ماه: آذر ۱۳۹۹

زنگ‌زدگی برگ قهوه

زنگ‌زدگی برگ قهوه در هاوایی

کافه اکسسوری – بیماری گیاه قهوه معروف به زنگ‌زدگی برگ قهوه (CLR) در جزیره بزرگ هاوایی، بزرگ‌ترین جزیره تولیدکننده قهوه در این ایالت کشف‌شده است. خدمات شناسایی ملی وزارت کشاورزی ایالات‌متحده وجود این بیماری قارچی را که به‌طور رسمی Hemileia Vastatrix نامیده می‌شود، در نمونه‌های جمع‌آوری‌شده توسط یک پرورش‌دهنده قهوه در منطقه Holualoa، جنوب Kailua-Kona …

زنگ‌زدگی برگ قهوه در هاوایی ادامه »

اروپرس

نکات شگفت‌انگیز اروپرس

کافه اکسسوری – آیا قهوه دم‌آوری شما به‌وسیله اروپرس مطلوب شما نیست؟ آیا فکر می‌کنید باید دستگاه اروپرس خود را از کارخانه دیگری تهیه کنید؟ در زیر نقل‌قول‌هایی از برندگان و متخصصان روش دم‌آوری اروپرس را با هم می‌خوانیم؛ نکاتی شکفت انگیز که به بهتر شدن نوشیدنی قهوه شما با اروپرس کمک خواهد کرد. در …

نکات شگفت‌انگیز اروپرس ادامه »

Climate change

واژه نامه قهوه: تغییرات آب و هوایی Climate change

کافه اکسسوری – تغییرات آب و هوایی Climate change یکی از عواملی است که در رشد قهوه تأثیر زیادی دارد، همان‌طور که در بسیاری از محصولات کشاورزی نیز تأثیر دارد. آب‌وهوا و دمای منحصربه‌فرد موردنیاز برای رشد قهوه عربیکا در ارتفاع ۳۰۰ فوت (۱۰۰۰ متر) اتفاق می‌افتد، اما هر چه ارتفاع بیشتر می‌شود فضای کمتری …

واژه نامه قهوه: تغییرات آب و هوایی Climate change ادامه »

قهوه‌ی فوری

مصرف یا عدم مصرف قهوه‌ی فوری ؟

کافه اکسسوری – گرایش به استفاده از فناوری، طی دهه‌‌های ۱۹۵۰ تا ۱۹۶۰ میلادی، در خدمت صنعت قهوه قرار گرفت. در آن زمان با کمک یکسری فرآیند‌های کارخانه‌ای پررمزوراز، این امکان برای مردم پیداشده بود که فنجان قهوه‌‌ای در دست‌گیرند که تنها با حل کردن بلورهایی شفاف در آب داغ، آماده می‌شد. این دستاورد جدید …

مصرف یا عدم مصرف قهوه‌ی فوری ؟ ادامه »

طوفان اتا

طوفان اتا در آمریکای مرکزی و مکزیک

کافه اکسسوری – جوامع پرورش قهوه در مناطقی از آمریکای مرکزی و مکزیک براثر جاری شدن سیل و رانش زمین توسط طوفان اتا از هم پاشیده‌اند که منجر به کشته شدن حداقل ۱۵۷ نفر و آوارگی صدها هزار نفر دیگر شده است. طوفان اتا در روز سه‌شنبه، ۳ نوامبر به‌سرعت در شمال شرقی نیکاراگوئه فرود …

طوفان اتا در آمریکای مرکزی و مکزیک ادامه »

کیفیت آب

تأثیر کیفیت آب بر طعم قهوه

کافه اکسسوری – بی‌شک کیفیت آب و نوع سختی آن نقش کلیدی در کیفیت نهایی یک نوشیدنی دارد و برخلاف باور عمومی؛ بهترین آب برای دم‌آوری قهوه، آب مقطر و آب‌های معدنی گران‌قیمت نیست. در این یادداشت به تأثیرات سختی آب بر روی محصول نهایی قهوه و طعم آن می‌پردازیم که بر اساس پژوهشی در …

تأثیر کیفیت آب بر طعم قهوه ادامه »

واژه نامه قهوه: قهوه کاستیلو Castillo

کافه اکسسوری – قهوه کاستیلو Castillo نمونه بارز بسیاری از جنبه‌های قهوه و رشد آن‌هاست. بسیاری از انواع قهوه جهان که امروزه تکثیر می‌شوند، تحت تأثیر تماس و دخالت انسان در بعضی از نقاط قرارگرفته‌اند. جام مقدس تعبیری است که بر نتیجه نهایی قهوه کاستیلو گذاشته‌اند که قهوه بیشتری از گیاه آن به دست می‌آید …

واژه نامه قهوه: قهوه کاستیلو Castillo ادامه »

حساسیت به قهوه

حساسیت به قهوه و کافئین موجود در آن

کافه اکسسوری – حساسیت به قهوه امری نادر در میان افراد است اما این نادر بودن حساسیت دلیلی بر نبود آن نیست. مصرف روزانه قهوه برای بسیاری مهم و ضروری است و تبدیل به یک عادت روزانه شده است و بروز این نوع حساسیت در بدن یکی از بدترین اتفاقاتی است که برای این افراد …

حساسیت به قهوه و کافئین موجود در آن ادامه »

هفته بین‌المللی قهوه برزیل

هفته بین‌المللی قهوه برزیل برگزار می شود

کافه اکسسوری – برزیل به‌عنوان بزرگ‌ترین کشور تولیدکننده قهوه بیش از یک قرن در جهان و ازنظر حجم جهانی دومین مصرف‌کننده بزرگ قهوه در جهان محسوب می‌شود. همچنین برزیل میزبان یکی از بزرگ‌ترین گردهمایی‌های حرفه‌ای قهوه در جهان معروف به هفته بین‌المللی قهوه برزیل است. متأسفانه، چون بیماری همه‌گیر COVID-19 از سال برداشت قهوه سالانه …

هفته بین‌المللی قهوه برزیل برگزار می شود ادامه »

ناقهوه‌ها

ناقهوه‌ها را بهتر بشناسیم

کافه اکسسوری – قهوه جو، قهوه ریشه‌ی قاصدک، قهوه سویا، قهوه هسته خرما و … نام‌هایی هستند که به‌عنوان جایگزینی برای قهوه معرفی می‌شوند که هرچند نام قهوه را بر خود دارند اما قهوه محسوب نمی‌شوند و به ناقهوه‌ها معروف‌اند و در قالب برندهایی همچون پوستام، پرو، کارو و اینکا وارد دنیای قهوه شده‌اند. سؤال …

ناقهوه‌ها را بهتر بشناسیم ادامه »

X