کافه اکسسوری – فرآیند رُست مملو از فرآیندهای جالب و محرکهای حسی است – بوها، صداها، تصاویر گنگ و گرما. یکی از قابلتوجهترین تجربههای تازه آغاز شده، نشانههای شنیدنی در اولین طرق First crack است. این اغلب بهمانند طرق اول در پاپ کورن تشبیه شده است، اگرچه میگویم اولین طرق بیشتر از صدای طرق است. این نام با فرآیند بدنیای که لوبیا در آن طی میشود پیوند خورده است: شکاف آن باز میشود و تقریباً دو برابر میشود زیرا رطوبت موجود در لوبیای قهوه باعث فرار آن میشود. در این مرحله این یک قهوهای روشن است و بهجای مصرف آن انرژی را آزاد میکند. همچنین شکاف دوم وجود دارد که نشانگر ایجاد گازهای موجود در قهوه است. اینزمانی است که دانه قهوه شروع به تجزیه میکند و روغنی و تیره میشود.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
First crack
Roasting is full of interesting processes and sensory stimuli – the smells, the sounds, the tumbling visuals, the heat. One of the most notable experiences for the newly initiated is the audible cue of first crack. It is often likened to the popping of corn, although I would say that the first crack is more of a snapping sound than a pop. The name is linked to the physical process the bean is going through: it is cracking open and almost doubling in size as the moisture in the coffee bean makes its escape. At this point it is a light brown and is releasing energy rather than taking it on. There is also a second crack that signals the buildup of gases in the coffee; this is when the coffee bean begins to break down and gets oily and dark
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.