روز: آذر ۱۴, ۱۳۹۹

Cupping

واژه نامه قهوه: قهوه آزمایی Cupping

کافه اکسسوری – قهوه آزمایی  Cupping فارغ از نام طنزگونه آن همانند عمل یک گروه کر ناهماهنگ است که در حفره‌های عمیق فرو می‌رود. قهوه آزمایی یک روش برای درجه‌بندی و خرید قهوه به شمار می‌رود و برای رسیدن به یک نتیجه مطلوب، قهوه آزما یا مزه کننده، می‌بایست رویه‌های بسیار خاصی را دنبال کند، …

واژه نامه قهوه: قهوه آزمایی Cupping ادامه »

درصد عصاره‌گیری

درصد عصاره‌گیری قهوه چیست؟

کافه اکسسوری – عصاره‌گیری ، روشی است که طی آن طعم را از قهوه برشته‌شده و آسیاب شده استخراج می‌کنیم. با درک و شناخت روند درصد عصاره‌گیری قهوه می‌توان اسیدیته، شیرینی و توازن طعمی در هنگام دم‌آوری را بهتر کنترل کرد. همان‌طور که قهوه دم می‌کشد، صدها ترکیب منحصربه‌فرد از دانه‌های آسیاب شده به آب …

درصد عصاره‌گیری قهوه چیست؟ ادامه »

X