واژه نامه قهوه: فیکا Fika

کافه اکسسوری – این اصطلاح سوئدی فیکا Fika یا «قهوه و کیک» را می‌توان به مفهوم استراحت قهوه یا چای بعدازظهر تشبیه کرد، اما درواقع برای فرهنگ سوئدی بی‌نظیر است (اگرچه در فنلاند نیز چیزی مشابه همین است). این مراسم روزانه معمولاً در محیط کار اهمیت ویژه‌ای دارد که در آن تعامل مهم اجتماعی در کنار یک فنجان قهوه خوب و نوعی کیک‌های پخته صورت می‌گیرد. نان دارچین که گاهی اوقات حتی به‌عنوان فکراباد یا «نان فیکا» از آن یاد می‌شود، یک همراه خاص است. اگرچه فیکا در قهوه ریشه دارد، اما امروزه نوشیدنی‌های دیگری مانند چای و آب نیز در این دایره قرارگرفته‌اند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Fika

This Swedish term for “coffee and cake” can be likened to the concept of a coffee break or afternoon tea, but is in fact rather unique to Swedish culture (though there is something similar in Finland, too). This daily ritual is often specifically important in the workplace where crucial social interaction takes place over a good cup of coffee and some form of baked goods. Cinnamon buns, sometimes even referred to as fikabröd (“fika bread”), are a particularly popular accompaniment. Although the origins of fika are rooted in coffee, today other beverages such as tea and juice have crept into the mix

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *