واژه نامه قهوه: تخمیر Fermentation

کافه اکسسوری – تخمیر Fermentation از زمان نوسنگی توسط انسان مورداستفاده قرار گرفته است تا انواع نوشیدنی و ترشی‌های جادویی تولید کند. تخمیر به‌عنوان یک فرایند متابولیک تعریف می‌شود که قندها را به اسیدها، گازها یا الکل تبدیل می‌کند و اغلب برای توصیف رشد میکروارگانیسم‌ها به‌طور گسترده استفاده می‌شود. این بسیار جالب است زیرا می‌تواند طعم و مزه را به طرز چشمگیری تحت تأثیر قرار دهد. تغییر در دما، زمان، قند و نوع باکتری نتایج متفاوتی را ایجاد می‌کند. تولیدکنندگان قهوه همیشه دقیقاً با چگونگی تخمیر قهوه در هنگام پردازش و همچنین به دنبال درک بهتر روندها و محیط‌های موجود در کنار هم هستند. فرآیندهای تخمیر این پتانسیل را دارند که تأثیر مثبتی بر روی یک فنجان داشته و به اسیدیته شراب آن و بادی یا شیرینی درک شده آن بیفزایند. همچنین این امکان را دارد که از ویژگی قهوه جدا شود و کیفیت آن تحت تأثیر قرار دهد.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Fermentation

Fermentation has been used by humans since the Neolithic age to produce all manner of boozy beverages and pickles. Fermentation is defined as a metabolic process that turns sugars into acids, gases, or alcohol. It is often used broadly to describe the growth of microorganisms. This is all extremely interesting because it can dramatically impact taste. Changes in temperature, time, sugar, and the type of bacteria will create different results. Coffee producers are always playing around with exactly how we ferment coffee during processing, as well as looking for a better understanding of existing processes and environments. Fermentation processes have the potential to have a positive impact on a cup, adding to its winey acidity and perceived body or sweetness. It also has the potential to detract from the coffee’s character and quality should fermentation go too far

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *