کافه اکسسوری – مفهوم یکنواختی Evenness در بسیاری از مراحل سفر دانه قهوه تا فنجان مورداستفاده است. برای یک باریستا و بهطورکلی در تهیه قهوه، یکنواختی برتری ویژهای دارد. یکنواختتر، توزیع یکنواختتر قهوه، یکنواختی در مصرف آب و غیره همه بهطورکلی هدف موردنظر تلقی میشوند. بااینحال، برای پختوپز – حتی بو دادن دانه قهوه – و برای برداشت محصول، جایی که درجهبندی صورت میگیرد و تا حد زیادی اندازه و شکل یکدانه خام ارزیابی میشود، این اصطلاح کاربرد دارد. درحالیکه قطعاً بین کیفیت و اشکال مختلف یکنواختی ارتباط وجود دارد، اما این امر همیشه صادق نیست. در سال ۲۰۱۵، قهرمان جام جهانی Brewers Odd-Steinar Tøllefsen از قهوهای استفاده کرد که عمداً بهطور ناموزون خشکشده بود تا بتواند شخصیت قهوه را برجسته کند. این قهوه یک قهوه فرآوری شده طبیعی از اتیوپی به نام Semeon Abbay Nikisse بود، به نام سازندهای که نظارت بر پردازش را تحت عنوان Semeon Abbay نامگذاری کرده بود.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Evenness
The concept of evenness can be applied at many points throughout the coffee seed-to-cup journey. For the craft of the barista, and in coffee preparation in general, evenness is paramount. A more even grind, a more even distribution of coffee, a more even application of water, and so on are all generally considered to be the goal. The same, however, also goes for roasting – the even roasting of the bean – and for harvesting, where grading is to a large degree dictated by the even sizing and shape of the raw seed. While there is definitely a correlation between quality and different forms of evenness, this does not always hold true. In 2015, World Brewers Cup champion Odd-Steinar Tøllefsen won on the back of a coffee that was intentionally dried unevenly to accentuate the character of the coffee. This coffee was a natural-processed coffee from Ethiopia called Semeon Abbay Nikisse, named after the maker who oversaw the processing, Semeon Abbay
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.