ماه: آذر ۱۳۹۹

Dry aroma

واژه نامه قهوه: عطر قهوه خشک Dry aroma

کافه اکسسوری – عطر خشک Dry aroma به عطری که قهوه هنگام خیس شدن اشاره دارد اما قبل از افزودن آب (دقیقاً در همان ابتدای خیساندن که قهوه کمی مرطوب می‌شود.) قهوه در هر نقطه از فرآیند خود تجربیات متفاوتی از عطر را منتشر می‌کند. شما اغلب شنیده‌اید که مردم می‌گویند، «من عاشق بوی قهوه …

واژه نامه قهوه: عطر قهوه خشک Dry aroma ادامه »

درجه آسیاب

آشنایی با درجه آسیاب دانه قهوه

کافه اکسسوری – دانه‌های قهوه پس از آسیاب شدن حتی در صورت نگهداری در بهترین شرایط هم عطروطعم خود را نسبتاً سریع و طی چند روز به میزان قابل‌توجهی از دست می‌دهد. برای دست یافتن به بهترین عطروطعم، پیشنهاد می‌کنیم با داشتن یک آسیاب کوچک خانگی تنها لحظاتی قبل از دم کردن قهوه اقدام به …

آشنایی با درجه آسیاب دانه قهوه ادامه »

Arco

رونمایی از آسیاب دستی Arco

کافه اکسسوری – شرکت تجهیزات و تفت دادن قهوه خانگی Goat Story در اسلوونی، Arco Grinder، یک دستگاه نوآورانه ترکیبی آسیاب قهوه و دستی/برقی به نام Arco Grinder را رونمایی کرد. Arco در اصل یک آسیاب قهوه دستی جمع‌وجور است که امکان قفل‌کردن روی Arco Power Dock را دارد که آن را به یک آسیاب …

رونمایی از آسیاب دستی Arco ادامه »

کرمای کامل

ویژگی کرمای کامل در قهوه اسپرسو

کافه اکسسوری – کرمای کامل یا همان خامه درواقع همان کف آجری رنگی است که در بالای یک شات قهوه اسپرسو جمع می‌شود. درحالی‌که اغلب افراد تصور می‌کنند کرما در وجه دوم اهمیت قرار دارد اما اهمیت خامه یا کرم یا همان کرما قهوه بیشتر از این‌هاست؛ اما چگونه یک قهوه اسپرسو با کرمای مناسب …

ویژگی کرمای کامل در قهوه اسپرسو ادامه »

Drum roaster

واژه نامه قهوه: درام دستگاه رُست Drum roaster

کافه اکسسوری – تبدیل قهوه از یک بذر سبز به یک دانه قهوه‌ای با طعم‌های پیچیده، به عمل بو دادن متکی است. سنتی‌ترین و همچنان رایج‌ترین روش رُست قهوه درون درام دستگاه رُست Drum roaster است. اگرچه دستگاه‌های مختلفی در بازار وجود دارد، اما آن‌ها معمولاً یک اصل نسبتاً ساده را به اشتراک می‌گذارند: یک …

واژه نامه قهوه: درام دستگاه رُست Drum roaster ادامه »

قهوه ونزوئلا

قهوه ونزوئلا و وضعیت قهوه در ونزوئلا

کافه اکسسوری – قهوه ونزوئلا ، اولین بار در سال ۱۷۳۰ توسط مبلغی مسیحی به نام خوزه گومیلا به ونزوئلا برده شد؛ کشوری با مزارع بزرگ تنباکو و نی‌شکر که از نیروی کار برده‌ها سود می‌جست و بر اساس اسناد تاریخی این کشور از سال ۱۷۹۳ کشت گسترده قهوه در این کشور انجام می‌شد. از …

قهوه ونزوئلا و وضعیت قهوه در ونزوئلا ادامه »

اجلاس حسی

اجلاس حسی آنلاین SCA در اروپا و آفریقا

کافه اکسسوری – انجمن تخصصی قهوه و انجمن قهوه سازان قهوه که اخیراً اجلاس حسی خود را برای نخستین بار برای شرکت‌کنندگان در آمریکای شمالی به دلیل همه‌گیری COVID-19 آنلاین برگزار کردند، این رویداد را برای مهمانان آنلاین در اروپا و آفریقا نیز برگزار خواهند کرد. اجلاس حسی اروپا و آفریقا ۲۰۲۱ با حضور چندین …

اجلاس حسی آنلاین SCA در اروپا و آفریقا ادامه »

قهوه آمریکانو

قهوه آمریکانو و روش تهیه آن

کافه اکسسوری – قهوه آمریکانو یکی از قهوه‌های بر پایه اسپرسو است که اضافه کردن آب داغ به اسپرسو درست می‌شود. آب اضافه‌شده به اسپرسو، کمی اسپرسو را تضعیف می‌کند و حجم قهوه‌ی بیشتری به شما می‌دهد، اما با طعم اسپرسو. در این یادداشت می‌خواهیم شما را با طرز تهیه یک آمریکانوی حرفه‌ای آشنا کنیم. …

قهوه آمریکانو و روش تهیه آن ادامه »

Dose

واژه نامه قهوه: دوز Dose

کافه اکسسوری – دوز Dose یک اصطلاح ساده فنی است که معمولاً به مقدار قهوه آسیاب شده که برای تهیه یک فنجان قهوه مشخص استفاده می‌شود، اشاره دارد، اگرچه می‌تواند برای سایر جنبه‌ها مانند مقدار آب مورداستفاده نیز کاربرد داشته باشد. این دوز به‌عنوان بخشی از «دستورالعمل» مورداستفاده در تهیه یک فنجان قهوه ضبط و …

واژه نامه قهوه: دوز Dose ادامه »

آلزایمر

خواص قهوه ترک ؛ کاهش آلزایمر

کافه اکسسوری – قهوه ترک یکی از نوشیدنی های محبوب و پرطرفدار در جهان و به خصوص در کشورهای خاورمیانه محسوب می شود. در این یادداشت به بخشی از خواص قهوه ترک و به ویژه خواص آن بر بدن انسان همچون خطر ابتلا به دیابت و کاهش آلزایمر، اشاره می کنیم. کاهش خطر ابتلا به …

خواص قهوه ترک ؛ کاهش آلزایمر ادامه »

X