واژه نامه قهوه: هاوایی Hawaii

Hawaii

کافه اکسسوری – هاوایی Hawaii کونا نامی است که مدت‌هاست در دنیای قهوه مورداحترام است. بااین‌وجود بعید است که آن را در دنیای قهوه‌های ویژه مشاهده کنید. هاوایی به‌ندرت یک کشور برتر تولیدکننده قهوه در جهان است. این بدان معنی است که قهوه برای همان کیفیت قهوه‌ای که در جای دیگر تولید می‌شود، نسبتاً گران است، به دلیل بالاتر بودن هزینه‌های کار و تولید. این هزینه‌ها بدان معنی است که هاوایی از نظر معرفی فناوری خودکار باید پیشگام باشد و حتی کشاورز مشهور Daterra Estate برزیل نیز به‌منظور مشاهده عملیات و دور انداختن اطلاعات جدید، به هاوایی سفر کرده است. هاوایی برای پرورش قهوه ارتفاعات نسبتاً کمی دارد و پروفیل‌های فنجانی گرد، صاف و پیچیده تولید می‌کند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Hawaii

Hawaiian Kona is a long-revered name in the world of coffee. You are, however, unlikely to see it in the world of speciality coffee. Hawaii is rare in being a first-world coffee-producing country. This means that the coffee is relatively expensive for the same quality of coffee grown elsewhere, due to significantly higher labour and production costs. These costs mean that Hawaii has had to be pioneering in terms of introducing automated technology, and even the agronomist at Brazil’s famous Daterra Estate has made trips to Hawaii in order to observe operations and take away fresh insights. Hawaii offers relatively low altitudes for coffee growing and produces cup profiles that are round, smooth, and complex.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

آشنایی با قهوه یخی در اندونزی

قهوه یخی اندونزی

کافه اکسسوری – در سال‌های اخیر، es kopi susu ( قهوه یخی با شیر) در اندونزی بسیار محبوب شده است.

تهیه آن بسیار ساده است؛ برای درست کردن آن، شما قهوه سیاه ساخته‌شده به‌عنوان دم‌کرده سرد، اسپرسو یا توبروک (قهوه بدون فیلتر، مشابه قهوه ترکی) را با شربت قند، شیر تغلیظ شده یا خامه‌ای و مکعب‌های یخ مخلوط می‌کنید.

در حال حاضر این نوشیدنی یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های اندونزی به‌ویژه در جاکارتا است.

محبوبیت قهوه یخی در جاکارتا جالب است. جاکارتا بیش از ۱۰ میلیون نفر جمعیت با بدترین ترافیک جهان را دارد، بدین معنی که عبور از سطح شهر معمولاً بیشتر از زمان مورد انتظار طول می‌کشد.

برنامه‌های اشتراکی مانند Grab و Gojek محبوبیت خود را به‌عنوان روشی جایگزین برای سفر به دست آوردند، اما هر دو خدمات تحویل غذا را نیز ارائه می‌دهند و به مصرف‌کنندگان این امکان را می‌دهد تا از طریق تلفن همراه خود غذا و نوشیدنی بخرند – ازجمله قهوه یخی اندونزی.

اما چرا قهوه یخی در جاکارتا این‌قدر محبوب است و چرا با این سیستم‌عامل‌های اشتراک‌گذاری سواری چنین ارتباط بی‌نظیری دارد؟ در ادامه به این موضوع می‌پردازیم.

رشد ناگهانی قهوه یخی اغلب به زنجیره محبوب قهوه جاکارتای جنوبی، توکو کوپی توکو که فروش آن از اوایل سال ۲۰۱۰ آغاز شد، مرتبط است.

تحقیقات انجام‌شده توسط شرکت قهوه اندونزی Toffin نشان می‌دهد که این قهوه از ۶ تا ۱۰ هزار سال قدمت دارد و مشتریان می‌گویند که آن را دوست دارند.

این نوشیدنی نه‌تنها به‌طورکلی ارزان‌تر از سایر نوشیدنی‌های مبتنی بر شیر است، بلکه طیف گسترده‌ای از طعم‌دهنده‌ها نیز در آن قرار می‌گیرد.

چرا تحویل آنلاین برای Es Kopi Susu بسیار محبوب است؟

در جاکارتا، چه در مرکز شهر باشید و چه در یک محله مسکونی زیبا، هرگز از یک کیوسک قهوه یخی دور نیستید.

بسیاری از این مشاغل کوچک فاقد دستگاه اسپرسو هستند، بنابراین به فروش قهوه یخی ساخته‌شده با آب سرد، می‌پردازند.

علاوه بر این، بسیاری از آن‌ها به‌صورت خانگی تهیه می‌شوند و به این معنی که تحویل گزینه مناسب‌تری است.

بر اساس گزارش‌هایی که در خصوص مصرف مواد غذایی و نوشیدنی در اندونزی صورت گرفته است در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹، قهوه یکی از چهار محصول محبوب غذایی و آشامیدنی تحویل داده‌شده است که بالغ‌بر ۱۶ میلیون سفارش است.

تحویل قهوه یخی فقط به شرکت‌های کوچک‌تر محدود نمی‌شود. زنجیره‌های بزرگ قهوه اندونزیایی، مانند Kopi Kulo و Janji Jiwa، مغازه‌هایی را با کمترین صندلی یا بدون صندلی در مناطق شلوغ گشوده‌اند و تقریباً آن‌ها را به‌صورت سفارش‌های آماده، اداره می‌کنند.

قهوه همچنین در بازار تخصصی قهوه اندونزی ظهور کرده است. در حال حاضر تعدادی از کافی‌شاپ‌های قهوه تخصصی، قهوه یخی را با قهوه‌های ۱۰۰ درصد عربیکا به همراه سس کارامل خانگی ارائه می‌دهند.

ممکن است هیچ روش درست و صحیحی برای تهیه قهوه یخی اندونزی وجود نداشته باشد، اما یک چیز مطمئناً وجود دارد: این نوشیدنی موفقیت‌آمیز است زیرا تهیه آن و خرید آن بسیار آسان است.

منبع: perfect daily grind

نوشته‌شده توسط میشل آنیندیا

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

تأثیر نوشیدن قهوه بر کاهش نارسایی قلبی

نارسایی قلبی

کافه اکسسوری – یک متاآنالیز که به‌تازگی در یک مجله انجمن قلب آمریکا منتشرشده است نشان داده است که نوشیدن یک یا چند فنجان قهوه کافئین دار در روز با کاهش قابل‌توجه خطر نارسایی قلبی همراه است.

این تجزیه‌وتحلیل سه مطالعه پزشکی عمده را شامل شد که درمجموع بیش از ۲۱۰۰۰ بزرگسال و ۱۰ سال پیگیری را شامل می‌شد. یک مطالعه نشان داد که حداقل یک فنجان در روز ۵-۱۲٪ خطر نارسایی قلبی را کاهش می‌دهد. به گفته تیم متخصصان قلب در تجزیه‌وتحلیل جدید، یک مورد دیگر هیچ تغییری بین صفر تا یک فنجان را نشان نداد، اما تقریباً ۳۰٪ کاهش خطر در بین نوشیدن کنندگان روزانه دو یا چند فنجان قهوه کافئین دار را نشان می‌داد.

نویسنده ارشد مطالعه، دیوید پی کاو، مدیر پزشکی در مرکز پزشکی شخصی کلرادو در دانشکده پزشکی دانشگاه کلرادو، در اعلامیه‌ای از AHA گفت: «ارتباط بین کافئین و کاهش خطر ابتلا به نارسایی قلبی تعجب‌آور بود. قهوه و کافئین در اغلب موارد برای قلب «بد» قلمداد می‌شود زیرا افراد آن‌ها را با تپش قلب، فشارخون بالا و غیره مرتبط می‌دانند. رابطه مداوم بین افزایش مصرف کافئین و کاهش خطر ابتلا به نارسایی قلبی این فرض را خنثی می‌کند.»

فواید قهوه کافئین دار

متأسفانه، به نظر می‌رسد کاهش خطر فقط با قهوه کافئین دار همراه است، در مقایسه با قهوه بدون کافئین که نشان داده می‌شود احتمالاً حداقل در یکی از مطالعات تجزیه‌وتحلیل شده احتمال نارسایی قلبی را افزایش می‌دهد. این گروه همچنین توصیه به مصرف قهوه به‌عنوان ابزاری برای کاهش خطر بیماری‌های قلبی را متوقف کردند، درحالی‌که در عوض به ترک سیگار، مدیریت وزن بدن و ورزش اشاره کردند.

اخبار مربوط به‌سلامت قلب یکی دیگر از مهم‌ترین پیروزی‌های پزشکی قهوه است که پس از دهه‌ها مشخص می‌شود به دلیل ارتباطات سو تفاهم و تحقیقات کافی به‌عنوان یک سلامتی بالقوه برای سلامتی مضر است، ثابت می‌شود که این‌یک اکسیر حیات دهنده است درحالی‌که توسط چربی‌ها و قندهای مختلف تقلب نمی‌شود.

ادرارآور و برهم زننده احتمالی خواب که به‌طور متفاوتی توسط هر فرد متابولیزه می‌شود، قهوه در انواع مختلف و حجم نیز ثابت‌شده است که فقط در دو سال گذشته معجون بالقوه‌ای برای بهبود عملکرد مغز پس از دست دادن خواب، مبارزه با سرطان پروستات و بهبود روده بزرگ است. نتایج سرطان، بهبود سلامت استخوان، جلوگیری از دیابت نوع ۲، بهبود پیامدهای بیماری کلیه و حتی خود مرگ را از بین می‌برد.

قهوه یک نوشیدنی سالم

در مطالعه اخیر قلب که امروز در مجله AHA منتشرشده است: گردش خون: نارسایی قلبی، محققان به محدودیت‌های ذاتی بسیاری در تجزیه‌وتحلیل، ازجمله عدم اندازه‌گیری استاندارد فنجان بین سه مطالعه بررسی‌شده، کمبود اطلاعات در مورد روش‌های تهیه قهوه یا مواد اضافه‌شده اشاره کردند و کمبود اطلاعات در مورد اینکه آیا مصرف کافئین از طریق سایر نوشیدنی‌ها ممکن است بر نتایج سلامت قلب تأثیر بگذارد.

«گرچه قادر به اثبات علیت نیست، اما جالب است که این سه مطالعه نشان می‌دهد که نوشیدن قهوه با کاهش خطر ابتلا به نارسایی قلبی در ارتباط است و اگر قهوه بدون قند و لبنیات پرچرب مصرف شود، می‌تواند بخشی از یک الگوی غذایی سالم باشد.»

پنی ام. کریس اترتون، متخصص قلب و عروق دانشگاه ایالتی پن، رئیس قبلی بلافاصله کمیته رهبری AHA درزمینهٔ شیوه زندگی و شورای بهداشت کاردیومتابولیک می‌گوید: «از قهوه در حد متوسط ​​به‌عنوان بخشی از یک الگوی غذایی سالم برای قلب لذت ببرید که مطابق با توصیه‌هایی برای میوه‌ها و سبزیجات، غلات کامل، لبنیات کم‌چرب / بدون چربی و همچنین دارای سدیم و چربی اشباع‌شده کم است. همچنین توجه به این نکته مهم است که کافئین یک ماده محرک است و مصرف زیاد آن ممکن است مشکل‌آفرین باشد – باعث ایجاد لرزشی و مشکلات خواب می‌شود.»

منبع: daily coffee news

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

کشورهای تولیدکننده و قهوه‌آزمای حرفه‌ای

قهوه‌آزمای حرفه‌ای

کافه اکسسوری – در صنعت قهوه تخصصی، قهوه‌های باکیفیت بالا بسته‌بندی می‌شوند و توسط یک قهوه‌آزمای حرفه‌ای درجه‌بندی می‌شوند. این نمرات به‌عنوان کنترل کیفیت برای بخش‌های مختلف عمل می‌کنند.

این درجه‌بندی به تولیدکنندگان این امکان را می‌دهند تا مشخص کنند که آیا قهوه آن‌ها از نظر کالایی خاص یا تخصصی محسوب می‌شود یا کالای یک مصرفی و بر همین اساس قهوه قیمت‌گذاری می‌شود.

ازآنجاکه نمرات قهوه آزمایی می‌تواند بر ارزش قهوه تأثیر بگذارد و این یک معیار بسیار مهم است.

برخی از تولیدکنندگان که این موضوع را تشخیص می‌دهند در تلاش برای بهبود کیفیت و افزایش قیمت فروش، اقدام به تولید قهوه‌های تخصصی می‌کنند.

بااین‌حال، بدون آموزش و تجربه مناسب، ممکن است قهوه به‌صورت ناخواسته به‌اشتباه درجه‌بندی شود.

در این مقاله توضیحی در مورد چگونگی روند درجه گذاری، مشکلات ناشی از آن و چگونگی رفع آن ارائه‌شده است که با هم می‌خوانیم.

چگونه و چرا قهوه‌ها نمره می‌گیرند؟

قهوه‌ها معمولاً طبق دستورالعمل‌های خاص، در فرآیند قهوه آزمایی قرار می‌گیرند که به پروتکل قهوه آزمایی معروف است.

متداول‌ترین پروتکل‌ها مواردی هستند که توسط انجمن تخصصی قهوه (SCA) تنظیم شده‌اند.

SCA توصیه می‌کند که نمونه‌های قهوه بر اساس تعدادی از پارامترهای مختلف، ازجمله عطر، طعم و اسیدیته، از ۱۰۰ نمره بگیرد.

هرگونه نقص موجود در قهوه نیز موجب می‌شود تا این رقم از کل نمره کم می‌شود تا به رقم نهایی برسیم.

به‌عنوان یک قهوه تخصصی، یک قهوه باید نمره بالاتر از ۸۰ کسب کند. سپس به‌عنوان قهوه برجسته (۹۰ یا بالاتر)، قهوه عالی (۸۵-۸۹) یا قهوه خیلی خوب (۸۰-۸۴) طبقه‌بندی می‌شود.

تولیدکنندگان، خریداران، رُسترها و باریستاها همه به امتیازات قهوه آزمایی اعتماد دارند.

آن‌ها از آن استفاده می‌کنند تا تصمیم بگیرند کدام‌یک از قهوه‌ها را بخرند.

درحالی‌که قهوه آزمایی به‌خودی‌خود کاملاً ساده است، اما قادر به نمره دادن دقیق قهوه، مهارتی است که برای نیاز به زمان و تجربه لازم دارد.

بیشتر مردم قبل از اینکه بتوانند ظرافت‌ها و نواقص ظریف‌تر و نقایص قهوه را تشخیص دهند، باید ده‌ها جلسه قهوه آزمایی را انجام دهند.

عدم مقایسه قهوه‌های مختلف در قهوه‌آزمای حرفه‌ای

برای تهیه یک فنجان قهوه، فقط به دانه قهوه، آب تصفیه‌شده و کنترل‌شده با دما، آسیاب، مقیاس و تایمر نیاز دارید.

علاوه بر این، فرم‌های قهوه آزمایی به‌راحتی در اینترنت موجود است، به این معنی که کم‌وبیش هرکسی می‌تواند با راهنمایی‌هایی ازجمله از سوی تولیدکنندگان، قهوه را تست و آزمایش کرد.

بااین‌حال، بسیاری از تولیدکنندگان که قهوه خود را تست می‌کنند، آموزش رسمی در مورد پروتکل‌های قهوه آزمایی ندارند.

الیسا ولچز مدیرکل کافه ولچز در هندوراس در این خصوص توضیح می‌دهد که درحالی‌که کشور افزایش تولید را در دستور خود قرار داده‌اند، به تولیدکنندگان آموزش نداده است که چگونه کیفیت قهوه خود را بهبود ببخشند یا پروتکل‌های مناسب قهوه آزمایی را دنبال کنند.

درنتیجه، بسیاری از تولیدکنندگان، به‌ویژه در مناطق دورافتاده، مهارت‌های لازم برای ارزیابی دقیق و ارزش قهوه را ندارند.

بسیاری از تولیدکنندگان فقط قادر به تهیه و آزمون فنجان قهوه از منطقه خود هستند.

اگر آن‌ها نتوانند قهوه را از کشورها و مناطق دیگر تهیه کنند، توانایی برای مقایسه و تقابل قهوه‌های مختلف را ندارند.

این امر همچنین می‌تواند تولیدکنندگان را از ارزیابی دقیق قهوه‌ها در برابر انتظاراتی که مصرف‌کنندگان از آن قهوه انتظار دارند را نمی‌توانند ارزیابی کنند.

علاوه بر این، این امر می‌تواند در درک آن‌ها از روندهای بین‌المللی و آنچه مخاطبان بین‌المللی از قهوه خود انظار دارند، تأثیر بگذارد.

هنگام توسعه مهارت‌های قهوه آزمایی، مهم است که تولیدکنندگان بتوانند نتایج خود را با دیگر قهوه‌ها مقایسه کنند.

این به آن‌ها کمک می‌کند تا تکنیک‌های مختلف قهوه‌آزمای حرفه‌ای را آهسته بیاموزند و پیاده‌سازی کنند.

درمجموع، هنگامی‌که تولیدکنندگان تنها قهوه خود را تست می‌کنند، این مسئله تنها به یک‌چیز منجر می‌شود: یک نمره نادرست و غالباً زیاده‌روی در نمره دهی.

تأثیرات نظارت بیش‌ازحد بر قهوه

نظارت بیش‌ازحد قهوه معمولاً منجر به مشکلات کیفیت می‌شود. Ensei Neto یک مشاور قهوه توضیح می‌دهد که این اغلب با نمونه‌گیری اتفاق می‌افتد: «بعضی‌اوقات نمونه‌ها با قطعه واقعی متفاوت هستند زیرا مردم آن‌ها را به‌صورت متفاوتی آماده می‌کنند و برای ایجاد نمونه‌های بهتر، از قهوه‌های معیوب استفاده می‌کنند.»

این می‌تواند به نمرات نادرست منجر شود و قهوه‌ها بیش از آنچه ارزش دارند به فروش برسند.

این عدم هماهنگی بین نمره قهوه و نمونه خریداری‌شده می‌تواند اعتبار تولیدکننده را به مخاطره بیندازد و بر میزان اعتماد در رابطه تجاری تأثیر بگذارد.

اگر خریداران به تولیدکنندگان اعتماد نداشته باشند، احتمالاً ثبات مالی بلندمدت تولیدکنندگان در معرض خطر است.

اگر نمرات تعداد خریداری‌شده مطابق با نمرات نمونه آن‌ها نباشد، بعید است که خریداران متعهد به تکرار خرید شوند.

این حتی می‌تواند منجر به خریدارانی شود که درخواست بازپرداخت جزئی یا کامل باشند و این استرس مالی بیشتری ایجاد می‌کنند.

چگونگی بهبود قهوه‌آزمای حرفه‌ای برای تولیدکنندگان

در اینجا چهار روش وجود دارد که تولیدکنندگان می‌توانند قهوه را با دقت بیشتری آزمایش کنند.

۱- کالاهای خود را با سایر قهوه‌ها کالیبره کنید

هرچه تولیدکننده در معرض انواع مختلفی از قهوه‌ها قرار داشته باشد، قادر به مقایسه و تضاد بهتر میان قهوه‌ها هستند.

این بدان معنی است که آن‌ها می‌توانند دانش خود را در مورد طرز پخت‌وپز گسترش دهند و خصوصیاتی را که اغلب با ریشه‌های خاصی در ارتباط هستند بشناسند.

اگر دستیابی به قهوه از دیگر کشورهای تولیدکننده امکان پذیر نباشد، تولیدکنندگان می‌توانند با استفاده از قهوه آزمایی قهوه از سایر تولیدکنندگان، قهوه‌های خود را کالیبره کنند، یا انواع مختلف روش پردازش و روش‌های تخمیر را امتحان کنند.

  1. یافته‌ها را با دیگر نتایج مقایسه کنید

با آزمایش کردن قهوه‌ها در یک گروه، تولیدکنندگان می‌توانند در مورد روش‌های مختلف قهوه آزمایی اطلاع کسب کنند.

در حالت ایدئال، این امر در رویدادهای بین‌المللی اتفاق می‌افتد، جایی که تولیدکنندگان می‌توانند یاد بگیرند که قهوه آزمایان ماهر چگونه نمرات دقیقی را ارائه می‌دهند.

تولیدکنندگان همچنین باید به دنبال آموزش در مورد قهوه‌آزمای حرفه‌ای باشند، زیرا می‌تواند به آن‌ها بیاموزد که چگونه پروفایل‌های مختلف قهوه، انواع و نقص موجود در یک فنجان را تشخیص دهند.

بااین‌حال، هزینه‌های بالا و محدودیت‌های عملی؛ تولیدکنندگان را از دسترسی به فرصت‌های آموزشی و شرکت در مسابقات بین‌المللی باز می‌دارد.

اگر این‌گونه باشد، تماس ویدیویی جایگزین خوبی است. خریداران قهوه می‌توانند تولیدکننده‌ها را برای شرکت در جلسات قهوه آزمایی از راه دور دعوت کنند و بینش و یافته‌های خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.

این امر به تولیدکنندگان کمک می‌کند تا دانش و بینش عمیقی از نحوه تولید گزارش‌های قهوه آزمایی داشته باشند و به‌طور مؤثر بازخورد را پیاده کنند.

  1. افزایش شفافیت امتیازدهی را افزایش دهید

شفافیت برای تقویت ارتباط بسیار مهم است و بخشی جدایی‌ناپذیر از هرگونه رابطه مناسب خریدار و تولیدکننده است.

درحالی‌که تولیدکنندگان می‌توانند و باید قهوه خود را به ثمر برسانند، می‌توانند با تشویق خریداران به قهوه خود، اعتماد بیشتری را ایجاد کنند.

  1. به یک پروتکل تک حجمی پایبند باشید

درحالی‌که پروتکل‌های قهوه آزمایی SCA بیشترین استفاده را دارند، اما پروتکل‌های دیگری نیز وجود دارد.

برای واضح‌تر شدن امور برای خریداران، تولیدکنندگان می‌بایست تنها از یک پروتکل استفاده کنند و دیگر پروتکل‌ها را فراموش کنند.

وقتی از پروتکل‌های مختلف برای نمونه‌های یکسان استفاده می‌شود، اختلاف ۳ تا ۶ امتیاز اغلب در نمرات مشاهده می‌شود.

منبع: perfect daily grind

نوشته نیکلاس کاستلانو

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

واژه نامه قهوه: چشایی Gustatory

Gustatory

کافه اکسسوری – وقتی چیزی می‌خوریم یا می‌نوشیم آن را در دهان می‌گذاریم و مزه می‌کنیم. چشایی Gustatory اصطلاح فنی این امر است.

تجربیاتی که به دهان ما مربوط می‌شود مربوط به ذائقه است.

بااین‌حال، این یک کار مشترک با بینی ما است و درواقع بیشتر ایده‌های ما در مورد «طعم‌دهنده‌ها» در واقع بیشتر مربوط به سیستم بویایی است.

احتمالاً شما در مورد پنج سلیقه‌ای که زبان مسئول آن‌هاست شنیده‌اید: شیرین، ترش، نمک، تلخ و امامی.

در گذشته، «نقشه زبان» به‌طور مکرر مورد تبلیغ قرار می‌گرفت که نشان می‌داد کدام قسمت از زبان مسئول کدام طعم است، اما این ایده اکنون بسیار مورد اختلاف است.

دهان مسئول «احساسات چشایی» در مقابل عطرها و طعم‌ها است.

گسیختگی، صافی، ابریشمی و چسبندگی همه دامنه سیستم چشایی است. یک تجربه قهوه واقعاً استثنایی، دهان و بینی را درگیر و هیجان‌زده می‌کند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Gustatory

When we eat or drink something we put it in our mouth and taste it.

Gustatory is the technical term for this, referring to the experiences in our mouth that relate to taste.

It is, however, a joint venture with our nose and in fact most of our ideas about “flavours” actually have more to do with the olfactory system.

(You have likely heard of the big five tastes the tongue is responsible for: sweet, sour, salt, bitter, and umami.

In the past, a “tongue map” was frequently touted showing which part of the tongue was responsible for which taste, but this idea is now much disputed.)

The mouth is more responsible, however, for “taste feelings” as opposed to aromas and flavours. Astringency, smoothness, silkiness, and stickiness are all the domain of the gustatory system.

A truly exceptional coffee experience engages and excites both the mouth and the nose.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

آسیاب دستی قهوه ؛ معایت و مزایا

کافه اکسسوری – برخی از مردم تصمیم به خرید آسیاب قهوه برقی می‌گیرند و عده دیگری ترجیح می‌دهند که به طور دستی و با آسیاب دستی قهوه خود را آسیاب کنند.

در بعضی از مواقع مجبور خواهید بود که در خانه شروع به دم کردن قهوه کنید و این درحالی‌که بسیاری از افراد اکتشاف خود را با دم کردن قهوه آسیاب شروع می‌کنند، اما به زودی مجبور خواهند شد به دانه قهوه روی آورند.

قهوه‌ی تازه رُست شده طعم خود را برای مدت طولانی‌تر از قهوه از قبل آسیاب شده حفظ می‌کند، اما برای تهیه قهوه، به آسیاب نیاز خواهید داشت.

صدها آسیاب مختلف در بازار وجود دارد و تشخیص اینکه کدام یک برای شما بهتر خواهد بود دشوار است.

در اینجا برخی از مزایا و معایب استفاده از آسیاب دستی قهوه را با هم مرور می‌کنیم تا در تصمیم‌گیری شما برای خرید آسیاب کمک کند.

دلایل نیاز به آسیاب

با داشتن طیف گسترده‌ای از قهوه آسیاب شده در دسترس مصرف‌کنندگان، ممکن است تعجب کنید که آیا آسیاب کردن قهوه شما ارزش وقت و تلاش اضافی را دارد یا خیر؟

درحالی‌که قهوه آسیاب شده با کیفیت می‌تواند یک فنجان خوشمزه ایجاد کند، اما فاقد طراوت، عطر و طعمی است که قهوه تازه آن را فراهم می‌کند.

سطح بالای قهوه آسیاب شده به این معنی است که قهوه آسیاب شده به سرعت اکسیده می‌شود و طعم خود را به سرعت فوق‌العاده از دست می‌دهد.

برای اینکه قهوه تازه را تجربه کنید، باید لحظاتی قبل از دم کردن آن را خرد کنید و مهم نیست که چطور و به چه روشی قصد دم‌آوری آن را دارید.

علاوه بر این، برخی از روش‌های دم کردن قهوه با اندازه‌های خاص آسیاب کار می‌کنند؛ به‌عنوان‌مثال قهوه درشت با فرنچ پرس نوشیدنی مطلوب‌تری به شما می‌دهد.

به همین دلیل داشتن یک آسیاب دستی همه کاره درصورتی‌که می‌خواهید با استفاده از تکنیک‌های مختلف قهوه خود را دم‌آوری کنید به شما کمک می‌کند.

خرید آسیاب دستی

هنگام خرید آسیاب، خواهید دید که دو نوع اصلی وجود دارد: تیغه و آشیانه. آسیاب‌های تیغه، دانه‌های قهوه را برخلاف میسر چرخش آن‌ها، خرد می‌کنند و اغلب می‌توانند یک آسیاب ناسازگار و ناموزون تولید کنند.

بااین‌حال، آسیاب‌های آشیانه، حبوبات قهوه را خرد می‌کند که معمولاً یکنواخت‌تر و حتی رنده شده است.

این ارجحیت دارد، زیرا یک اندازه آسیاب متناقض می‌تواند منجر به بروز مشکل در نحوه استخراج و عصاره‌گیری قهوه شود.

آسیاب‌های به اصطلاح آشیانه‌ای در مدل‌های تخت یا مخروطی موجود است. مدل‌های مسطح به نیروی گریز از مرکز متکی هستند و با حرکت دادن دیسک‌ها – یا آبراه‌ها – و نزدیکی و یا دوری این تیغه‌ها با هم می‌توانید اندازه آسیاب را کنترل کنید.

بااین‌حال، انواع مخروطی، به‌طورکلی دقت بیشتری را به کاربر ارائه می‌دهند و این امکان را می‌دهد تا اندازه آسیاب را تا حدودی تنظیم کنید.

جوانب مثبت و منفی آسیاب دستی

آسیاب‌های دستی قطعات کوچک و ساده‌ای از تجهیزات هستند که عموماً به‌راحتی در دست شما جای می‌گیرند.

آن‌ها معمولاً از چهار قسمت تشکیل می‌شوند: یک قیف (برای قهوه)، چرخ‌دنده، یک دسته و یک ظروف زیر که قهوه را در آن نگه می‌دارد.

مزایای آسیاب دستی

برای استفاده بیشتر از آسیاب‌های دستی، استفاده از آن آسان است و برای کارکردن فقط نیاز به کمی نیروی آرنج دارد.

سرعتی که دسته آسیاب را می‌چرخانید، طول فرآیند آسیاب را مشخص می‌کند.

همان‌طور که از نام آن پیداست، آسیاب‌های دستی نیز نیازی به نیرو ندارند و برای کسانی که به‌طور مکرر مسافرت می‌کنند، وسیله‌ای بسیار جمع‌وجور هستند.

این نوع آسیاب‌ها بسیار ساده هستند و از مقاومت بیشتر در برابر آسیب و شکستگی در برابر آسیاب‌های برقی و اتوماتیک، برخوردارند و اگر از نظر بهداشتی خوب نگهداری شوند، گزینه‌ای مناسب و سازگار با محیط‌زیست محسوب می‌شود.

چرخ‌های دستی نیز بسیار ساده‌تر هستند، به این معنی که تمایل دارند به‌راحتی چرخ‌های اتوماتیک شکسته نشوند.

اگر از نظر بهداشتی خوبی حفظ شود، آن‌ها نیز به‌طورکلی طولانی‌تر می‌شوند و آن‌ها را به گزینه‌ای سازگار با محیط‌زیست تبدیل می‌کنند.

فعالیت بدنی در آسیاب دستی

باوجود مزیت‌های این نوع آسیاب‌ها، این نوع آسیاب نیاز به فعالیت بدنی دارد و ممکن است برای افرادی که مشکل در گرفتن و حرکات تکراری دارند، مناسب نباشد.

جدای از این فرآیند آسیاب کردن زمان بیشتری را نسبت به انواع برقی نیاز دارد و این فرآیند دم‌آوری قهوه را طولانی‌تر می‌کند.

بااین‌حال سادگی این نوع آسیاب‌ها به این معنی است که به‌طورکلی مقرون به‌صرفه‌تر هستند، اما خرید یک آسیاب دستی باکیفیت بالا و با دقت، نیاز به‌صرف هزینه بیشتری است.

در صورت خرید آسیاب دستی، باید آماده کار برای قهوه خود باشید.

سنگ‌زنی به برخی از فعالیت‌های بدنی نیاز دارد و آن را برای افرادی که مشکل در گرفتن و حرکات تکراری دارند، مناسب نیست.

اگر قبلاً دستگاه آسیاب دستی خریداری نکرده‌اید، از خرید آن نترسید.

همان‌طور که با دنیای قهوه‌های تخصصی آشنا می‌شوید، خواهید فهمید که در هنگام آسیاب کردن به چه چیزهایی نیاز دارید و اگر قصد خرید این نوع آسیاب قهوه را دارید، فراموش نکنید که جوانب مثبت و منفی که در بالا به آن اشاره شد را در نظر بگیرید.

منبع: Perfect Daily Grind

نوشته جانیس چینا کننیا

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

بررسی SCA درباره سرنوشت قهوه ۲۰۲۱

SCA

کافه اکسسوری – انجمن تخصصی قهوه SCA اعلام کرده است که ممکن است در سال ۲۰۲۱ با ادامه همه گیری COVID-19 ، آینده بزرگترین نمایشگاه سالانه قهوه در اروپا ، World of قهوه ، مورد تردید قرار گیرد.

این یک یادآوری فریبنده از مدت دردناک همه گیری است که باعث از بین رفتن بیشتر رویدادهای قهوه حضوری در سال ۲۰۲۰ ، از جمله World of Coffee 2020 (ورشو) و همتای آن مستقر در ایالات متحده ، نمایشگاه تخصصی قهوه می شود.

در حال حاضر دنیای قهوه همراه با مسابقات قهرمانی قهوه جهانی در ژوئن امسال در آتن ، یونان برگزار می شود. در دوره قبل از همه گیری ، نمایشگاه جهانی قهوه با بیش از ۲۴۰ غرفه دار در برلین ، آلمان ، در سال ۲۰۱۹ بیش از ۱۱۰۰۰ بازدید کننده داشته است.

در نامه ای که امروز توسط یانیس آپوستولوپولس مدیرعامل SCA امضا و برای اعضای SCA ارسال شده است ، آمده است که این گروه در حال حاضر در حال گفتگو با شرکای رویداد در مورد مسابقات جهانی قهوه است. این نامه نوید «تصمیم قاطع» در مورد وقایع تا جمعه ، ۲۶ فوریه را می دهد.

«سال گذشته برای قهوه و مشاغل متحد چالش برانگیز بوده است. SCA همچنان متعهد است که از طریق رویدادهایی مانند World of قهوه ارتباط بین خریداران و تأمین کنندگان را امکان پذیر سازد. از اینکه در این مدت سخت با ما همراه بودید و برای صبر و شکیبایی شما در مرتب کردن مراحل بعدی متشکریم. ما قبل از پایان ماه دوباره در تماس خواهیم بود.»

 

نامه به طور کامل را در زیر بخوانید:

اعضا و دوستان عزیز انجمن تخصصی قهوه ،

امیدوارم حال شما خوب باشد. این پیام به روزرسانی وضعیت نمایشگاه جهانی ۲۰۲۱ قهوه (WOC) و مسابقات جهانی قهوه (WCC) است که در حال حاضر قرار است در ژوئن امسال در آتن برگزار شود.

با رواج واکسیناسیون COVID-19 در بسیاری از کشورهای جهان ، در انتهای تونل چراغ روشن می شود. متأسفانه ، موارد ویروس کرونا همچنان در حال افزایش است و عدم اطمینان زیادی درباره چشم انداز رویدادهای حضوری مانند WOC و WCC در دو سه ماهه بعدی سال باقی مانده است.

ما در حال گفتگو با شرکای خود هستیم ، و ارزیابی می کنیم که زنده ماندن برای پیشبرد میزبانی مسابقات WOC 2021 و WCC در ماه ژوئن در آتن ارزیابی شده است. سلامت و ایمنی جامعه و کارکنان ما اولویت اصلی ما هستند. ما متعهد هستیم که تا جمعه ، ۲۶ فوریه ، تصمیم قطعی را در مورد این رویدادهای مهم به شما ابلاغ کنیم.

سال گذشته برای قهوه و مشاغل متحد چالش برانگیز بوده است. SCA همچنان متعهد است که از طریق رویدادهایی مانند World کافی و مسابقات جهانی قهوه ارتباط بین خریداران و تامین کنندگان را امکان پذیر سازد. از اینکه در این مدت سخت با ما همراه بودید و برای صبر و حوصله شما هنگام مرتب کردن مراحل بعدی متشکریم. ما قبل از پایان ماه دوباره در تماس خواهیم بود.

متشکرم،

یانیس آپوستولوپولوس

مدیر ارشد اجرایی

انجمن تخصصی قهوه

 

منبع: daily coffee news

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

تهیه قهوه لاته بدون دستگاه اسپرسوساز

کافه اکسسوری – یک قهوه لاته با ترکیب قهوه اسپرسوی غنی و شیر بخارپز، یک شروع عالی است؛ اما تهیه آن از کافی‌شاپ‌ها می‌تواند برای شما هزینه‌بر و گران باشد. خبر خوب این است که شما می‌توانید یک لاته خوشمزه بدون پرداخت هزینه‌های بالا، تهیه کنید، آن‌هم در منزل. در زیر هشت ترفند جالب برای تهیه قهوه لاته در منزل بدون استفاده و نیاز به دستگاه اسپرسوساز را باهم می‌خوانیم:

  1. قهوه اسپرسو با موکاپات

استفاده از موکاپات شاید معتبرترین روش برای تهیه اسپرسو بدون دستگاه پرفشار باشد. دستگاهی با خاستگاه ایتالیایی، میهن اسپرسو.

تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که محفظه زیرین را با آب پر کنید و صافی را با قهوه اسپرسو مورد علاقه خود پر کنید.

سپس آن را روی یک منبع گرما قرار دهید و بگذارید فشار بخار کار خود را انجام دهد.

 

  1. قهوه اسپرسو با اروپرس

اگر یک موکاپات روش سنتی ساخت اسپرسو بدون دستگاه است، پس اروپرس معادل مدرن آن است.

این قهوه ساز دستی که برای اولین بار در سال ۲۰۰۵ به بازار آمد، به دلیل عصاره‌گیری قهوه اسپرسو قوی و غنی همانند اسپرسو، محبوبیت جهانی به دست آورد.

طبق توصیه‌های سازنده، می‌توانید از اروپرس استاندارد استفاده کنید؛ اما برای به دست آوردن یک قهوه جسورانه‌تر برای لاته خود، روش معکوس را امتحان کنید که زمان استخراج را افزایش می‌دهد.

  1. استفاده از قهوه فوری

قهوه فوری همیشه از بهترین طعم و مزه برای طعم عالی برخوردار نبوده، اما این روزها قهوه فوری و خوشمزه با کیفیت بالا در بازار وجود دارد.

استفاده از یک قهوه فوری، سریع سریعترین و آسان‌ترین راه برای تهیه یک قهوه است تا بتواند پایه و اساس لاته شما باشد.

  1. بخار دادن شیر بر روی گاز

ریختن شیر مشکل‌تر از گرم کردن آن درحالی‌که هوا را در خود جای داده است، نیست که موجب کف کردن آن می‌شود؛ بنابراین بدیهی‌ترین راه برای انجام این کار در منزل استفاده از اجاق‌گاز و هم زن است.

شیر را درون یک ظرف روی حرارت قرار دهید و تا ۵ دقیقه به‌طور مداوم آن را هم بزنید کنید تا به اندازه دلخواه گرم و دلپذیر شود.

استفاده از همزن برقی نیروی شما را ذخیره می‌کند اما اجباری نیست.

  1. فوم گیری از شیر با فرنچ پرس

با استفاده از همین اصل، شما همچنین می‌توانید شیر را با فرنچ پرس تهیه کنید.

در این حالت، به‌جای استفاده از یک هم زن، می‌توانید پیستون فرنچ پرس را به‌سرعت و به سمت بالا و پایین حرکت دهید تا شیر فوم به خود برگیرد.

ساده‌ترین روش برای گرم کردن شیر استفاده از ماکروویو است.

بااین‌حال مطمئن شوید که قبل از اینکه بخواهید آن را گرم کنید، چارچوب فلزی فرنچ پرس را از آن جدا کنید.

  1. فوم گیری شیر با استفاده از یک نازل بخار و پیچر

البته ساده‌ترین راه برای فوم گیری از شیر استفاده از ابزارهایی است که به‌طور اختصاصی برای این کار طراحی شده‌اند، یک نازل بخار و یک پیچر.

این ترکیب می‌تواند بدون هزینه یک دستگاه اسپرسو کامل، شیر فوم گیری شده به شما بدهد.

اگر علاقه‌مند به تسلط بر هنر لاته هستید، این بهترین گزینه برای فوم گیری شیر است، زیرا میکرو فوم لازم را به همراه خواهد داشت و پیچر بهترین وسیله برای ریختن شیر و فوم و طراحی لاته آرت است.

  1. فوم گیری با استفاده از یک ظرف شیشه‌ای

حتی اگر نمی‌خواهید ابزار جدیدی برای آشپزخانه خود خریداری کنید، راهی برای فوم گیری از شیر برای لاته وجود دارد.

تمام آنچه شما نیاز دارید یک ظرف شیشه‌ای است.

شیر را دروم یک ظرف شیشه‌ای بریزید، درب آن را بگذارید و به مدت ۳۰ ثانیه آن را لرزش دهید تا زمانی که بافت کاملاً نرمی به خود بگیرد.

پس از اتمام کار، درب را برداشته و شیر را به مدت ۱ دقیقه در ماکروویو قرار دهید تا هم شیر و فوم تشکیل شده بر روی آن گرم شود و فوم تثبیت شود.

  1. اضافه کردن شربت‌های طعم دار

اگر علاقه‌مند به استفاده از سیروپ‌ها یا شربت‌های طعم دار در لاته خود هستید از اضافه کردن آن‌ها ترسی نداشته باشید.

تنها نکته این است که قبل از افزودن اسپرسو، شربت را درون شیر سرد خود بریزید و مخلوط کنید.

این کار در منزل بسیار راحت‌تر است چراکه به میزانی که ذائقه شما می‌خواهد اضافه می‌شود و تهیه شربت‌های خانگی کار بسیار راحت‌تر و به‌صرفه‌تری است.

منبع: home grounds

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

واژه نامه قهوه: گواتمالا Guatemala

Guatemala

کافه اکسسوری – گواتمالا Guatemala کشوری است که به دلیل داشتن قهوه باکیفیت شناخته‌شده است و یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان آمریکای مرکزی است. ازنظر جغرافیایی، در بالای منطقه، بالاتر از السالوادور قرار دارد و مانند اکثر همسایگان، قهوه صادراتی آن ارزشمند است. در گواتمالا مناطق تولید قهوه بسیاری وجود دارد، اما بهترین منطقه شناخته‌شده آنتیگوا است. این منطقه می‌تواند برخی از فنجان‌های خیره‌کننده را تولید کند، اما مانند هر منطقه با رشد طولانی‌مدت، قیمت‌ها در بالاترین سطح قرار دارند. هوهتنانگو همچنین اغلب در بخش‌های ویژه دیده می‌شود و برخی از قهوه‌های واقعاً عالی در آنجا پرورش داده می‌شوند. قهوه‌های عالی گواتمالا اغلب یک طعم شکلات آب‌میوه‌ای شاد و روشن دارند. متأسفانه محصولات این کشور اخیراً به‌طور چشمگیری از زنگ‌زدگی برگ رنج برده‌اند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Guatemala

Guatemala is a country well known for its quality coffee and is one of Central America’s biggest producers. Geographically, it sits at the top of the region, above El Salvador, and, as for most of its neighbours, coffee is a valuable export. Within Guatemala, there are many coffee-producing regions, but the best known is Antigua. This region can produce some stunning cups but, like any long-established growing region, prices tend to be on the high side. Huehuetenango is also seen very often in the speciality sector and some truly excellent coffees are grown there. Great Guatemalan coffees often have a bright and complex juiciness to them with a chocolaty centre. Unfortunately, crops have recently suffered dramatically from leaf rust.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

روش دم‌آوری قهوه اسپرسو در منزل

دم‌آوری قهوه اسپرسو

کافه اکسسوری – آیا شما جزو افرادی هستید که در خانه دستگاه اسپرسوساز دارید؟ آیا تلاش می‌کنید که بهترین عصاره‌گیری را داشته باشید؟ در این یادداشت توصیه‌های اولی سیرز، جادوگر دم‌آوری قهوه را با هم می‌خوانیم تا بر اساس آن بتوانید یک عصاره‌گیری خوب قهوه اسپرسو در منزل را تجربه کنید.

بیاید ۴ مرحله دم‌آوری قهوه اسپرسو را با هم مرور کنیم:

شستشوی پرتافیلتر، سبد و دسته

شستشو قسمت‌های مربوط به آب را گرم می‌کند و احتمال باقی ماندن روغن‌های قهوه یا ذرات اسپرسو را کاهش می‌دهد و خشک شدن سبد، از تأثیر رطوبت در نحوه آب‌بندی قهوه در سبد و چگونگی افزایش فشار آن جلوگیری می‌کند.

قهوه را انتخاب و در سبد بریزید

با توجه به دستورالعمل خود، در یک محدوده سبدهای پرتافیلتر خود، قهوه را در دوز استاندارد بریزید. قبل از آغاز عصاره‌گیری، قهوه را به‌طور مساوی در سبد توزیع کرده و به‌آرامی و در طرفین سبد آن را بزنید تا یکدست شود تا صاف شود.

تمپ کردن و بررسی سطح قهوه

تمپ را به آرامی وارد سبد کنید تا اطمینان حاصل شود که توزیع یکنواخت قهوه انجام شده است. فشار را به‌طور مساوی بر روی قهوه موجود در سبد با تمپ انجام دهید، فشار دهید تا وقتی‌که قهوه فشرده شود. بررسی کنید که قهوه بعد از فشرده‌سازی هنوز در سبد صاف باشد.

با احتیاط دست گروپ را در جای خود قرار دهید

پرتافیلتر را با دقت وارد کنید و متوقف شوید. مراقب باشید قبل از روشن کردن دستگاه، پرتافیلتر بر جای خود درست قرار گرفته باشد. عدم این درست قرار نگرفتن ممکن است باعث ایجاد کانال‌های ضعف در قهوه فشرده‌شده، از بین بردن کار و توزیع یکنواخت و ضرب و شتم قهوه شود. در صورت لزوم اسپرسو تولیدشده را وزن کنید تا تأیید کنید که مطابق دستورالعمل عصاره‌گیری انجام‌شده است. در صورت لزوم مراحل تولید دم‌آوری را تکرار کنید تا یک نوشیدنی به دستور دلخواه خود تولید کنید. در حین دم‌آوری، قهوه خود را در صورت امکان مزه دار کنید، در صورت لزوم درجه آسیاب و دستورالعمل‌های خود را تنظیم کنید تا نوشیدنی مورد نظر خود را به‌طور مداوم تولید کنید.

با رعایت این موارد می توانید یک قهوه اسپرسو در منزل تهیه کنید و از عطم و عطر آن لذت ببرید.

منبع: north star roast
توسط: جیمز فری واتر

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.