قهوه آمریکانو و روش تهیه آن

کافه اکسسوری – قهوه آمریکانو یکی از قهوه‌های بر پایه اسپرسو است که اضافه کردن آب داغ به اسپرسو درست می‌شود. آب اضافه‌شده به اسپرسو، کمی اسپرسو را تضعیف می‌کند و حجم قهوه‌ی بیشتری به شما می‌دهد، اما با طعم اسپرسو. در این یادداشت می‌خواهیم شما را با طرز تهیه یک آمریکانوی حرفه‌ای آشنا کنیم.

مواد تشکیل‌دهنده آمریکانو
۱۴-۱۸ گرم قهوه آسیاب شده (درجه آسیاب را بر اساس دستگاه اسپرسو ساز تنظیم کنید)
آب داغ یا تقریباً جوش
دستگاه اسپرسو ساز

دستورالعمل تهیه قهوه آمریکانو

دانه‌های قهوه خود را برای یک شات دوتایی اندازه‌گیری کنید. آن¬ها را بر اساس دستگاه اسپرسوی خود آسیاب کنید. توجه کنید برای دستگاه‌های اسپرسو ساز خانگی همچون موکاپات درجه آسیاب کمی درشتر از دستگاه اسپرسو ساز صنعتی یا کافه‌ای است.
اسپرسو را بر اساس دستگاه اسپرسو ساز خود دم‌آوری کنید.
آب را تا دما ۶۵ تا ۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

اسپرسو را داخل لیوان آب داغ بریزید، به ازای هر شات اسپرسو ۲ فنجان آب به آن اضافه کنید. توصیه می‌شود که قهوه اسپرسو را داخل آب داغ بریزید و نه برعکس. چراکه اسپرسو بهتر با آب ترکیب می‌شود و اگر آب را به اسپرسو بیفزاییم طعم اسپرسو را تغییر می‌دهد و خوب ترکیب نمی‌شود.
به این نکته توجه کنید که این کار را به آهستگی انجام دهید تا طعم خوبی داشته باشید.

شاید این سؤال به ذهن شما خطور کند که هنگام تهیه اسپرسو با دستگاه اجازه دهیم بعد از عصاره‌گیری قهوه همچنان آب داغ در ادامه قهوه اسپرسو به قهوه اضافه شد. این یک تصور اشتباه است چراکه آب داغ در ادامه عصاره‌گیری همچنان از میان قهوه عصاره‌گیری شده افزوده می‌شود و این موجب تلخ شدن قهوه شما می‌شود و طعم دلخواه را به شما نمی‌دهد. اجازه دهید تا اسپرسو با آب داغ به‌صورت جداگانه به هم افزوده شود تا طعم دلخواهی که می‌خواهید به شما بدهد.

اضافه کردن شیر و یا شکر به قهوه آمریکانو امری معمول است که بستگی به ذائقه شما دارد و می‌توانید به آمریکانوی خود بیفزایید و یا استفاده نکنید.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *