انتصاب مدیر سازمان قهوه بین آفریقایی

سازمان قهوه بین آفریقایی

کافه اکسسوری – سلیمان روتگا، رهبر بخش قهوه اوگاندا، به‌عنوان مدیر اجرایی سازمان قهوه بین آفریقایی (IACO) به‌عنوان جانشین فردریک کاووما اوگاندایی که به مدت هشت سال این سمت را بر عهده داشت، انتخاب شد.

روتگا یکی از شخصیت‌های اصلی ایجاد انجمن قهوه‌های زیبا در آفریقا است و او اکنون در یک دوره پنج‌ساله قابل تمدید به‌عنوان دبیرکل IACO که یکی از اولین انجمن‌های بین دولتی است، خدمت می‌کند.

گفتنی است این انجمن در سال ۱۹۶۰ در قاره آفریقا ایجاد شده است.

سازمان قهوه بین آفریقایی که به‌تازگی شصتمین مجمع عمومی، هشتمین سمپوزیوم سالانه قهوه و کنفرانس علمی سالانه خود را به‌صورت آنلاین با کشور میزبان غنا برگزار کرده است، ۲۵ کشور قهوه ساز آفریقایی در آن عضویت دارند.

روتگا با توجه به موقعیت وی به‌عنوان سفیر و سرکنسول اوگاندا در گوانجو چین، یکی از چهره‌های اصلی روابط چین و آفریقا در بخش قهوه محسوب می‌شود.

دکتر امانوئل ایامولمیه، مدیرعامل در سازمان توسعه قهوه اوگاندا، در این خصوص می‌گوید: «با این انتصاب جدید و با توجه به تجارب و شبکه‌های فراوان روتگا درزمینهٔ تبلیغ و بازاریابی قهوه اوگاندا در چین و منطقه آسیا و اقیانوسیه، ما یک متحد بسیار قوی در سازمان قهوه بین آفریقایی خواهیم داشت.»

«ما تلاش خواهیم کرد تا بازارهای جدیدی را برای قهوه‌های آفریقایی باز کنیم. به‌عنوان‌مثال، چین در حال حاضر با داشتن ۱.۴ میلیارد نفر جمعیت در رتبه دوم اقتصاد بزرگ جهان قرار دارد. باوجود جمعیت زیاد، سرانه مصرف قهوه هنوز ۵ فنجان در سال کم است.

بااین‌حال، مصرف قهوه با ۱۵ درصد در سال در حال رشد است و این فرصت بزرگی را برای قهوه‌های آفریقایی فراهم می‌کند.»

سلیمان روتگا، پس از جلسه سازمان قهوه بین آفریقایی در خصوص برنامه‌های آینده این سازمان گفت: «ما اطمینان خواهیم داد که قهوه‌های کشورهای عضو IACO به‌طور تهاجمی ارتقا می‌یابند، اما مهم‌تر از همه، تولیدکنندگان آفریقایی را برای ایجاد مشارکت جدید و دسترسی به بازار قهوه‌های خود در این مناطق تشویق و حمایت می‌کنیم.»

منبع: daily coffee news

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

قهوه مرغوب و راه های شناخت آن

قهوه مرغوب

کافه اکسسوری – در میان علاقه‌مندان به قهوه همواره دو مسئله از اهمیت برخوردار است؛ نخست شناخت یک قهوه مرغوب و باکیفیت و دوم روش‌های دم‌آوری قهوه. در این یادداشت به روش‌های شناخت قهوه مرغوب می‌پردازیم.

قهوه را به‌صورت دانه خریداری کنید
آسیاب قهوه از اهمیت بالایی در عصاره‌گیری برخوردار است، شناخت آسیاب مناسب برای دستگاه‌های مختلف و روش‌های دم‌آوری قهوه می‌تواند نتیجه نهایی در دم‌آوری را تحت تأثیر قرار دهد. این مسئله که خرید دان قهوه یکی از بهترین گزینه‌هاست، درست است اما شناخت درجه آسیاب متناسب با دستگاه شما نیز، به همان میزان اهمیت دارد.
طعم دانه‌های قهوه، نسبت به طعم پودر آن، از ماندگاری بیشتری برخوردار است و اگر آن‌ها را دقیقاً در همان روزی که آسیاب شده‌اند دم بکنید، می‌توانید به یک فنجان قهوه بسیار خوش‌بو و خوش‌طعم داشته باشید. معمولاً قهوه آسیاب شده، خیلی زود بو و عطر خود را از دست می‌دهد.

قهوه بسته‌بندی‌شده تهیه کنید
همیشه سعی کنید قهوه بسته‌بندی‌شده تهیه کنید به دلیل این‌که قهوه بسته‌بندی‌شده از عطروطعم خوبی برخوردار است و باگذشت زمان در اثر تماس با هوا خشک نمی‌شود.
عدم تماس قهوه با اکسیژن و جلوگیری از اکسیده شدن دانه قهوه بر ماندگاری قهوه تأثیرگذار است. بر همین اساس استفاده و خرید قهوه‌هایی با بسته‌بندی مناسب به کیفیت و ماندگاری آن کمک می‌کند.

به زمان رُست یا برشته کاری قهوه توجه کنید
زمان رُست قهوه حداکثر باید ۲ تا ۳ هفته قبل از تاریخ روز باشد. هنگامی‌که می‌خواهید قهوه اصل تهیه کنید، اگر بر روی بسته‌بندی آن زمان رُست آن ذکر نشده بود، خودتان زمان آن را از باریستا (فروشنده قهوه) سؤال کرده و اگر او زمان تفت‌ دادن این قهوه‌ را نمی‌دانست و یا اصلاً برایش مهم نبود، بهتر است تا قهوه‌ اصل را از جایی دیگر تهیه نمایید، زیرا هر فروشنده حرفه‌ای قهوه، این را می‌داند که زمان تفت قهوه تأثیر به ‌سزایی در طعم و عطر مطلوب آن دارد.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.