کافه اکسسوری – آسیاب قهوه Grinding همزمان بسیار ساده و فوقالعاده پیچیده است.
ازیکطرف، ما بهراحتی قهوه را به قطعات کوچکتر خرد میکنیم.
از سوی دیگر، ما نیاز به ایجاد توزیعهای مختلف در اندازه ذرات و قطعات مختلف قهوه در دماهای مختلف هستیم.
این یک مثال عالی برای یافتن یک دنیا با جزئیات است. آسیاب کاملاً یکنواخت قهوه غیرممکن است، بنابراین همه آسیابها مخلوطی از اندازههای مختلف هستند.
با استفاده از تجهیزات پیشرفته به نام آنالیزور ذرات، میتوان دقیقاً تعداد قطعات ما در هراندازه و تعداد قطعات مختلف را ثبت کرد.
قطعات واقعاً کوچک “انتها” نامیده میشوند درحالیکه قطعات بزرگ (البته بهطور نسبی) تختهسنگها هستند.
درجه بهعنوان آسیاب قهوه کوچکتر از ۱۰۰ میکرون تعریف میشود. میکرون یک میلیونیم متر است که به طرز مضحکی کوچک است.
بهعنوانمثال، اندازه قطرات آب در غبار ۱۰ میکرون و یک ورق کاغذ معمولی ۱۰۰ میکرون ضخامت دارد.
هرچه آسیاب قهوهها ریزتر شوند، حل شدن محتوای آنها در آب راحتتر خواهد بود.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Grinding
Grinding coffee is simultaneously both very simple and incredibly complex.
On the one hand, we are simply crushing coffee up into smaller pieces; on the other, we are creating different distributions of particle sizes and different-shaped pieces of coffee at different temperatures.
It is a wonderful example of finding a world in a detail.
It is impossible to break coffee up completely uniformly, so all grinds are a mixture of different sizes.
By using a hi-tech piece of equipment called a particle analyzer, we can record exactly how many pieces we have of each size and how many different-size pieces there are.
The really small pieces are called “fines” while the really big ones (relatively speaking, of course) are “boulders”.
A fine is defined as a coffee ground smaller than 100 microns.
A micron is one-millionth of a metre, which is ridiculously small.
For example, the size of a water droplet in a mist is 10 microns and a typical sheet of paper is 100 microns thick.
The finer the coffee grounds, the easier it will be for water to dissolve their contents
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.