واژه نامه قهوه: آسیاب کردن قهوه Grinding

Grinding

کافه اکسسوری – آسیاب قهوه Grinding هم‌زمان بسیار ساده و فوق‌العاده پیچیده است.

ازیک‌طرف، ما به‌راحتی قهوه را به قطعات کوچک‌تر خرد می‌کنیم.

از سوی دیگر، ما نیاز به ایجاد توزیع‌های مختلف در اندازه ذرات و قطعات مختلف قهوه در دماهای مختلف هستیم.

این یک مثال عالی برای یافتن یک دنیا با جزئیات است. آسیاب کاملاً یکنواخت قهوه غیرممکن است، بنابراین همه آسیاب‌ها مخلوطی از اندازه‌های مختلف هستند.

با استفاده از تجهیزات پیشرفته به نام آنالیزور ذرات، می‌توان دقیقاً تعداد قطعات ما در هراندازه و تعداد قطعات مختلف را ثبت کرد.

قطعات واقعاً کوچک “انتها” نامیده می‌شوند درحالی‌که قطعات بزرگ (البته به‌طور نسبی) تخته‌سنگ‌ها هستند.

درجه به‌عنوان آسیاب قهوه کوچک‌تر از ۱۰۰ میکرون تعریف می‌شود. میکرون یک میلیونیم متر است که به طرز مضحکی کوچک است.

به‌عنوان‌مثال، اندازه قطرات آب در غبار ۱۰ میکرون و یک ورق کاغذ معمولی ۱۰۰ میکرون ضخامت دارد.

هرچه آسیاب قهوه‌ها ریزتر شوند، حل شدن محتوای آن‌ها در آب راحت‌تر خواهد بود.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Grinding

Grinding coffee is simultaneously both very simple and incredibly complex.

On the one hand, we are simply crushing coffee up into smaller pieces; on the other, we are creating different distributions of particle sizes and different-shaped pieces of coffee at different temperatures.

It is a wonderful example of finding a world in a detail.

It is impossible to break coffee up completely uniformly, so all grinds are a mixture of different sizes.

By using a hi-tech piece of equipment called a particle analyzer, we can record exactly how many pieces we have of each size and how many different-size pieces there are.

The really small pieces are called “fines” while the really big ones (relatively speaking, of course) are “boulders”.

A fine is defined as a coffee ground smaller than 100 microns.

A micron is one-millionth of a metre, which is ridiculously small.

For example, the size of a water droplet in a mist is 10 microns and a typical sheet of paper is 100 microns thick.

The finer the coffee grounds, the easier it will be for water to dissolve their contents

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

طرز تهیه انواع قهوه ی دالگونا

قهوه ی دالگونا

کافه اکسسوری – اگر روزانه در شبکه‌های اجتماعی فعالیت می‌کنید، احتمالاً نام نوشیدنی کره‌ای معروف به قهوه ی دالگونا را شنیده‌اید. در دستورالعمل کلاسیک، این نوشیدنی تنها از چهار ماده تشکیل‌شده است و با افزودن یک پایه دیگر به تغییرات هیجان‌انگیزی می‌رسید. در ادامه این مقاله با روش کلاسیک تهیه قهوه دالگونا و ۴ روش هیجان‌انگیز دیگر آشنا خواهید شد.

روش کلاسیک تهیه قهوه ی دالگونا

دستور قهوه کلاسیک دالگونا بسیار ساده است، تنها کافی است قسمت‌های مساوی قهوه فوری، شکر سفید و آب گرم را با هم ترکیب کرده و آن را تا زمانی که کف غلیظی تشکیل شود، هم بزنید. یک همزن دستی برقی در این مرحله باعث صرفه‌جویی در وقت و تلاش می‌شود، اما با یک هم زن ساده هم این کار ممکن است. کف قهوه شیرین شده خود را به‌آرامی روی یک لیوان شیر گرم شده ریخته و از آن لذت ببرید.

موچاکینو

برای دوستداران شکلات، این دستورالعمل بسیار هیجان‌انگیز خواهد بود. مخلوط قهوه درست شده را درست همان‌طور که برای دالگونا کلاسیک انجام دادید آماده کنید. بعد از آماده شدن، یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو را قبل از ریختن آن روی شیر گرم کنید. برای علاقه‌مندان واقعی شکلات، حتی می‌توانید به‌جای شیر معمولی از شیر شکلات استفاده کنید.

قهوه ی دالگونا یخی

هیچ چیز بهتر از قهوه سرد در یک روز گرم تابستان نیست، به‌جز یک قهوه دالگونای یخی.

برای تهیه این نوشیدنی پرطراوت، قهوه فوری، شکر و آب گرم را همان‌طور که برای دستور کلاسیک گفته شد آماده کنید؛ اما به‌جای اینکه آن را به شیر گرم اضافه کنید، آن را روی یک لیوان شیر سرد و یخ‌های ریخته شده در لیوانتان، بریزید و با ریختن مقداری پودر کاکائو یا دارچین سرو کنید.

ماتچا قهوه ی دالگونا

ماتچا نوعی چای سبز است که تقریباً به‌اندازه دالگونا مرسوم و مد روز است و حتی مزایای سلامتی عالی برای انسان دارد.

برای این دستورالعمل، قبل از افزودن پودر کاکائو، با خامه سنگین، شکر و کمی عصاره وانیل شروع کنید. مراقب باشید بیش‌ازحد آن را هم نزنید، در پایان به یک ترکیب کره‌ای خواهید رسید. ترکیب هم زده ماتچا را روی یک لیوان شیر سرد قرار دهید و از این نسخه بدون قهوه لذت ببرید.

شیر طلایی قهوه ی دالگونا

شیر طلایی نوشیدنی سنتی هند است که شیر را با زردچوبه ترکیب می‌کنند و به رنگ طلایی است و با سایر ادویه‌ها مانند دارچین و زنجبیل آماده می‌شود.

برای این دستورالعمل بدون کافئین دالگونا، سفیده تخم‌مرغ، شکر، ادویه و مقدار کمی فلفل سیاه را در یک دیگ بخار مخلوط و آن را صاف کنید تا کف غلیظ حاصل شود. کف را روی یک لیوان شیر سرد بریزید. در اینجا عطروطعم شیر نارگیل به‌خوبی حس می‌شود.

منابع:

https://www.vice.com/

https://time.com

www.healthline.com

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.