نانوپرسو

نانوپرسو تحولی در دم‌آوری قهوه اسپرسو

کافه اکسسوری – نانوپرسو Nanopresso یک تکنولوژی جدید در دنیای قهوه به شمار می‌رود که می‌تواند با آن در کمترین زمان و بسیار راحت یک قهوه اسپرسو داشته باشید.

معمولاً برای تهیه یک اسپرسوی مطلوب نیاز به فشار کافی آب بر روی دانه‌های آسیاب شده قهوه است و این امر تنها با یک دستگاه اسپرسوساز ممکن است و آن‌هم جدای از گران بودن دستگاه، بزرگی و حجم آن و عدم جابجایی آن است.

نانوپرسو توسط شرکت واکاکو و در سال ۲۰۱۴  طراحی و ساخته شد.

دستگاهی کوچک و نسبتاً ارزان که به‌اندازه یک لیوان بزرگ یا ماگ است.

شما می‌توانید با حداکثر ۱۸ بار فشار بر روی پودر قهوه، اسپرسو را به‌آسانی در منزل و یا سفر درست کنید.

ساختار نانوپرسو

نانوپرسو Nanopresso یک دستگاه اسپرسوساز دستی است که از پمپ پیستونی که بر روی بدنه آن قرار داده شده است برای فشار دادن آب بر روی دانه‌های آسیاب شده قهوه استفاده می‌کند.

این دستگاه طوری طراحی‌شده است که شما به هر آنچه برای دم کردن یک فنجان اسپرسو نیاز دارید را در خود دارد.

از ویژگی‌های متمایز آن داشتن ابزارهای لازم برای دم کردن قهوه مانند پد نسپرسو، اسپرسو دبل شات و همچنین جایی برای حمل آب داغ است.

این دستگاه بدون نیاز به برق است و برای مسافرت و بیرون از خانه بسیار کاربردی است.

نانوپرسو ۲۶ گرم سبک‌تر از مینی پرسو است، اما این اختلاف کوچک با به کار بردن مواد سازنده بسیار قوی‌تر در ابعاد نانو است که موجب کارایی شگفت‌انگیز و درعین‌حال ساده این وسیله می‌شود.

اندازه نانوپرسو بسیار کوچک، سبک و تقریباً به‌اندازه یک ماگ معمولی است.

به خاطر همین به آن نانوپرسو می‌گویند، یعنی کارایی بالا با ابعاد کوچک.

طول آن ۱۵/۶، عرض ۷/۱ و ضخامت ۶/۲ سانتی‌متر دارد! وزن ۳۳۶ گرم و حجم آن ۸۰ میلی‌لیتر است!

ظرفیت قهوه آن ۸ گرم و فشار تا ۱۸ بار را تحمل می‌کند و تکنولوژی و مواد استفاده‌شده در این وسیله جادویی این توانایی را ایجاد کرده است.

به همین دلیل با کمترین فشار دست، شما می‌توانید بیشترین فشار را بر پودر قهوه خود وارد کنید.

بدین ترتیب عصاره قهوه کامل بیرون می‌آید و حتی در اکثر مواقع کیفیت قهوه اسپرسو شما بهتر از دم کردن اسپرسو با دستگاه اسپرسوساز خانگی می‌شود!

 روش دم‌آوری اسپرسو با نانوپرسو

برای دم‌آوری اسپرسو با نانوپرسو، ابتدا فنجان و پودر قهوه خود را آماده کنید. در اینجا نیز توصیه می‌شود تا دانه قهوه را قبل از دم‌آوری آسیاب کنید تا طعم و تازگی قهوه را به‌خوبی حس کنید.

لازم است نانوپرسو Nanopresso به‌خوبی گرم شود.

از طریق قرار دادن آب جوش درون دستگاه می‌توانید این کار را انجام دهید. البته در سفر و یا اگر جایی هستید که آب جوش در دسترس ندارید می‌توانید با آب سرد یک قهوه سرد دم تهیه کنید.

مقدار لازم پودر قهوه آسیاب شده را (کمتر از ۸ گرم) در ظرف مخصوص پودر قهوه بریزید.

در بعضی طراحی‌ها، حتی می‌توانید کپسول نسپرسو را داخل آن گذاشته و نسپرسو دم کنید!

بعد از ۶ بار پمپ کردن قهوه که توسط پمپ کوچکی که بر روی بدنه آن قرار دارد، به‌آرامی پمپ زدن را ادامه دهید تا جایی که احساس کردید که عصاره قهوه کامل خارج شده است.

توجه کنید که بعد از هر پمپ زدن ۳۰ ثانیه مکث کنید و بعد دوباره پمپ نانوپرسو را فشار دهید.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X