کافه اکسسوری – سازمان بینالمللی قهوه (ICO) بهتازگی گزارش توسعه قهوه ۲۰۲۰ را منتشر کرده است، سندی گسترده، تحقیقاتی و پر از اطلاعات با تمرکز بر قهوه از دریچه زنجیرههای ارزش جهانی. « ارزش قهوه : پایداری، فراگیری و انعطافپذیری زنجیره ارزش جهانی قهوه» دومین نسخه از گزارش سالانه شاخص این سازمان است که در اولین چاپ خود سال گذشته دامنه گستردهای داشت.
با استناد به این گزارش همراه با سه تحلیل دیگر بخش ICO در طول سال ۲۰۲۰ – یکی در مورد چگونگی تأثیر رکود جهانی بر قهوه، دیگری در مورد نوسان بالقوه قیمت در میان بیماری همهگیر و دیگری در مورد مجموعه نگرانیهای طولانیمدت تولیدکنندگان قهوه – توسعه قهوه گزارش ۲۰۲۰ شامل ۱۰۸ صفحه است.
همانطور که انتظار میرود، تحقیقات تجربی به اشتراک گذاشتهشده در کل گزارش سالانه ارزش قهوه نشان میدهد که علیرغم رشد تجارت قهوه در ۳۰ سال گذشته، سهم تصاعدی بیشتری از ارزش بازار حاصل توسط بازیگران کشورهای مصرفکننده سنتی، مانند کباب قهوه و تجار داشت. در همین حال، صاحبان خردهمالک قهوه و کارگران مزرعه، درحالیکه قهوه بیشتری تولید میکنند، درمجموع آسیبپذیرترین افراد در زنجیره ارزش جهانی هستند.
گزارش توسعه بانک جهانی ۲۰۲۰
این شواهد از طریق چندین تحقیق به اشتراک گذاشتهشده در کل گزارش توسعه قهوه بیانشده است که خود بهشدت تحت تأثیر گزارش توسعه بانک جهانی ۲۰۲۰ قرار دارد.
البته، این نشریه در میان یک بیماری همهگیر ایجادشده است که تجارت و زنجیره تأمین را مختل کرده است، درحالیکه بیشتر به خطرناکترین بازیگران قهوه مانند باریستاهای ساعتی یا کشاورزان در مقیاس کوچک فشار میآورد.
خوزه، مدیر اجرایی ICO، در این خصوص گفت: «در این زمینه، اثرات تجمعی بحران قیمت قهوه و بیماری همهگیر COVID-19 خطری بزرگ برای میلیونها تولیدکننده قهوه است که قبلاً برای تأمین هزینههای عملیاتی خود تلاش میکردند، چه رسد به تأمین هزینههای خانوادههایشان.»
در مقدمه گزارش توسعه قهوه ۲۰۲۰ آمده است: «علاوه بر این، کمبود منابع باعث کاهش قابلتوجه سرمایهگذاری در نگهداری و نوسازی مزارع و عملیات مزرعه و همچنین سازگاری با تغییرات آب و هوایی میشود، بنابراین پایداری را به خطر میاندازد. همچنین آینده تأمین قهوه.»
منبع: daily coffee news
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.