به روز رسانی قوانین مسابقات جهانی قهوه آتن

قوانین مسابقات جهانی

کافه اکسسوری – قوانین و مقررات به‌روز شده برای مسابقات جهانی قهوه آتن در سال ۲۰۲۱ منتشر شد. مسابقات قهرمانی جهانی باریستا، جام جهانی دم آوری، قهرمانی تست دهنده‌های جام جهانی و قهرمانی سزو / ایبریک می‌توانید قوانین موجود را بیابید که عمدتاً مربوط به اقدامات احتیاطی نسبت به بیماری همه‌گیر COVID-19 است که برای تسهیل تدارکات بهتر برای رقبا، مربیان، قضات و داوطلبان در این رویداد که در انجمن تخصصی قهوه جهان قهوه برگزار می‌شود، معرفی‌شده است که از ۲۳ تا ۲۶ ژوئن ۲۰۲۱ برگزار می‌شود.

در چهار مسابقه تعدادی تغییر برای تسهیل ارزیابی داور در مورد نوشیدنی‌ها ایجادشده است، درحالی‌که اطمینان حاصل می‌شود که دستورالعمل‌های فاصله اجتماعی حفظ می‌شوند. بعلاوه، قوانین موجودی که در مورد نهادهای رقابت (CB) اعمال می‌شوند، در بخشی جدید متمرکز و شفاف شده‌اند، که شامل تغییرات در قالب رقابت و روند تجدیدنظر در سطح CB است.

درنتیجه تغییرات مربوط به COVID در سلیقه قاضی رئیس در مسابقات جهانی باریستا، کمیته قوانین و مقررات تعدادی از قوانین موجود در مورد ارزیابی داور حسی را روشن کرده است تا روند امتیازدهی کنونی در مسابقات جهانی قهوه آتن را با دقت بیشتری محصور کند.

ما می‌فهمیم که این به‌روزرسانی قوانین در یک‌زمان نامعلوم برای رقبا در سراسر جهان راه‌اندازی می‌شود – ما هیچ تغییری ایجاد نکرده‌ایم که بر روی امتیازات یا وزن کلی برای هر قهرمانی تأثیر بگذارد تا ضمن ایجاد اقدامات احتیاطی بیشتر در رویداد WCC، تأثیر را برای رقبا به حداقل برسانیم.

منبع: world coffee events

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

اشتباهات موثر بر کیفیت قهوه – ۱

موثر بر کیفیت قهوه

کافه اکسسوری – در اینجا چهار اشتباه موثر بر کیفیت قهوه شما تأثیر می‌گذارند و راه‌های جلوگیری از بروز آن‌ها را باهم مرور می‌کنیم.

به ‌عنوان یک صاحب کافی‌شاپ، مشتریان به شما اعتماد می‌کنند تا هر روز قهوه‌ای عالی برای آن‌ها سرو کنید.

درحالی‌که خرید یک قهوه مناسب یک روش عالی برای شروع است، نحوه مراقبت از قهوه نیز به همان اندازه مهم است.

عوامل بسیاری وجود دارد که بر طعم قهوه شما در هنگام دم‌آوری تأثیر می‌گذارند و به همین دلیل است که برای کنترل و به حداکثر رساندن کیفیت باید تلاش کنید.

خطای شماره ۱ – قهوه خود را به‌طور مناسب ذخیره کنید

قهوه را باید در محلی تاریک، خشک و خنک نگهداری کنید که در آن اختلال ایجاد نشود و این یکی از اشتباه موثر بر کیفیت قهوه است.

بیلی توکاس صاحب اسپرسو بیلی در سیدنی است که کافی‌شاپش هر هفته ۱۵۰ کیلوگرم قهوه مصرف می‌کند قهوه خود را در کیسه‌های سوپاپ یک‌طرفه که در یک اتاق زیرزمینی با دمای پایدار نگهداری می‌شوند، ذخیره می‌کند.

بیلی می‌گوید: «ما هرگز کیسه‌هایی را که می‌توانند در معرض آفتاب یا گرما از وسایل آشپزخانه قرار بگیرند، نگاه نمی‌داریم. این هم‌جواری با گرما قهوه را بیش‌ازحد گرم می‌کند و منجر به روغنی شدن قهوه می‌شود و طعم‌های پخته را توسعه می‌دهد.»

نحوه ذخیره قهوه شما نیز ممکن است با توجه به هوا تغییر کند.

به‌عنوان‌مثال، در سیدنی نوسانات دمای قابل‌توجهی بین تابستان و زمستان وجود دارد که این امر بر نحوه ذخیره‌سازی قهوه تأثیر می‌گذارد؛ بنابراین مهم است که قهوه را از قرار گرفتن در معرض گرمای شدید، سرما، رطوبت و نور خورشید دور نگاه دارید.

خطای شماره ۲ – تعمیر و نگهداری روزانه تجهیزات یکی از اشتباه موثر بر کیفیت

دستگاه‌های اسپرسوساز کافی‌شاپ‌ها تجهیزات پیچیده‌ای هستند. به همین دلیل نگهداری منظم آن‌ها بسیار مهم است.

این امر نه‌تنها به شما کمک می‌کند تا از هزینه‌های گران‌قیمت از سوی تکنسین‌ها جلوگیری کنید، بلکه تجهیزات شما نیز طولانی‌تر کار می‌کنند.

پل مارتین مدیر فنی یونایتد در سیدنی است می‌گوید: «دلیل اصلی شکستن دستگاه‌های اسپرسو عدم نگهداری درست آن‌ها است.»

وی توصیه می‌کند مراقبت‌های تخصصی را با مراقبت روزانه کارکنان ترکیب کنید و جلوگیری از اشتباه موثر شامل موارد زیر است:

  • بعد از هر بار دم کردن، دو بار برافروختگی گروپ شود تا مواد باقیمانده از بین برود.
  • برای جلوگیری از پخت قهوه در دستگاه، سبد فیلتر را پس از استخراج از بیرون بزنید.
  • شستشوی سرهای گروپ با تمیزکننده و شستن روزانه پرتفیلترها.
  • بعد از هر بار استفاده از نازل بخار، آن را تمیز کنید
  • برای از بین بردن قهوه قدیمی، روزانه آسیاب را با جاروبرقی تمیز کنید.
  • پاک کردن و تمیز کردن صفحه‌های خروجی آب چندین بار در هفته.
  • برای جلوگیری از بروز آسیب، مایعات یا مواد غذایی را در بالای دستگاه ذخیره نکنید.
  • به‌طور منظم قهوه را مزه کنید تا در اسرع وقت بتوانید مسائل را برطرف کنید.

برخی از این کارها ممکن است چالش‌برانگیز باشد و برای عادت کردن وقت ببرد؛ اما یک ضرورت است.

منبع: perfect daily grind

نویسنده: پاول گلدینگ

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.