می‌توان دقیقاً تعداد قطعات ما در هراندازه و تعداد قطعات مختلف را ثبت کرد.

قطعات واقعاً کوچک “انتها” نامیده می‌شوند درحالی‌که قطعات بزرگ (البته به‌طور نسبی) تخته‌سنگ‌ها هستند.

درجه به‌عنوان آسیاب قهوه کوچک‌تر از ۱۰۰ میکرون تعریف می‌شود. میکرون یک میلیونیم متر است که به طرز مضحکی کوچک است.

به‌عنوان‌مثال، اندازه قطرات آب در غبار ۱۰ میکرون و یک ورق کاغذ معمولی ۱۰۰ میکرون ضخامت دارد.

هرچه آسیاب قهوه‌ها ریزتر شوند، حل شدن محتوای آن‌ها در آب راحت‌تر خواهد بود.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Grinding

Grinding coffee is simultaneously both very simple and incredibly complex.

On the one hand, we are simply crushing coffee up into smaller pieces; on the other, we are creating different distributions of particle sizes and different-shaped pieces of coffee at different temperatures.

It is a wonderful example of finding a world in a detail.

It is impossible to break coffee up completely uniformly, so all grinds are a mixture of different sizes.

By using a hi-tech piece of equipment called a particle analyzer, we can record exactly how many pieces we have of each size and how many different-size pieces there are.

The really small pieces are called “fines” while the really big ones (relatively speaking, of course) are “boulders”.

A fine is defined as a coffee ground smaller than 100 microns.

A micron is one-millionth of a metre, which is ridiculously small.

For example, the size of a water droplet in a mist is 10 microns and a typical sheet of paper is 100 microns thick.

The finer the coffee grounds, the easier it will be for water to dissolve their contents

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

طرز تهیه انواع قهوه ی دالگونا

قهوه ی دالگونا

کافه اکسسوری – اگر روزانه در شبکه‌های اجتماعی فعالیت می‌کنید، احتمالاً نام نوشیدنی کره‌ای معروف به قهوه ی دالگونا را شنیده‌اید. در دستورالعمل کلاسیک، این نوشیدنی تنها از چهار ماده تشکیل‌شده است و با افزودن یک پایه دیگر به تغییرات هیجان‌انگیزی می‌رسید. در ادامه این مقاله با روش کلاسیک تهیه قهوه دالگونا و ۴ روش هیجان‌انگیز دیگر آشنا خواهید شد.

روش کلاسیک تهیه قهوه ی دالگونا

دستور قهوه کلاسیک دالگونا بسیار ساده است، تنها کافی است قسمت‌های مساوی قهوه فوری، شکر سفید و آب گرم را با هم ترکیب کرده و آن را تا زمانی که کف غلیظی تشکیل شود، هم بزنید. یک همزن دستی برقی در این مرحله باعث صرفه‌جویی در وقت و تلاش می‌شود، اما با یک هم زن ساده هم این کار ممکن است. کف قهوه شیرین شده خود را به‌آرامی روی یک لیوان شیر گرم شده ریخته و از آن لذت ببرید.

موچاکینو

برای دوستداران شکلات، این دستورالعمل بسیار هیجان‌انگیز خواهد بود. مخلوط قهوه درست شده را درست همان‌طور که برای دالگونا کلاسیک انجام دادید آماده کنید. بعد از آماده شدن، یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو را قبل از ریختن آن روی شیر گرم کنید. برای علاقه‌مندان واقعی شکلات، حتی می‌توانید به‌جای شیر معمولی از شیر شکلات استفاده کنید.

قهوه ی دالگونا یخی

هیچ چیز بهتر از قهوه سرد در یک روز گرم تابستان نیست، به‌جز یک قهوه دالگونای یخی.

برای تهیه این نوشیدنی پرطراوت، قهوه فوری، شکر و آب گرم را همان‌طور که برای دستور کلاسیک گفته شد آماده کنید؛ اما به‌جای اینکه آن را به شیر گرم اضافه کنید، آن را روی یک لیوان شیر سرد و یخ‌های ریخته شده در لیوانتان، بریزید و با ریختن مقداری پودر کاکائو یا دارچین سرو کنید.

ماتچا قهوه ی دالگونا

ماتچا نوعی چای سبز است که تقریباً به‌اندازه دالگونا مرسوم و مد روز است و حتی مزایای سلامتی عالی برای انسان دارد.

برای این دستورالعمل، قبل از افزودن پودر کاکائو، با خامه سنگین، شکر و کمی عصاره وانیل شروع کنید. مراقب باشید بیش‌ازحد آن را هم نزنید، در پایان به یک ترکیب کره‌ای خواهید رسید. ترکیب هم زده ماتچا را روی یک لیوان شیر سرد قرار دهید و از این نسخه بدون قهوه لذت ببرید.

شیر طلایی قهوه ی دالگونا

شیر طلایی نوشیدنی سنتی هند است که شیر را با زردچوبه ترکیب می‌کنند و به رنگ طلایی است و با سایر ادویه‌ها مانند دارچین و زنجبیل آماده می‌شود.

برای این دستورالعمل بدون کافئین دالگونا، سفیده تخم‌مرغ، شکر، ادویه و مقدار کمی فلفل سیاه را در یک دیگ بخار مخلوط و آن را صاف کنید تا کف غلیظ حاصل شود. کف را روی یک لیوان شیر سرد بریزید. در اینجا عطروطعم شیر نارگیل به‌خوبی حس می‌شود.

منابع:

https://www.vice.com/

https://time.com

www.healthline.com

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

گزارش سالانه ارزش قهوه ICO منتشر شد

ارزش قهوه

کافه اکسسوری – سازمان بین‌المللی قهوه (ICO) به‌تازگی گزارش توسعه قهوه ۲۰۲۰ را منتشر کرده است، سندی گسترده، تحقیقاتی و پر از اطلاعات با تمرکز بر قهوه از دریچه زنجیره‌های ارزش جهانی. « ارزش قهوه : پایداری، فراگیری و انعطاف‌پذیری زنجیره ارزش جهانی قهوه» دومین نسخه از گزارش سالانه شاخص این سازمان است که در اولین چاپ خود سال گذشته دامنه گسترده‌ای داشت.

با استناد به این گزارش همراه با سه تحلیل دیگر بخش ICO در طول سال ۲۰۲۰ – یکی در مورد چگونگی تأثیر رکود جهانی بر قهوه، دیگری در مورد نوسان بالقوه قیمت در میان بیماری همه‌گیر و دیگری در مورد مجموعه نگرانی‌های طولانی‌مدت تولیدکنندگان قهوه – توسعه قهوه گزارش ۲۰۲۰ شامل ۱۰۸ صفحه است.

همان‌طور که انتظار می‌رود، تحقیقات تجربی به اشتراک گذاشته‌شده در کل گزارش سالانه ارزش قهوه نشان می‌دهد که علیرغم رشد تجارت قهوه در ۳۰ سال گذشته، سهم تصاعدی بیشتری از ارزش بازار حاصل توسط بازیگران کشورهای مصرف‌کننده سنتی، مانند کباب قهوه و تجار داشت. در همین حال، صاحبان خرده‌مالک قهوه و کارگران مزرعه، درحالی‌که قهوه بیشتری تولید می‌کنند، درمجموع آسیب‌پذیرترین افراد در زنجیره ارزش جهانی هستند.

گزارش توسعه بانک جهانی ۲۰۲۰

این شواهد از طریق چندین تحقیق به اشتراک گذاشته‌شده در کل گزارش توسعه قهوه بیان‌شده است که خود به‌شدت تحت تأثیر گزارش توسعه بانک جهانی ۲۰۲۰ قرار دارد.

البته، این نشریه در میان یک بیماری همه‌گیر ایجادشده است که تجارت و زنجیره تأمین را مختل کرده است، درحالی‌که بیشتر به خطرناکترین بازیگران قهوه مانند باریستاهای ساعتی یا کشاورزان در مقیاس کوچک فشار می‌آورد.

خوزه، مدیر اجرایی ICO، در این خصوص گفت: «در این زمینه، اثرات تجمعی بحران قیمت قهوه و بیماری همه‌گیر COVID-19 خطری بزرگ برای میلیون‌ها تولیدکننده قهوه است که قبلاً برای تأمین هزینه‌های عملیاتی خود تلاش می‌کردند، چه رسد به تأمین هزینه‌های خانواده‌هایشان.»

در مقدمه گزارش توسعه قهوه ۲۰۲۰ آمده است: «علاوه بر این، کمبود منابع باعث کاهش قابل‌توجه سرمایه‌گذاری در نگهداری و نوسازی مزارع و عملیات مزرعه و همچنین سازگاری با تغییرات آب و هوایی می‌شود، بنابراین پایداری را به خطر می‌اندازد. همچنین آینده تأمین قهوه.»

منبع: daily coffee news

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

شناخت و اهمیت قهوه‌های ترکیبی

قهوه‌های ترکیبی

کافه اکسسوری – قهوه اسپرسو ترکیبی را می‌توان هم به‌تنهایی و هم به‌عنوان بخشی از نوشیدنی دیگری تهیه و میل کرد. بااین‌حال، برای تهیه یک اسپرسو که تعادل اسیدی، بادی و شیرینی مطلوبی داشته باشد، باید از یک قهوه مناسب شروع کرد و یا قهوه‌های مختلف را با هم ترکیب کرد. درحالی‌که قهوه‌های تک خاستگاه برای تهیه قهوه‌های دمی بسیار مناسب‌اند، اما اغلب فاقد پیچیدگی‌های موردنیاز قهوه اسپرسو هستند. به همین دلیل است که برای داشتن یک اسپرسوی خوب و متعادل اغلب از قهوه‌های ترکیبی استفاده می‌شود.

ساختن یک ترکیب مناسب اسپرسو در ابتدا نیاز به درک و شناخت دانه قهوه، نوع و سطح رُست و پروفایل‌های طعمی انواع قهوه است.

چرا قهوه‌های ترکیبی درست می‌شوند؟

درگذشته، رُسترها برای مخفی کردن مقادیر کمی قهوه بوداده یا کم کیفیت، قهوه‌های مختلف را با هم مخلوط می‌کردند، یا از این قهوه‌ها برای بزرگتر کردن حجم مخلوط‌ها استفاده می‌کردند.

با گذشت زمان، ترکیب‌سازی قهوه برای ایجاد یک امضای منحصربه‌فرد، محبوب شد و همچنین برای افرادی که می‌خواستند یک طعم خاص را در طول سال و به مدت طولانی حفظ کنند، بدون محدودیت در استفاده از یک منبع، بسیار مناسب بود.

بسیاری از افراد از یک قهوه تک خاستگاه برای تهیه اسپرسو استفاده می‌کنند، اما این کار می‌تواند منجر به یک پروفایل طعمی نامتعادل شود.

به همین دلیل افرادی که مایل به استفاده و نوشیدن یک اسپرسوی متعادل رو به استفاده از قهوه‌های ترکیبی با منشأهای مجزا می‌کنند.

تأمین نیاز مشتریان با قهوه‌های ترکیبی

اسپرسو به‌هیچ‌وجه نوشیدنی جدیدی نیست، اما محبوبیت آن در سال‌های اخیر افزایش یافته است.

پیش‌بینی می‌شود که بازار بین‌المللی اسپرسو تا سال ۲۰۲۳ به ۷ درصد رشد در سال برسد.

ایجاد اسپرسو ترکیبی به رُسترها اجازه می‌دهد تا نیازهای این گروه مصرف‌کننده را برآورده سازند.

دیوید کوبلی قهرمان رُست ۲۰۲۰ ایتالیا می‌گوید که درحالی‌که بسیاری از قهوه‌های تک خاستگاه به‌صورت فصلی تغییر می‌کنند، ترکیب‌ها اجازه می‌دهند تا رُسترها بتوانند در یک دوره طولانی‌تر همان مشخصات را حفظ کنند.

قهوه‌های ترکیبی قوام، عمق عطروطعم و توانایی برش دادن شیر را فراهم می‌کنند … با ترکیب قهوه‌های مختلف، ما می‌توانیم یک قهوه تمام عیار و قابل‌اطمینان را به مشتریان خود ارائه دهیم.

خصوصیات قهوه اسپرسو ترکیبی

انواع و نسبت‌های قهوه‌ای که یک رُستر در قهوه‌های ترکیبی استفاده می‌کند به چندین چیز بستگی دارد که شامل مواردی همچون سلیقه مشتریان، آنچه کافی‌شاپ‌ها به‌طورمعمول ارائه می‌دهد و دسترسی به نوع قهوه، می‌شود. به همین دلیل، هیچ دو ترکیب اسپرسو یکسان نیستند.

استفاده از چند نوع قهوه مجرا و ترکیب آن‌ها با یکدیگر، این امکان را به خود می‌دهید که در هنگام در دسترس نبود یک نوع از قهوه آن را بدون تغییر در پروفایل طعمی خود جایگزین کنید.

نکات رُست در قهوه‌های ترکیبی

هیچ بهترین روشی برای رُست کردن قهوه برای اسپرسو وجود ندارد، زیرا این بستگی به این دارد که شما از چه قهوه‌ای استفاده می‌کنید، چه مقدار از آن‌ها را استفاده می‌کنید و کدام نمایه موردنظر را انتخاب می‌کنید.

تنظیم دقیق قهوه ترکیبی و رسیدن به یک امضای منحصربه‌فرد نیاز به آزمون‌وخطا دارد و به‌محض رسیدن به ترکیب دلخواه، قادر خواهید بود که به‌سرعت و راحتی آن را تکرار کنید.

یک رُست سبک می‌تواند اسیدیته و پیچیدگی ترکیب اسپرسو را برجسته کند اما این ممکن است برای نوشیدنی‌های حاوی شیر مناسب نباشد، زیرا ممکن است کیفیت ظریف قهوه از بین برود.

قهوه بوداده شده برای استفاده در قهوه‌های ترکیبی نیاز به افزایش حلالیت و به‌طورکلی مدت‌زمان طولانی‌تر رُست احتیاج دارد. همچنین باید طولانی‌تر توسعه یابند تا زمان استخراج مخلوط کوتاه‌تر شود.

منبع: Perfect Daily Grind

نوشته جانیس چینا کننیا

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.