واژه نامه قهوه: گواتمالا Guatemala

Guatemala

کافه اکسسوری – گواتمالا Guatemala کشوری است که به دلیل داشتن قهوه باکیفیت شناخته‌شده است و یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان آمریکای مرکزی است. ازنظر جغرافیایی، در بالای منطقه، بالاتر از السالوادور قرار دارد و مانند اکثر همسایگان، قهوه صادراتی آن ارزشمند است. در گواتمالا مناطق تولید قهوه بسیاری وجود دارد، اما بهترین منطقه شناخته‌شده آنتیگوا است. این منطقه می‌تواند برخی از فنجان‌های خیره‌کننده را تولید کند، اما مانند هر منطقه با رشد طولانی‌مدت، قیمت‌ها در بالاترین سطح قرار دارند. هوهتنانگو همچنین اغلب در بخش‌های ویژه دیده می‌شود و برخی از قهوه‌های واقعاً عالی در آنجا پرورش داده می‌شوند. قهوه‌های عالی گواتمالا اغلب یک طعم شکلات آب‌میوه‌ای شاد و روشن دارند. متأسفانه محصولات این کشور اخیراً به‌طور چشمگیری از زنگ‌زدگی برگ رنج برده‌اند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Guatemala

Guatemala is a country well known for its quality coffee and is one of Central America’s biggest producers. Geographically, it sits at the top of the region, above El Salvador, and, as for most of its neighbours, coffee is a valuable export. Within Guatemala, there are many coffee-producing regions, but the best known is Antigua. This region can produce some stunning cups but, like any long-established growing region, prices tend to be on the high side. Huehuetenango is also seen very often in the speciality sector and some truly excellent coffees are grown there. Great Guatemalan coffees often have a bright and complex juiciness to them with a chocolaty centre. Unfortunately, crops have recently suffered dramatically from leaf rust.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

روش دم‌آوری قهوه اسپرسو در منزل

دم‌آوری قهوه اسپرسو

کافه اکسسوری – آیا شما جزو افرادی هستید که در خانه دستگاه اسپرسوساز دارید؟ آیا تلاش می‌کنید که بهترین عصاره‌گیری را داشته باشید؟ در این یادداشت توصیه‌های اولی سیرز، جادوگر دم‌آوری قهوه را با هم می‌خوانیم تا بر اساس آن بتوانید یک عصاره‌گیری خوب قهوه اسپرسو در منزل را تجربه کنید.

بیاید ۴ مرحله دم‌آوری قهوه اسپرسو را با هم مرور کنیم:

شستشوی پرتافیلتر، سبد و دسته

شستشو قسمت‌های مربوط به آب را گرم می‌کند و احتمال باقی ماندن روغن‌های قهوه یا ذرات اسپرسو را کاهش می‌دهد و خشک شدن سبد، از تأثیر رطوبت در نحوه آب‌بندی قهوه در سبد و چگونگی افزایش فشار آن جلوگیری می‌کند.

قهوه را انتخاب و در سبد بریزید

با توجه به دستورالعمل خود، در یک محدوده سبدهای پرتافیلتر خود، قهوه را در دوز استاندارد بریزید. قبل از آغاز عصاره‌گیری، قهوه را به‌طور مساوی در سبد توزیع کرده و به‌آرامی و در طرفین سبد آن را بزنید تا یکدست شود تا صاف شود.

تمپ کردن و بررسی سطح قهوه

تمپ را به آرامی وارد سبد کنید تا اطمینان حاصل شود که توزیع یکنواخت قهوه انجام شده است. فشار را به‌طور مساوی بر روی قهوه موجود در سبد با تمپ انجام دهید، فشار دهید تا وقتی‌که قهوه فشرده شود. بررسی کنید که قهوه بعد از فشرده‌سازی هنوز در سبد صاف باشد.

با احتیاط دست گروپ را در جای خود قرار دهید

پرتافیلتر را با دقت وارد کنید و متوقف شوید. مراقب باشید قبل از روشن کردن دستگاه، پرتافیلتر بر جای خود درست قرار گرفته باشد. عدم این درست قرار نگرفتن ممکن است باعث ایجاد کانال‌های ضعف در قهوه فشرده‌شده، از بین بردن کار و توزیع یکنواخت و ضرب و شتم قهوه شود. در صورت لزوم اسپرسو تولیدشده را وزن کنید تا تأیید کنید که مطابق دستورالعمل عصاره‌گیری انجام‌شده است. در صورت لزوم مراحل تولید دم‌آوری را تکرار کنید تا یک نوشیدنی به دستور دلخواه خود تولید کنید. در حین دم‌آوری، قهوه خود را در صورت امکان مزه دار کنید، در صورت لزوم درجه آسیاب و دستورالعمل‌های خود را تنظیم کنید تا نوشیدنی مورد نظر خود را به‌طور مداوم تولید کنید.

با رعایت این موارد می توانید یک قهوه اسپرسو در منزل تهیه کنید و از عطم و عطر آن لذت ببرید.

منبع: north star roast
توسط: جیمز فری واتر

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.