ماه: آذر ۱۳۹۹

سازمان قهوه بین آفریقایی

انتصاب مدیر سازمان قهوه بین آفریقایی

کافه اکسسوری – سلیمان روتگا، رهبر بخش قهوه اوگاندا، به‌عنوان مدیر اجرایی سازمان قهوه بین آفریقایی (IACO) به‌عنوان جانشین فردریک کاووما اوگاندایی که به مدت هشت سال این سمت را بر عهده داشت، انتخاب شد. روتگا یکی از شخصیت‌های اصلی ایجاد انجمن قهوه‌های زیبا در آفریقا است و او اکنون در یک دوره پنج‌ساله قابل …

انتصاب مدیر سازمان قهوه بین آفریقایی ادامه »

قهوه مرغوب

قهوه مرغوب و راه های شناخت آن

کافه اکسسوری – در میان علاقه‌مندان به قهوه همواره دو مسئله از اهمیت برخوردار است؛ نخست شناخت یک قهوه مرغوب و باکیفیت و دوم روش‌های دم‌آوری قهوه. در این یادداشت به روش‌های شناخت قهوه مرغوب می‌پردازیم. قهوه را به‌صورت دانه خریداری کنید آسیاب قهوه از اهمیت بالایی در عصاره‌گیری برخوردار است، شناخت آسیاب مناسب برای …

قهوه مرغوب و راه های شناخت آن ادامه »

Development

واژه نامه قهوه: توسعه Development

کافه اکسسوری – اصطلاح توسعه Development در قهوه تقریباً منحصراً هنگام بحث در مورد تکنیک‌های برشته کردن قهوه استفاده می‌شود. این می‌تواند ازیک‌طرف به دوره بسیار خاصی در طی فرآیند برشته شدن و از سوی دیگر به مفهوم کلی در مورد چگونگی رُست قهوه اشاره کند. هنگامی‌که یک قهوه بوداده شد، بسیاری از فرآیندها و …

واژه نامه قهوه: توسعه Development ادامه »

قهوه عربی

طرز تهیه قهوه عربی با دله

کافه اکسسوری – دله نام قهوه‌جوش مورداستفاده در کشورهای حوزه خلیج‌فارس و شهرهای جنوبی ایران است و برای همین به قهوه‌جوش عربی نیز شهرت دارد. دم‌آوری قهوه عربی با دله به چندین روش مرسوم است که در این مقاله به دو روش آن یکی سنتی و دیگری روش امروزی‌تر آن اشاره می‌کنیم. روش سنتی تهیه …

طرز تهیه قهوه عربی با دله ادامه »

شرکای بین‌المللی قهوه

شرکای بین‌المللی قهوه صندوق نجات ایجاد می‌کنند

کافه اکسسوری – برخی از بزرگ‌ترین شرکای بین‌المللی قهوه در اروپا برای ایجاد یک صندوق کمک ۴۰ هزار یورویی (۴۸ هزار $ USD) برای حمایت از گروهی از کشاورزان قهوه که اخیراً تحت تأثیر طوفان‌های Eta و Iota قرار گرفته‌اند، همکاری کرده‌اند. این صندوق از شرکای بین‌المللی قهوه (ICP) تأمین می‌شود، ابتکاری شامل هشت شرکت …

شرکای بین‌المللی قهوه صندوق نجات ایجاد می‌کنند ادامه »

قهوه مکزیک

قهوه مکزیک و ویژگی های طعمی آن

کافه اکسسوری – مکزیک هشتمین کشور تولیدکننده‌ی قهوه در دنیا به‌حساب می‌آید. این کشور با تولید ۲۵۲ هزار تن قهوه (آمار سال ۲۰۰۹) امروزه اصلی‌ترین صادرکننده‌ی قهوه به بازار آمریکا است. عمده‌ی قهوه مکزیک در مناطق مرکزی و جنوبی این کشور کشت می‌شود و گونه‌ی غالب آن عربیکا ست که در نواحی ساحلی مانند سوکونوسکو …

قهوه مکزیک و ویژگی های طعمی آن ادامه »

Density table

واژه نامه قهوه: میز تراکم Density table

کافه اکسسوری – میز تراکم Density table همچنین به‌عنوان میز الیور شناخته می‌شود. این روشی برای مرتب‌سازی قهوه است و از روش لرزش استفاده می‌کند. این میز با زاویه‌ای کج شده است، بنابراین لوبیا متراکم به‌طرف بالا حرکت می‌کند و کمتر به سمت پایین متراکم می‌شود. بین کیفیت و تراکم لوبیای قهوه همبستگی وجود دارد. …

واژه نامه قهوه: میز تراکم Density table ادامه »

پارکینسون

کاهش خطر ابتلا به پارکینسون با قهوه ترک

کافه اکسسوری – قهوه ترک یکی از نوشیدنی های محبوب و پرطرفدار در جهان و به خصوص در کشورهای خاورمیانه محسوب می شود. در این یادداشت به بخشی از خواص این نوع قهوه و به ویژه خواص آن بر بدن انسان همچون خطر ابتلا به پارکینسون اشاره می کنیم. کاهش خطر ابتلا به پارکینسون خطر …

کاهش خطر ابتلا به پارکینسون با قهوه ترک ادامه »

Cafelier

Cafelier C2 Group به بازار قهوه معرفی شد

کافه اکسسوری – Cafelier سازنده دستگاه تمیزکننده سر گروپ اسپرسو دستگاه اسلوونی نسخه جدیدی از محصول شاخص خود را به نام Cafelier C2 راهی بازار قهوه می‌کنند. هفته گذشته C2 در وب‌سایت Cafelier فاش کرد، C2 بهبودی در ساخت، عملکرد و ارگونومی دستگاه اصلی که در سال ۲۰۱۸ ظاهر شد، ارائه می‌دهد تا به باریستاها …

Cafelier C2 Group به بازار قهوه معرفی شد ادامه »

قهوه گواتمالا

قهوه گواتمالا و قدمت این قهوه

کافه اکسسوری – قهوه گواتمالا اصلی‌ترین محصول صادراتی و رکن اساسی اقتصاد این کشور به شمار می‌رود. در حال حاضر امرارمعاش بیش از یک‌چهارم جمعیت ۱۶ میلیونی این کشور به‌صورت مستقیم به صنعت قهوه وابسته است. گواتمالا در قرن بیستم و اوایل قرن ۲۱ بزرگ‌ترین صادر‌کننده قهوه آمریکای مرکزی با تولید (۳۷۰۰ تن در سال، …

قهوه گواتمالا و قدمت این قهوه ادامه »

X