کافه اکسسوری – طلسم تجهیزات و شیفتگی آنها در بسیاری از زمینههای زندگی رایج است. اصطلاح «گیربکس» Gear ممکن است از دنیای اتومبیلها ناشی شود، اما در دم کردن قهوه و بهویژه ساخت اسپرسو نیز تعریف ویژه خود را دارد.
اگر وارد یک انجمن آنلاین قهوه شوید و نگاهی بیندازید؛ انبوهی از تجهیزات زیبا و ابزارهای کنجکاو برای کشف وجود دارد، اما موارد آزاردهندهای وجود دارد که باید درگیر آنها شوید، خواه سرعت موتور آسیابها باشد و یا استفاده از محدودکنندههای جریان یا صفحههای فیلتر.
چرخدنده در قهوه از کلاسیک و ابتدایی تا فوقالعاده پیشرفته کاربرد دارد.
همانطور که یاد میگیریم کیفیت را در قهوه بیشازپیش ارزیابی کنیم، تفاوتهای بسیار کم در متغیرها معنیدار میشوند.
در دنیای قهوه، نیم ثانیه در یک روز معمولی چیزی نیست، اما موضوع کاملاً متفاوت در مسابقات اتومبیلرانی به شمار میرود.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Gear
A fetish for, and fascination with, equipment is prevalent in many areas of life.
The term “gearhead” may come from the world of cars, but coffee brewing, and especially the making of espresso, has its own legions of gearheads.
Jump onto an online coffee forum and take a look.
There is a host of beautiful equipment and curious tools to discover, and there are vexed issues to become embroiled with, whether it is the motor speeds of grinders, or the use of flow restrictors or shower screens.
Gear in coffee ranges from the classic and rudimentary to the super hi-tech and cutting edge.
As we learn to value quality in coffee ever more, very small differences in variables become meaningful.
I often compare it to Formula 1. Half a second is nothing in an ordinary day, but it is quite a different matter on the racetrack
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.