برندگان بخش قهوه جوایز Good Food 2021

Good Food

کافه اکسسوری – چهارده شرکت تخصصی قهوه از سراسر ایالات‌متحده جوایز ۲۰۲۱ Good Food را همراه با فرصت‌های بازاریابی و فروش مستقیم، به خانه بردند.

از فهرست ۲۵ نامزد نهایی اعلام‌شده در پاییز گذشته، لیست برندگان ۲۰۲۱ شامل نمایندگی قوی از جنوب (قهوه ایستلیک، آزمایشگاه قهوه Onyx، رستوران قهوه هلو)، غرب میانه (جوجه قهوه JBC، قهوه متوسط ​​، قهوه PT’s Roasting)، and the Rockies / Plains (کباب قهوه Big Creek، Roaster هاکلبری) را شامل می‌شود.

تمام قهوه‌های این مسابقه که اکنون یازدهمین سال خود را سپری می‌کند، با عطروطعم مورد ارزیابی قرار می‌گیرند، داوران به دنبال «بادی شیرین، تمیز، رشد یافته، اسیدیته متعادل و مواد معطر خارق‌العاده» هستند.

بااین‌وجود رستری‌ها همچنین باید شواهدی مبنی بر برآورده یا بیشتر بودن حق ارسالی Fairtrade برای قیمت‌های پرداختی ارائه دهند؛ که تولیدکنندگان پشت هر قهوه شیوه‌های پایدار را نشان دادند؛ و اینکه بوداده خود ضمن کار با سایر علائم پایداری پایه، یک محیط کار مثبت و ایمن فراهم می‌کند.

قهوه‌های برنده جوایز Good Food عصر جمعه گذشته در مراسمی که به دلیل همه‌گیری به‌صورت محدود برگزار شد، موردتقدیر قرار گرفتند.

اطلاعات بیشتر در مورد معیارهای ارسال و روند داوری جوایز Good Food را می‌توان در اینجا یافت.

سارا وینر، بنیانگذار جوایز Good Food ، به مهمانان گفت: «با تخمیر، پخت و ساخت مواد غذایی کاملاً مغذی، شما جوامعی سالم را ایجاد می‌کنید که بتوانند هر دو در یک قرن با عوامل بیماری‌زا و نیز بازندگی روزمره روبرو شوند. طولی نمی‌کشد که غذای خوب به جریان اصلی تبدیل می‌شود.»

در اینجا لیست کاملی از برندگان جایزه Good Food در گروه قهوه آورده شده است:

شرکت قهوه Abracadabra (وودستاک، ورمونت)، مکزیک Finca Santa Cruz Natural

شرکت Bend Roasting (Bend، Oregon)، تخمیر لایه‌ای از ایستگاه شستشوی Abore Shatawene Village Sidamo

کباب قهوه Big Creek (همیلتون، مونتانا)، اتیوپی گوجی اوراگا

رستوران قهوه پرنده راک (سان دیگو)، سررو آزول

قهوه Campos ایالات‌متحده آمریکا (سالت لیک سیتی، یوتا)، کلمبیا La Negrita Natural Gesha

شرکت قهوه ایستلیک (اولدزمار، فلوریدا)، سودان روم، مزارع قهوه اینماکولادا

هاکلبری رستر (دنور)، Phantom Limb Blend

JBC Cough Roasters (مدیسون، ویسکانسین)، داغ اتیوپی طبیعی

قهوه متوسط ​​(شیکاگو غربی، ایلینوی)، گردآورنده: کاستاریکا – Familia Monge

تفت قهوه نجیب (اشلند، اورگان)، “Benti Nenqa” اتیوپی

آزمایشگاه قهوه Onyx (راجرز، آرکانزاس)، خانواده پاناما لاماستوس

رستوران قهوه هلو (آلفارتا، جورجیا)، کاستاریکا کوردیلرا د فوگو

شرکت بو دادن قهوه PT (Topeka، کانزاس)، اتیوپی Tigesit Waqa Natural

شرکت قهوه سه‌گانه (سانفرانسیسکو)، Pacamara Natural Abel Giron، هندوراس

 

منبع: daily coffee news

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دم‌آوری قطره‌ای در مقابل غوطه‌وری -۲

غوطه‌وری

کافه اکسسوری – چه کسی عاشق قهوه فیلتری نیست؟ شما می‌توانید آن را در خانه بدون نیاز به خرید یک دستگاه گران‌قیمت و یا سفارش آن در یک کافه باکیفیت بالا تهیه کنید و این امکان را به خود بدهید تا از طعم‌های پیچیده یک قهوه تخصصی لذت ببرید. بااین‌وجود بیش از یک‌راه برای دم‌آوری قهوه فیلتری یا دمی وجود دارد و هر روش دم کردن تفاوت‌های مختلفی را در فنجان به همراه دارد، از بادی تقویت‌شده گرفته تا وضوح‌بالا. روش‌های دم‌آوری فیلتری به دودسته کلی تقسیم می‌شوند: روش دم‌آوری قطره‌ای که آب بر روی قهوه ریخته می‌شود و از فیلتر عبور می‌کند و روش دم‌آوری غوطه‌وری ؛ اما دقیقاً چه تفاوتی بین این دو سبک دم‌آوری قهوه وجود دارد؟

دم‌آوری غوطه‌وری

وقتی صحبت از غوطه‌وری می‌شود، کلید در نام است. قهوه آسیاب شده در آب غوطه ور می‌شود و سپس در آن باقی می‌ماند تا به‌درستی استخراج و آماده مصرف شود. این بدان معنی است که به‌جای تمرکز بر روی کنترل ریختن، باید بر زمان دم‌آوری تمرکز کرد.

به‌طور مثال Twist Press دارای دو اتاق است: محفظه اصلی قهوه و یک محفظه بالا که هنگام بسته شدن، یک فضای فشرده‌شده هوا را در بالای قهوه دم‌کرده تشکیل می‌دهد. هر دو محفظه دارای دسته جداگانه خود هستند. وقتی قهوه آماده شد، می‌بایست دودسته را به هم پیچاند. شیارهای بازدارنده در طرفین محفظه اصلی از نیروی پیچشی استفاده می‌کنند تا فشار لازم را به سمت پایین در هنگام پیچ‌وتاب بودن دسته‌ها ایجاد شود و قهوه دم‌کرده از طریق یک فیلتر کاغذی، خارج شود.

 طوفان غوطه‌وری

بسته به نوع دستگاه، دم‌آوری غوطه‌وری نیاز به نظارت کمتری وجود دارد و اگر شما یک روش دم کردن ساده به همراه سازگاری آسان‌تر را ترجیح می‌دهید روش دم‌آوری غوطه‌وری بسیار ایدئال است.

به‌طورکلی، در دم‌آوری غوطه‌وری قهوه‌ای جسورانه با بادی بیشتر ایجاد می‌شود. این فرآیند افزودن آب به یک مخلوط غلیظ است و در اصل، نوشیدنی را رقیق می‌کند. این روند همان روند تهیه آمریکانو است.

چالش‌های دم‌آوری غوطه‌وری

مهم‌ترین وسیله دم‌آوری قهوه به روش غوطه‌وری فرنچ پرس است و متأسفانه بسیاری از مردم با عدم موفقیت در غوطه‌ور کردن صحیح و بلافاصله قهوه، استخراج بیش از اندازه‌ای دارند و این امر موجب شهرت کم این وسیله شده است. بااین‌حال نباید دستگاه را به خاطر عدم موفقیتمان مقصر بدانیم. علاوه بر این، آزمایش با یک آسیاب ریز روی مطبوعات فرانسه نیز می‌تواند منجر به استخراج بیشتر و طعم غنی‌تر شود.

دم‌آوری غوطه‌وری در مقابل قطره‌ای

یکی به دلیل داشتن طعم غنی، جسورانه و بادی کامل شناخته می‌شود و دیگری به دلیل پاکی، پیچیدگی و خاصیت اسیدی بودن آن.

اما آیا این بدان معنی است که برخی قهوه‌ها با روش‌های دم‌آوری خاصی بهتر می‌شوند؟ بی‌شک این مسئله درست است و یک نوع قهوه برای هر نوع روش دم کردن مناسب نیست و این بیشتر مربوط به شماست که یک قهوه خاص را با کدام روش می‌پسندید.

منبع: perfect daily grind

نوشته سیرا بورگس یو

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.