رونمایی از آسیاب دستی Arco

Arco

کافه اکسسوری – شرکت تجهیزات و تفت دادن قهوه خانگی Goat Story در اسلوونی، Arco Grinder، یک دستگاه نوآورانه ترکیبی آسیاب قهوه و دستی/برقی به نام Arco Grinder را رونمایی کرد.

Arco در اصل یک آسیاب قهوه دستی جمع‌وجور است که امکان قفل‌کردن روی Arco Power Dock را دارد که آن را به یک آسیاب برقی ثابت برای کاربران خانگی تبدیل می‌کند.

در طراحی منحصربه‌فرد آلومینیومی آسیاب Arco سوراخ‌های مخروطی استیل ۴۷ میلی‌متری نیترید نگهداری می‌شود که توسط شافت محرک ۱۰ میلی‌متر ساخته‌شده و توسط بلبرینگ‌ها ثابت مانده است. فنجان مخصوص نگهداری مغناطیسی آن حداکثر ۵۰ گرم قهوه آسیاب شده در خود نگه می‌دارد که باعث می‌شود Arco درواقع یک آسیاب تک‌دوز باشد. برای آسیاب دستی، کاربران لوبیای قهوه را از قسمت بالا بارگیری می‌کنند و سپس دسته با اتصالات شش‌ضلعی کاملاً محکم به شافت متصل می‌شود.

برای تجربه الکتریکی، کاربران قبل از بارگذاری یک قسمت از قهوه از طریق یک ناودان در بالای حوض، چرخ را به داک برق آلومینیومی می‌پیچانند. به گفته این شرکت، با یک ضربه سوئیچ، موتور و سیستم کمربند محرک چرخش تیغه‌ها را با سرعت ۳۶۰ دور در دقیقه انجام می‌دهند و باعث ایجاد سطح صدا در حدود ۶۵ دسی‌بل می‌شود.

طراحی خلاقانه در آسیاب

طراحی خلاقانه محصول از زمان آغاز تولید آن در سال ۲۰۱۵ و با لیوان بوق شکل، از ویژگی‌های بارز Goat Story بوده و یک سال بعد توسط دستگاه G-Drip و سپس قهوه سازهای غوطه‌وری / قطره‌ای و متصل به بلوتوث دنبال می‌شود.

فرم جسورانه و مدرن سیستم قوس تخت تا حدی نام آرکو را القا کرده است.

ماتیچیچ در خصوص این دستگاه می‌گوید: «فرم خود نیز داستانی را روایت می‌کند. در معماری، طاق شکلی است که دو قسمت مجزا را به هم متصل می‌کند، مانند دو ستون در کولوسئوم، یا دو ستون در یک پل. در دنیای قهوه، این به یک قوس تبدیل می‌شود که دو دنیای آسیاب قهوه را به هم متصل می‌کند: آسیاب‌های برقی و دستی.»

یک سیستم تنظیم نوآورانه شامل چهار کلیک عمودی برای تنظیمات ماکرو است که از محدوده‌ای که شرکت پیشنهاد می‌دهد برای ترک، اسپرسو، فیلتر و دم‌سرد مناسب است، با ۳۰ کلیک چرخشی در هر تنظیم ماکرو، در کل ۱۲۰ تنظیم در این دستگاه موجود است.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

ویژگی کرمای کامل در قهوه اسپرسو

کرمای کامل

کافه اکسسوری – کرمای کامل یا همان خامه درواقع همان کف آجری رنگی است که در بالای یک شات قهوه اسپرسو جمع می‌شود. درحالی‌که اغلب افراد تصور می‌کنند کرما در وجه دوم اهمیت قرار دارد اما اهمیت خامه یا کرم یا همان کرما قهوه بیشتر از این‌هاست؛ اما چگونه یک قهوه اسپرسو با کرمای مناسب درست کنیم؟ در این یادداشت به این مقوله می‌پردازیم.

در مورد کیفیت یک کرم عالی و کامل قهوه باریستاها نظرات مختلفی دارند. درواقع هدف این است که یک شات قهوه اسپرسو را با یک سطح کرمی که خیلی ضخیم و خیلی نازک نباشد در حدود دو دقیقه تهیه کنیم.
هر چه ‌بهتر درآوردن کرما قهوه اسپرسو کار پیچیده‌ای است؛ اما برای انجام این کار موارد را در نظر داشته باشید:
استخراج و عصاره‌گیری بیش‌ازحد دانه قهوه، عصاره‌گیری کم و همچین درشت بودن آسیاب دانه قهوه همگی می‌توانند بر کیفیت و مقدار کرما یا خامه قهوه تأثیرگذار باشند.

قهوه به روش اسپرسو

برای درست کردن قهوه به روش اسپرسو، دانه‌های قهوه باید با بالاترین درجهْ آسیاب شوند؛ به صورتی که تنها کمی درشت‌تر از پودر و به‌عبارت‌دیگر حالت ماسه‌ای داشته باشند. اگر پودر ِ قهوهْ زیادی درشت باشد یا به‌اندازه کافی ریز نشده باشد، اسپرسو رقیق و اگر بیش‌ازحد آسیاب شده یا زیادی کوبیده شده باشد، اسپرسو بسیار غلیظ و تلخ خواهد بود. یک نکته بسیار مهم و ضروری این است که قهوه را می‌بایست درست پیش از گرفتن اسپرسو آسیاب کرد.

اگر بعد از کمتر از یک دقیقه از ریختن قهوه اسپرسو در فنجان کرم قهوه به‌اصطلاح «فرو رفت» یا از بین رفت به معنای آن است که استخراج یا عصاره‌گیری قهوه بسیار سریع بوده یا رست دانه قهوه خیلی لایت و سبک است.

برای داشتن کرمای کامل می‌بایست فرآیند عصاره‌‌گیری قهوه بین ۲۵ تا ۳۰ ثانیه طول بکشد، هرچند ممکن است این مدت‌زمان از دستگاهی به دستگاه دیگر متفاوت باشد.

به یاد داشته باشید در طرز تهیه قهوه اسپرسو با دستگاه قبل از هر چیزی اجازه دهید ماشین یا دستگاه اسپرسو ساز شما گرم شود و مرتباً دستگاه را تمیز کنید تا از ادامه کار صحیح اطمینان حاصل شود. یک ماشین کثیف به تلخ‌تر شدن شات اسپرسو شما می‌انجامد و کیفیت طعم و کرمای آن را پایین می‌آورد.

به خاطر داشته باشد قهوه‌ آسیاب‌شده که در پورتافیلتر ریخته می‌شود را می‌بایست به‌آرامی و کاملاً یکدست با قهوه‌کوب یا تامپر فشرد؛ اما قبل از پر کردن پورتافیلتر با قهوه، چند ثانیه آن‌ را زیر جریان آب داغ دستگاه بگیرید تا گرم شود. گرما یکی از عوامل جمع شدن یک کرمای باکیفیت روی اسپرسو شماست. بعد از گرم شدن پورتافیلتر آن را با حوله‌ تمیز خشک کنید و قهوه را داخل آن بریزید.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.