روز: بهمن ۱۶, ۱۳۹۹

Geisha

واژه نامه قهوه: قهوه گیشا Geisha

کافه اکسسوری – قهوه گیشا Geisha که هیچ ارتباطی با میزبان سنتی ژاپنی ندارد، نام شهری در اتیوپی است که در آن، این نوع قهوه به‌طور گسترده‌ای رشد می‌کند. اگرچه در کشورهای دیگر نیز کشت می‌شد، اما معرفی گیشا به پاناما در دهه ۱۹۶۰ بود که سفر واقعی خود را به‌عنوان قهوه‌ای ویژه آغاز کرد. …

واژه نامه قهوه: قهوه گیشا Geisha ادامه »

دم‌آوری قطره‌ای

دم‌آوری قطره‌ای در مقابل غوطه‌وری – ۱

کافه اکسسوری – روش‌های دم‌آوری فیلتری به دودسته کلی تقسیم می‌شوند: روش دم‌آوری قطره‌ای که آب بر روی قهوه ریخته می‌شود و از فیلتر عبور می‌کند و روش دم‌آوری غوطه‌وری ؛ اما دقیقاً چه تفاوتی بین این دو سبک دم‌آوری قهوه وجود دارد؟ چه کسی عاشق قهوه فیلتری نیست؟ شما می‌توانید آن را در خانه …

دم‌آوری قطره‌ای در مقابل غوطه‌وری – ۱ ادامه »

X