کافه اکسسوری – قهوه در اصل یک محصول میوه Fresh crop است و مانند همه میوهها، مرحله گلدهی نیز در آن وجود دارد که به دنبال آن یک مرحله باردهی انجام میشود، به این معنی که برداشتها بسته به آبوهوا و زمان سال، میآیند و میروند. گیاه پس از فصل بارانی گل میدهد و سپس شروع به تولید میوه میکند. در قهوههای درجه بالا، میوه قبل از آماده شدن برای برداشت، معمولاً نه ماه طول میکشد. زمان برداشت میتواند در بعضی از کشورها کوتاه و کاملاً مشخص باشد اما در سایر کشورها ممکن است برای ماهها طول بکشد. کشورهایی مانند کنیا و کلمبیا معمولاً برداشت اصلی و برداشت “مگس” کوچکتر دارند. بیشتر قهوهها دستکاری میشوند و مزارع در زمان برداشت به کارگران بیشتری احتیاج دارند. زمانهای مختلف برداشت که در هر طرف استوا رخ میدهد، الگوهای خاص قهوه را دیکته میکند، زیرا رستها و عصارهگیری ها با برداشت تازه حرکت میکنند تا بهترین طعمهای ممکن را به دست آورند.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Fresh crop
Coffee harvesting is essentially a fruit harvest. And, like all fruit, there is a flowering phase followed by a fruiting phase, which means that harvests come and go depending on the climate and the time of the year. The plant flowers following the rainy season and then begins to produce fruit. In high-grade coffees, the fruit typically takes nine months to ripen before it is ready to pick. Harvesting time can be a brief, strictly demarcated time in some countries but can stretch out for months in others. Countries like Kenya and Colombia typically produce a main harvest and a smaller “fly” harvest that comes later. Most coffee is still handpicked, and farms need more workers at harvesting time. The different harvesting times that occur either side of the equator dictate speciality coffee consumption patterns, as roasters and drinkers move with the fresh harvests to get the best possible flavours
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.