روز: آذر ۳۰, ۱۳۹۹

Dry aroma

واژه نامه قهوه: عطر قهوه خشک Dry aroma

کافه اکسسوری – عطر خشک Dry aroma به عطری که قهوه هنگام خیس شدن اشاره دارد اما قبل از افزودن آب (دقیقاً در همان ابتدای خیساندن که قهوه کمی مرطوب می‌شود.) قهوه در هر نقطه از فرآیند خود تجربیات متفاوتی از عطر را منتشر می‌کند. شما اغلب شنیده‌اید که مردم می‌گویند، «من عاشق بوی قهوه …

واژه نامه قهوه: عطر قهوه خشک Dry aroma ادامه »

درجه آسیاب

آشنایی با درجه آسیاب دانه قهوه

کافه اکسسوری – دانه‌های قهوه پس از آسیاب شدن حتی در صورت نگهداری در بهترین شرایط هم عطروطعم خود را نسبتاً سریع و طی چند روز به میزان قابل‌توجهی از دست می‌دهد. برای دست یافتن به بهترین عطروطعم، پیشنهاد می‌کنیم با داشتن یک آسیاب کوچک خانگی تنها لحظاتی قبل از دم کردن قهوه اقدام به …

آشنایی با درجه آسیاب دانه قهوه ادامه »

X