گزارش سالانه ارزش قهوه ICO منتشر شد

ارزش قهوه

کافه اکسسوری – سازمان بین‌المللی قهوه (ICO) به‌تازگی گزارش توسعه قهوه ۲۰۲۰ را منتشر کرده است، سندی گسترده، تحقیقاتی و پر از اطلاعات با تمرکز بر قهوه از دریچه زنجیره‌های ارزش جهانی. « ارزش قهوه : پایداری، فراگیری و انعطاف‌پذیری زنجیره ارزش جهانی قهوه» دومین نسخه از گزارش سالانه شاخص این سازمان است که در اولین چاپ خود سال گذشته دامنه گسترده‌ای داشت.

با استناد به این گزارش همراه با سه تحلیل دیگر بخش ICO در طول سال ۲۰۲۰ – یکی در مورد چگونگی تأثیر رکود جهانی بر قهوه، دیگری در مورد نوسان بالقوه قیمت در میان بیماری همه‌گیر و دیگری در مورد مجموعه نگرانی‌های طولانی‌مدت تولیدکنندگان قهوه – توسعه قهوه گزارش ۲۰۲۰ شامل ۱۰۸ صفحه است.

همان‌طور که انتظار می‌رود، تحقیقات تجربی به اشتراک گذاشته‌شده در کل گزارش سالانه ارزش قهوه نشان می‌دهد که علیرغم رشد تجارت قهوه در ۳۰ سال گذشته، سهم تصاعدی بیشتری از ارزش بازار حاصل توسط بازیگران کشورهای مصرف‌کننده سنتی، مانند کباب قهوه و تجار داشت. در همین حال، صاحبان خرده‌مالک قهوه و کارگران مزرعه، درحالی‌که قهوه بیشتری تولید می‌کنند، درمجموع آسیب‌پذیرترین افراد در زنجیره ارزش جهانی هستند.

گزارش توسعه بانک جهانی ۲۰۲۰

این شواهد از طریق چندین تحقیق به اشتراک گذاشته‌شده در کل گزارش توسعه قهوه بیان‌شده است که خود به‌شدت تحت تأثیر گزارش توسعه بانک جهانی ۲۰۲۰ قرار دارد.

البته، این نشریه در میان یک بیماری همه‌گیر ایجادشده است که تجارت و زنجیره تأمین را مختل کرده است، درحالی‌که بیشتر به خطرناکترین بازیگران قهوه مانند باریستاهای ساعتی یا کشاورزان در مقیاس کوچک فشار می‌آورد.

خوزه، مدیر اجرایی ICO، در این خصوص گفت: «در این زمینه، اثرات تجمعی بحران قیمت قهوه و بیماری همه‌گیر COVID-19 خطری بزرگ برای میلیون‌ها تولیدکننده قهوه است که قبلاً برای تأمین هزینه‌های عملیاتی خود تلاش می‌کردند، چه رسد به تأمین هزینه‌های خانواده‌هایشان.»

در مقدمه گزارش توسعه قهوه ۲۰۲۰ آمده است: «علاوه بر این، کمبود منابع باعث کاهش قابل‌توجه سرمایه‌گذاری در نگهداری و نوسازی مزارع و عملیات مزرعه و همچنین سازگاری با تغییرات آب و هوایی می‌شود، بنابراین پایداری را به خطر می‌اندازد. همچنین آینده تأمین قهوه.»

منبع: daily coffee news

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

شناخت و اهمیت قهوه‌های ترکیبی

قهوه‌های ترکیبی

کافه اکسسوری – قهوه اسپرسو ترکیبی را می‌توان هم به‌تنهایی و هم به‌عنوان بخشی از نوشیدنی دیگری تهیه و میل کرد. بااین‌حال، برای تهیه یک اسپرسو که تعادل اسیدی، بادی و شیرینی مطلوبی داشته باشد، باید از یک قهوه مناسب شروع کرد و یا قهوه‌های مختلف را با هم ترکیب کرد. درحالی‌که قهوه‌های تک خاستگاه برای تهیه قهوه‌های دمی بسیار مناسب‌اند، اما اغلب فاقد پیچیدگی‌های موردنیاز قهوه اسپرسو هستند. به همین دلیل است که برای داشتن یک اسپرسوی خوب و متعادل اغلب از قهوه‌های ترکیبی استفاده می‌شود.

ساختن یک ترکیب مناسب اسپرسو در ابتدا نیاز به درک و شناخت دانه قهوه، نوع و سطح رُست و پروفایل‌های طعمی انواع قهوه است.

چرا قهوه‌های ترکیبی درست می‌شوند؟

درگذشته، رُسترها برای مخفی کردن مقادیر کمی قهوه بوداده یا کم کیفیت، قهوه‌های مختلف را با هم مخلوط می‌کردند، یا از این قهوه‌ها برای بزرگتر کردن حجم مخلوط‌ها استفاده می‌کردند.

با گذشت زمان، ترکیب‌سازی قهوه برای ایجاد یک امضای منحصربه‌فرد، محبوب شد و همچنین برای افرادی که می‌خواستند یک طعم خاص را در طول سال و به مدت طولانی حفظ کنند، بدون محدودیت در استفاده از یک منبع، بسیار مناسب بود.

بسیاری از افراد از یک قهوه تک خاستگاه برای تهیه اسپرسو استفاده می‌کنند، اما این کار می‌تواند منجر به یک پروفایل طعمی نامتعادل شود.

به همین دلیل افرادی که مایل به استفاده و نوشیدن یک اسپرسوی متعادل رو به استفاده از قهوه‌های ترکیبی با منشأهای مجزا می‌کنند.

تأمین نیاز مشتریان با قهوه‌های ترکیبی

اسپرسو به‌هیچ‌وجه نوشیدنی جدیدی نیست، اما محبوبیت آن در سال‌های اخیر افزایش یافته است.

پیش‌بینی می‌شود که بازار بین‌المللی اسپرسو تا سال ۲۰۲۳ به ۷ درصد رشد در سال برسد.

ایجاد اسپرسو ترکیبی به رُسترها اجازه می‌دهد تا نیازهای این گروه مصرف‌کننده را برآورده سازند.

دیوید کوبلی قهرمان رُست ۲۰۲۰ ایتالیا می‌گوید که درحالی‌که بسیاری از قهوه‌های تک خاستگاه به‌صورت فصلی تغییر می‌کنند، ترکیب‌ها اجازه می‌دهند تا رُسترها بتوانند در یک دوره طولانی‌تر همان مشخصات را حفظ کنند.

قهوه‌های ترکیبی قوام، عمق عطروطعم و توانایی برش دادن شیر را فراهم می‌کنند … با ترکیب قهوه‌های مختلف، ما می‌توانیم یک قهوه تمام عیار و قابل‌اطمینان را به مشتریان خود ارائه دهیم.

خصوصیات قهوه اسپرسو ترکیبی

انواع و نسبت‌های قهوه‌ای که یک رُستر در قهوه‌های ترکیبی استفاده می‌کند به چندین چیز بستگی دارد که شامل مواردی همچون سلیقه مشتریان، آنچه کافی‌شاپ‌ها به‌طورمعمول ارائه می‌دهد و دسترسی به نوع قهوه، می‌شود. به همین دلیل، هیچ دو ترکیب اسپرسو یکسان نیستند.

استفاده از چند نوع قهوه مجرا و ترکیب آن‌ها با یکدیگر، این امکان را به خود می‌دهید که در هنگام در دسترس نبود یک نوع از قهوه آن را بدون تغییر در پروفایل طعمی خود جایگزین کنید.

نکات رُست در قهوه‌های ترکیبی

هیچ بهترین روشی برای رُست کردن قهوه برای اسپرسو وجود ندارد، زیرا این بستگی به این دارد که شما از چه قهوه‌ای استفاده می‌کنید، چه مقدار از آن‌ها را استفاده می‌کنید و کدام نمایه موردنظر را انتخاب می‌کنید.

تنظیم دقیق قهوه ترکیبی و رسیدن به یک امضای منحصربه‌فرد نیاز به آزمون‌وخطا دارد و به‌محض رسیدن به ترکیب دلخواه، قادر خواهید بود که به‌سرعت و راحتی آن را تکرار کنید.

یک رُست سبک می‌تواند اسیدیته و پیچیدگی ترکیب اسپرسو را برجسته کند اما این ممکن است برای نوشیدنی‌های حاوی شیر مناسب نباشد، زیرا ممکن است کیفیت ظریف قهوه از بین برود.

قهوه بوداده شده برای استفاده در قهوه‌های ترکیبی نیاز به افزایش حلالیت و به‌طورکلی مدت‌زمان طولانی‌تر رُست احتیاج دارد. همچنین باید طولانی‌تر توسعه یابند تا زمان استخراج مخلوط کوتاه‌تر شود.

منبع: Perfect Daily Grind

نوشته جانیس چینا کننیا

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.