روز: آذر ۶, ۱۳۹۹

Cold brew

واژه نامه قهوه: قهوه کلدبرو Cold brew

کافه اکسسوری –  پدیده دم‌آوری قهوه کلدبرو Cold brew در همه‌جا وجود دارد، از کافی‌شاپ‌های کلاسیک و محلی گرفته تا کمپانی‌های کافه‌های زنجیرهای چندملیتی. این نوشیدنی نسبتاً جدید در صنعت قهوه محسوب می‌شود. روش دم‌آوری این قهوه یک اصل بسیار ساده دارد: قهوه به‌جای داغ با آب سرد دم می‌شود. ازآنجاکه گرما در جذب آب …

واژه نامه قهوه: قهوه کلدبرو Cold brew ادامه »

قهوه بدون کافئین

رُست قهوه بدون کافئین و کافئین دار

کافه اکسسوری – فرآیند رُست قهوه یکی از فرآیندهای پیچیده در صنعت قهوه به شمار می‌آید که از اهمیت ویژه‌ای در این صنعت برخوردار است و از آن به‌عنوان یک «هنر- فن» نیز یاد می‌شود. در این میان اما رُست قهوه‌ی معمولی با رُست قهوه بدون کافئین باوجود شباهت‌هایی که دارند اما تفاوت‌های کلیدی نیز …

رُست قهوه بدون کافئین و کافئین دار ادامه »

X